Loading...

Spiritueel overnachten in een Boomhut in de Achterhoek

Erve Veldink Haarlo (Gelderland)
  • 2-3 personen
  • Vanaf € 180,- voor een weekend/midweek
  • Behandelingen en biologische maaltijden op aanvraag (op basis van beschikbaarheid)

Ergens in de Achterhoek staat een monumentale boerderij, Erve Veldink. Op het erf scharrelen de kippen, eenden, pauwen en duiven. In de verte hoor je een koekoek, een steenuiltje roept vlakbij. In de wei grazen paarden. Prachtige open plekken in het bos nodigen uit tot meditatie.

Boomhut Droomhut

Uitkijkend over de akkers staat aan de rand van het terrein een prachtige boomhut. Deze boomhut beschikt over een bedstee, zitje, koffie en thee mogelijkheid en een terras. Electra is aanwezig. Het sanitair vind je op de deel van de boerderij. Om te koken kun je gebruik maken van de gezamenlijke keuken in de boerderij. De boomhut kan binnenkort verwarmd worden. Een heerlijke plek om je terug te trekken en vanaf het terras op hoogte over alles heen te kijken! Een echte droomhut…

Erve Veldink biedt diverse vormen van verblijf aan. Van een groepsverblijf voor 15 personen tot appartementen voor 2 á 3 personen, in de tuin een Finse Kota, èn dus de boomhut. Vlakbij voeren verschillende wandel- en fietsroutes je door de mooie natuur van de Achterhoek, met haar besloten karakter en schitterende doorkijkjes waarbij stukken bos, weiland, akkers en beken elkaar afwisselen.

Een verblijf op Erve Veldink is meer dan een overnachting. Je kunt voor even deel uitmaken van de kleine woongemeenschap en vindt er gelijkgestemden. Naast gewoon verblijf zijn er diverse mogelijkheden van behandelingen en begeleiding mogelijk: cranio-sacraal, klankheling, familie-opstellingen en massages, alsook heerlijke biologisch-vegetarische maaltijden. Ruim aanbod, veel vrijheid. Regelmatig zijn er retraites en stilteweekenden. Wanneer je je opgebrand voelt, is een verblijf op Erve Veldink een geschenk aan jezelf. Hoewel je natuurlijk niet hoeft te wachten tot je echt opgebrand bent…

Met een geschiedenis die teruggaat tot de 14e eeuw en monumentale gebouwen van 120 jaar oud is Erve Veldink een bijzondere plek voor iedereen die het gewone leven even wil laten voor wat het is en tot zichzelf wil komen, genietend van rust en ruimte.

Meer informatie over alle mogelijkheden van Erve Veldink.

Origineel overnachten:

Boomhut: vanaf € 180,- per weekend/midweek
Finse Kota: vanaf € 90,- per weekend/midweek
Eén overnachting alleen last-minute mogelijk (2 dagen van te voren)

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest