Loading...

Slapen op het water in een Ecolodge

Ecolodge - Biesbosch Stayokay Dordrecht Dordrecht (Zuid-Holland)
  • Voor 2 personen
  • Prijs vanaf € 140,- voor 2 nachten
  • Drijvende lodge
  • Gelegen in de Biesbosch

De Ecolodge; dobberen op het water, overnachten in de vrije natuur. De drijvende lodge is een uniek logeerconcept in de Biesbosch, op het water tussen de zwemmende bevers en bijzondere vogels. Beleef de natuur van dichtbij!

Een drijvende lodge

De Ecolodge is een drijvend huisje, strak vormgegeven door ontwerper Marijn Beije en gerealiseerd door APHoutconstructies. Het is in feite een drijvende hotelkamer met eigen WC, uitkijktoren, terras en twee bedden. Ontbijten en douchen kan bij Stayokay Dordrecht. Hier check je in en vervolgens krijg je een fiets, fietskar voor de bagage en routebeschrijving mee. De ecolodge ligt namelijk 2 kilometer verderop. Dichter bij de natuur kan je bijna niet overnachten. De grote ramen bieden prachtig zicht op het water en de omgeving. Weer of geen weer, je kunt vanaf de Ecolodge volop genieten van al het moois dat de Biesbosch te bieden heeft. Tijdens je verblijf heb je de beschikking over een 2-persoonskano om de wateren van de Biesbosch te verkennen.

Stel je voor… De zon gaat onder. Je zet een kopje thee en drinkt het genietend op terwijl je voeten in het koele water bungelen. Als de schemering inzet lig je lekker languit in bed over het water te staren. Vlak voor je je ogen sluit hoor je een geluid. Iets ritselt, het klotst dichtbij. Je kijkt op en houdt vervolgens je adem in als je een bever voorbij ziet zwemmen. Een halve meter van je vandaan, net aan de andere kant van het glas. Je sluit je ogen en voelt alles van je af vallen. Je ervaart het gevoel van vrij zijn.. van drijven op het water.

Origineel overnachten:

Vanaf 140 euro voor 2 nachten.

Pin It on Pinterest