Loading...

Slapen op het water in een Aquacabin

Aquacabins / Jachthaven Kempers Aalsmeer (Noord-Holland)
  • Tot vier personen
  • Prijs vanaf € 209,- per drie nachten
  • Gelegen in een jachthaven tussen Aalsmeer en Leimuiden
  • Geniet van het vrije uitzicht

Overnacht in een Aquacabin en geniet van de gezellige bedrijvigheid in de jachthaven en het schitterende uitzicht over de Westeinderplassen.

De Aquacabin

De Aquacabin ligt in jachthaven Kempers Watersport en is geschikt voor vier personen. Dit knusse waterhuisje is voorzien van twee geschakelde slaapkamers, waarvan een met stapelbed, een badkamer met douche en toilet, een open keuken met gasfornuis, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker, en een gezellige woon/ eetkamer. Op het terras, dat via openslaande deuren gemakkelijk bij de woonkamer te betrekken is, staat een tafel met tuinstoelen. Je kunt hier heerlijk ontspannen in het speciaal ontworpen doezelnet. Vanuit de loungeset op het ruime dakterras kun je genieten van het vrije uitzicht over de Westeinder.

De Westeinder is een paradijs voor watersporters. Bij Kempers Watersport kun je onder andere een sloep, SUP boards en andere fun boards huren.

De omgeving

Jachthaven Kempers Watersport is gelegen tussen Aalsmeer en Leimuiden. Ontdek Aalsmeer en haar eilanden vanaf het water. Leimuiden grenst aan het Groene Hart, een beschermd natuurgebied midden in de randstad, met plassen, vaarten en een uitgestrekt polderlandschap.
Op korte afstand van de jachthaven ligt Amsterdam waar je een van de vele musea kunt bezoeken of kunt slenteren langs de grachten.

Origineel overnachten

Prijs vanaf € 209,- voor 3 nachten, € 512,- voor 6 nachten, € 804,- voor 10 nachten en € 1107,- voor 13 nachten. Prijzen zijn afhankelijk van het seizoen.

Pin It on Pinterest