Loading...

Strandhuisje huren

Het geluid van wind, zeemeeuwen, van golven die breken op het strand. De cadans van eb en vloed. Ontwaken met uitzicht op zee, een frisse ochtendduik, ontbijten op het strand.
Struinen langs de vloedlijn, schelpjes zoeken, een wandeling, genieten van zon en zee.
Zo vanuit je huisje met je voeten in het zand.
Wegdromen op het geruis van de golven.

Waarschijnlijk denk je nu aan verre reizen naar exotische bestemmingen. Terwijl je er niet eens voor in het vliegtuig hoeft te stappen. Want ook in Nederland kun je strandhuisjes huren die écht op het strand staan.

Een strandhuisje huren óp het strand in Nederland:

Landal Beach Resort Ooghduyne

Landal Beach Resort Ooghduyne

Landal Beach Resort Ooghduyne

In Julianadorp aan Zee bevindt zich Landal Beach Resort Ooghduyne. Het resort beschikt over 66 luxe, vrijstaande strandhuisjes die direct op het brede strand staan. Vanaf de knusse veranda heb je een spectaculair uitzicht over de Noordzeekust. Vakantiepark Ooghduyne biedt volop entertainment en activiteiten, zoals een overdekt zwemparadijs, midgetgolf, een sauna en een binnenspeeltuin.

> Check de beschikbaarheid en prijzen (via Landal)

Landal Beach Villa’s in Hoek van Holland

Landal Beach Villa's Hoek van Holland

Landal Beach Villa’s op het strand van Hoek van Holland.

De grootste strandhuisjes van Nederland vind je in Landal Beach Villa’s in Hoek van Holland. In deze luxe strandvilla’s voor 4 tot 6 personen kun je het hele jaar door genieten van het ultieme strandgevoel. Dit is het enige strand in Nederland waar de strandhuisjes het gehele jaar door op het strand blijven staan. In de aangrenzende duinen kun je kilometerslange wandelingen maken. Steden als Rotterdam, Delft en Den Haag liggen vlakbij.

> Check de beschikbaarheid en prijzen (via Landal)

Roompot Beach Resort Kamperland

Roompot Beach Resort Kamperland

Roompot Beach Resort in Kamperland

In Roompot Beach Resort Kamperland aan de Zeeuwse kust staan gloednieuwe, vijfsterren vakantiehuisjes op het kindvriendelijke strand aan de Oosterschelde. De strandhuisjes zijn het hele jaar door te boeken en geschikt voor zes personen.

> Check de beschikbaarheid en prijzen (via Roompot)

Vakantiepark Molecaten Park Hoogduin in Cadzand

Vakantiepark Molecaten Park Hoogduin Cadzand

Design strandhuisjes op vakantiepark Molecaten Park Hoogduin

Ook de design strandhuisjes in Vakantiepark Molecaten Park Hoogduin in Cadzand zijn onlangs geopend. De duurzaam gebouwde huisjes zijn geschikt voor zes personen, bieden een panoramisch uitzicht en zijn goed geïsoleerd. Het park is schitterend gelegen aan de Zeeuws-Vlaamse kust en biedt volop entertainment voor jong en oud.
Ook in de omgeving kun je allerlei leuke uitstapjes maken, zoals een bezoek aan Knokke of Brugge.

> Check de beschikbaarheid en prijzen (via Molecaten)

Haagse strandhuisjes in Kijkduin

Haagse Strandhuisjes Kijkduin

Haagse strandhuisjes op het strand van Kijkduin

Verblijf je graag in een rustige omgeving, kies dan voor de stijlvolle huisjes op het strand van Kijkduin. De comfortabele huisjes beschikken over een sfeervolle veranda, zijn goed geïsoleerd en voorzien van een kachel, zodat je er ook in de winter kunt verblijven. Op loopafstand van de accommodatie ligt de gezellige boulevard van Kijkduin. Ook Den Haag en Scheveningen liggen dichtbij.

> Check de beschikbaarheid en prijzen

Luxe strandhuisjes aan het Grevelingenmeer

Strandhuisje huren in Zeeland

Luxe strandhuisjes op het puntje van Goeree-Overflakkee.

Deze stijlvolle strandhuisjes zijn te huren bij Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort. Ze liggen op het puntje van het eiland Goeree-Overflakkee en vast aan het aan het Grevelingenmeer. Een echt strandgevoel is verzekerd en de Noordzee is vlakbij.

> Check de beschikbaarheid en prijzen (via OasisParcs)


Een strandhuisje huren in de duinen:

Sea Lodges in Bloemendaal aan zee

Strandhuisje in Bloemendaal

Niet op het strand, maar wel schitterend gelegen in de duinen zijn de Sea Lodges in Bloemendaal. De sfeervolle huisjes maken deel uit van een kleinschalig vakantiepark en zijn zeer geschikt voor ouders met jonge kinderen.

> Check de beschikbaarheid en prijzen (via AanZee)

Beachbus op 200 meter van zee

Bijzonder overnachten aan het strand in een Beachbus

Deze Beachbus staat geparkeerd in een duinpan.

Een oude Amerikaanse schoolbus staat geparkeerd in een duinpan op Camping de Lakens. Deze camping ligt midden in de duinen, op slechts 200 meter van het brede Bloemendaalse strand.

> Check de beschikbaarheid en prijzen


Nog meer strandhuisjes huren?

Bekijk hier ons complete aanbod strandhuisjes aan de Nederlandse kust.

Pin It on Pinterest