Loading...

Bij een pretpark

Leuk voor jong en oud: een dagje naar een attractiepark! Maar weet je wat nog leuker is? Twee dagen naar een attractiepark! Combineer het leukste uitje van het jaar met een nachtje weg. Zo scoor je geheid bonuspunten bij je kids! In Nederland kun je onder meer slapen in en bij de Efteling, Slagharen en Het Land van Jan Klaassen. Dus ben je op zoek naar een pretpark met overnachting om je gezin mee te verrassen? Zoek niet verder, want wij verzamelden de meest originele accommodaties al voor je! Je vindt ze hieronder.

« terug naar alle thema's

 • Verblijf in het LEGOLAND belevingshotel in Denemarken

  Verblijf in het LEGOLAND belevingshotel in Denemarken

  Voor 2-6 personen.
  Bekijken
 • Bijzonder overnachten in een speciale kids Safarilodge

  Bijzonder overnachten in een speciale kids Safarilodge

  Voor 6 personen
  Bekijken
 • Overnachten in comfortabele pipowagen met bordes

  Overnachten in comfortabele pipowagen met bordes

  Tot 2 personen
  Bekijken
 • Bijzonder overnachten in een Boomhut in de Efteling

  Bijzonder overnachten in een Boomhut in de Efteling

  Voor 4-6 personen
  Bekijken
 • Origineel overnachten in een Boomhut XXL in Drenthe

  Origineel overnachten in een Boomhut XXL in Drenthe

  Maximaal 6 personen
  Bekijken
 • Bijzonder slapen in het eerste 6-persoonsbed van Nederland

  Bijzonder slapen in het eerste 6-persoonsbed van Nederland

  Op 500m van de Efteling in Kaatsheuvel
  Bekijken
 • Origineel overnachten in de Efteling

  Origineel overnachten in de Efteling

  Vakantiepark Bosrijk of het Loonsche Land
  Bekijken
 • Sprookjesachtig overnachten in het Efteling Hotel

  Sprookjesachtig overnachten in het Efteling Hotel

  Op 5 minuten wandelen van het attractiepark.
  Bekijken
 • Origineel overnachten in een Cowboy Cottage

  Origineel overnachten in een Cowboy Cottage

  Maximaal 6 personen
  Bekijken
 • Bijzonder overnachten in een echte Helikopter

  Bijzonder overnachten in een echte Helikopter

  Stoere overnachting in de Achterhoek.
  Bekijken
 • Slapen op een Piratenboot

  Slapen op een Piratenboot

  Schip ahoy in de Achterhoek.
  Bekijken
 • Origineel overnachten in een Brandweerauto

  Origineel overnachten in een Brandweerauto

  Een échte jongensdroom in de Achterhoek.
  Bekijken
 • Slapen in een Pipowagen op Jan Klaassen Dromenland

  Slapen in een Pipowagen op Jan Klaassen Dromenland

  Een oase voor kinderen!
  Bekijken
 • Slapen in een Wigwam Indianentent in Slagharen

  Slapen in een Wigwam Indianentent in Slagharen

  Wigwam DeLuxe tent of een Shetlandpony bij je huisje.
  Bekijken

Eigenlijk maakt het niet eens zoveel uit voor welk park je kiest, want een pretpark met overnachting is altijd een goed idee. Zo hoef je je allesbehalve te haasten, je hebt immers toch alle tijd! Kun je mooi nog een keer die achtbaan in of glijbaan af. Naast een onvergetelijke ervaring in het attractiepark zelf, zorgt een overnachting in een minstens zo bijzondere accommodatie wel voor de kers op de taart. Verblijf bijvoorbeeld in de buurt van de Efteling, Het Land van Jan Klaassen of Slagharen! Welke leeftijd jijzelf en je kids ook hebben, er zit altijd wel iets voor jullie bij.

Pretpark met overnachting: Efteling

Als je ergens aan het juiste adres bent voor een pretpark met overnachting, dan is het de Efteling wel! Kies uit een van de twintig sprookjes themasuites, zoals Roodkapje of Doornroosje, en kom gelijk in sprookjesachtige sferen wanneer je incheckt bij het Efteling Hotel. Je kids mogen zichzelf melden bij de receptie. Als hotelgast mag je gratis het park in en ook nog eens een half uur eerder dan alle andere mensen. Als het park eenmaal dicht is kunnen je koters zich uitleven in de speeltuin naast het hotel. Wie liever een eigen huisje tot zijn of haar beschikking heeft zit goed in Vakantiepark Bosrijk & het Loonsche Land. Ook hier mag je gratis het park in en al eerder dan de rest. Het grote verschil is echter dat je hier slaapt in betoverende vakantiewoningen, appartementen of groepsaccommodaties. Wist je dat Klaas Vaak ook op dit vakantiepark woont? Een derde optie is om met z’n allen in het eerste 6-persoonsbed van Nederland te slapen, in GuestHouse Hotel Kaatsheuvel. Als dat nog niet genoeg is, haalt de unieke daktuin je misschien wel over. Hier kun je spelen in speeltuintjes, maar ook poolen, tafeltennissen, airhockeyen en tafelvoetbal spelen.

Pretpark met overnachting: Slagharen

In Slagharen is het kiezen tussen indianen en cowboys. Behoor je liever tot de eerste groep? Boek dan een eigen wigwam en breng de nacht door als een heuse indiaan. Gelukkig ga je hier niet back to basic, want de Wigwam Deluxe is van moderne faciliteiten - ook een eigen douche en toilet - voorzien. De cowboys zijn beter af in de Cowboy Cottages. In deze huisjes waan je je in het Wilde Westen: alle meubels en accessoires komen rechtstreeks uit Texas. De schedels, cowboylaarzen en koeienhuid maken de sfeer helemaal compleet. Welke accommodatie je ook kiest, je kids hebben hier de tijd van hun leven. Of ze nu liever naar een pretpark gaan of met pony's knuffelen: kiezen hoeft hier niet, het kan namelijk gewoon allebei! Je toegangskaartjes zitten al bij de prijs inbegrepen.

Pretpark met overnachting: Het Land van Jan Klaassen

Voor de kleintjes biedt Jan Klaassen Dromenland uitkomst. Deze camping ligt direct naast Het Land van Jan Klaassen. Tijdens je verblijf mag je onbeperkt het kinderpretpark in. Deze plek biedt meerdere bijzondere overnachtingen: slaap bijvoorbeeld in een echte helikopter, waar de kids de stuurknuppel in de originele cockpit mogen bedienen. Opgepropt naar dromenland hoeft gelukkig niet, want het stulpje telt vijf ruime slaapplaatsen en een eigen douche en toilet aan boord. Een andere optie is een minivakantie op de piratenboot, waar piratenkleding klaar ligt en de kids het roer zelf mogen besturen. Slapen doe je, zoals het hoort, in de kajuit! Er is ook een brandweerauto met brandweerman pak, zodat ‘s avonds het kampvuur veilig uitgeblust kan worden met een echte brandblusser. Ook de pipowagens zijn aanwezig: elke wagen heeft een eigen kleur en uitstraling, en hier kunnen de kids zich verkleden als echte clowns. Kortom: wanneer Het Land van Jan Klaassen de deuren heeft gesloten hoeft je kroost zich geen moment te vervelen!Pin It on Pinterest