Loading...

Slapen tussen de Kamelen

B&B De Kamelenmelkerij Berlicum (Noord-Brabant)
  • 2 tot 14 personen
  • Vanaf € 85,- per kamer per nacht
  • Rondleiding & kamelenmelk bij het ontbijt

Uniek in Nederland: overnachten tussen de kamelen! Op het erf van de enige kamelenmelkerij van Nederland kun je nu origineel overnachten in een bed&breakfast.

B&B De Kamelenmelkerij

In het Noord-Brabantse Berlicum staat de Kamelenmelkerij van de familie Smits. Sinds kort kun je er niet alleen terecht voor een bezoekje aan de kamelen en voor de heerlijke kamelenmelkproducten, maar ook voor een bijzondere vakantie! In de B&B geniet je van de gezellige boerderijsfeer onder de houten balken én heb je de luxe van een privé badkamer met regendouche. En elke ochtend een heerlijk ontbijt met verse kamelenmelk!

B&B De Kamelenmelkerij heeft 5 kamers die individueel verhuurd kunnen worden maar je kunt de B&B ook als geheel afhuren voor jouw groep van maximaal 14 personen. Op de begane grond zijn twee kamers met eigen sanitair die volledig rolstoeltoegankelijk zijn. Op de eerste etage zijn nog drie ruime kamers met eigen badkamer. Daarnaast heeft de B&B een gezellige woonkamer met keuken, een zithoek en een royale, kindvriendelijke tuin. In elke kamer is een kinderbedje bij te boeken.

‘s Avonds kun je onder leiding van de boer of boerin een kijkje nemen bij de kamelen. Ze liggen dan meestal heerlijk rustig te herkauwen in hun strostal. Overdag is in overleg de kamelenstal, het terras en de speeltuin met boomhutten vrij toegankelijk. Nog meer kamelenpret? Doe mee aan de kamelensafari waarbij je op de kameel mag zitten, de kalfjes de fles geeft en kamelenpannenkoeken bakt!

Ook in de omgeving is er veel te doen. Aan de overkant van de weg ligt een bos met wandel-, fiets-, mountainbike- en ruiterpaden. De stad Den Bosch met de Sint Janskerk, leuke winkeltjes en restaurantjes, is absoluut een bezoek waard. Op de fiets vanuit De Kamelenmelkerij is dit een prachtige tocht. Eet een Bossche Bol, vaar over de Binnendieze en aai voor het slapen gaan nog wat vriendelijke en nieuwsgierige kamelen. Geniet van de Brabantse gastvrijheid met een exotisch tintje!

Origineel overnachten:

Prijs per kamer per nacht is 85 euro excl toeristenbelasting en inclusief boerenontbijt.

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest