Loading...

Slapen op het water in het Drijfpaleis

Het Drijfpaleis Arnhem (Gelderland)
  • Voor 2 personen
  • Vanaf € 75,- per kamer per nacht
  • Ook 1 nacht mogelijk
  • Inclusief ontbijt

Ben jij op zoek naar een overnachting op het water, maar wil jij ook een bruisend stadsleven ervaren? Kies dan voor thema-accommodatie: ‘het Drijfpaleis’. Deze romantische watervilla drijft op de Rijn vlakbij het centrum van Arnhem.

Het Drijfpaleis

De boot heeft 3 kamers en één centrale ruimte voor de gasten. De kamers zijn allemaal uniek en kleurrijk ingericht in een fantasie-Toscaanse stijl. Vooral bijzonder zijn de Mozaîeke details.
Koken doe je in de centrale ruimte, die is voorzien van een magnetron, koelkast en gratis koffie en thee. Kom je met de auto dan parkeer je vlakbij op een grote, gratis parkeerplek. Op de boot bevindt zich ook een fijn terras waar je kunt genieten van een koud drankje uit de gemeenschappelijke koelkast.

Dieren zijn niet welkom vanwege de huispoezen ‘Hendrik’ en ‘zwarte Sjaan’.

De omgeving

Het Arnhemse stadsleven ligt op een paar honderd meter afstand. Tal van café’s, restaurants, bioscopen, theater, schouwburg en winkels liggen op loopafstand. Bij de VVV vind je stadswandelingen en fietstochten. Fietsen zijn te huur op het station dat op 600 meter ligt van het Drijfpaleis.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 75 euro per kamer per nacht inclusief ontbijt.

Pin It on Pinterest