Loading...

Slapen in een Pipowagen op de boerderij

De Kleine Wildenberg Diepenveen (Overijssel)

Op De Kleine Wildenberg in Diepenveen ga je back to nature. Het is hier namelijk Boerologisch genieten op de boerderij!

Origineel omdat:

 • Er is een houtkachel aanwezig in de pipowagen.
 • Buiten ontspan je in een heuse hot-tub.
 • Samen de kippen en pony’s voeren én met een ezel op stap.
 • Volop speelruimte voor kids.

Wat je moet weten:

 • Voor 2 tot 4 personen
 • Inchecken vanaf 15.30 uur, uitchecken tot 11.00 uur (op zondag later mogelijk)
 • Minimum verblijf is 2 nachten
 • Parkeren gratis
 • Huisdieren helaas niet toegestaan
 • Geschikt voor kinderen
 • Wifi gratis

Details:

In het Overijsselse Diepenveen vind je Boerderij De Kleine Wildenberg. Een authentieke, kleinschalige en gastvrije boerderij waar je kunt ontspannen of juist actief bezig kunt zijn met het voelen, ruiken en proeven van wat de natuur je biedt. En slapen… dat doe je op Klein Wildenberg in een leuk landappartement of een originele Pipowagen.

De Kleine Wildenberg

De Kleine Wildenberg is een boerderij waar met aandacht voor de mens en de natuur wordt gewerkt. En hoe leuk is het om daar deel van te mogen uitmaken via een verblijf in de bijzondere pipowagen? Je kunt hierin met twee tot vier personen comfortabel overnachten. De pipowagen beschikt over een keukentje, een woonkamer met een houtkachel, een slaapruimte met een tweepersoonsbedstee en een slaapruimte met een stapelbed. Perfect voor een gezin met kinderen!

In de pipowagen heb je een eigen douche en toilet. Buiten staat een heerlijke hot-tub op je te wachten. Deze wordt voor je gevuld met water waarna je het bad zelf warm stookt met het aanwezige brandhout. Back to nature! Overnachten kun je behalve in de gezellige pipowagen ook in een van de landappartementen het Juffertje, de Boterbloem of het Kippenhok.

Omgeving:

Zowel op als rondom de boerderij is van alles te doen. Zo maak je een kampvuur middenin de wei, geniet je van een ontspannende massage en help je mee in de (moes)tuin. De kinderen vinden het geweldig om de dieren te voeren. Ook mag spelen in de speeltuin natuurlijk niet ontbreken.

Daarnaast is De Kleine Wildenberg het perfecte startpunt voor diverse wandel- en fietstochten (zowel recreatief als sportief) langs de IJssel. Breng een bezoek aan de Hanzestad Deventer en de nabijgelegen Ezelboerderij ‘de Grote Ezel’. In samenwerking met de Grote Ezel kun je gaan wandelen met een ezel. Picknick of knapzak mee en genieten van de prachtige omgeving langs de IJssel of het bosrijke Salland. Bovendien zijn er op de boerderij echte knuffelpoezen, koetjes, kalfjes, varkens, pony’s en kippen aanwezig. De Kleine Wildenberg is ook nog een zorgboerderij en biedt een bijzondere werkomgeving voor mensen met een beperking.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf € 290,- per weekend (2 nachten).

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest