Loading...

CenterParcs

Bij CenterParcs kun je tegenwoordig op veel vakantieparken ook kiezen voor een hele bijzondere accommodatie. Kies eens wat anders dan de standaard bungalow en kom overnachten in een boomhuis, woonboot, Jungle Cabana of speciale kindercottage. Zo heb je overdag niet alleen een heerlijke tijd in Aqua Mundo of bij een van de andere faciliteiten op het park, maar heb je ook ‘s avonds en ‘s nachts de tijd van je leven in je originele vakantiewoning. Wij zouden het wel weten! Bekijk hieronder alle bijzondere accommodaties van CenterParcs en kies jouw favoriete stek:

« terug naar alle thema's

 • Overnachten in een Jungle Cabana in…. Limburg!

  Overnachten in een Jungle Cabana in…. Limburg!

  Center Parcs Heijderbos
  Bekijken
 • Origineel overnachten op een woonboot

  Origineel overnachten op een woonboot

  Met een panoramisch uitzicht over het water.
  Bekijken
 • Origineel overnachten in te gekke kindercottages in Frankrijk

  Origineel overnachten in te gekke kindercottages in Frankrijk

  Voor 4 tot 6 personen.
  Bekijken
 • Bijzonder overnachten in Boomhuis Eden

  Bijzonder overnachten in Boomhuis Eden

  Slapen op hoge palen in Frankrijk.
  Bekijken
 • Luxe overnachten in een boomhuis in Duitsland

  Luxe overnachten in een boomhuis in Duitsland

  Luxe verblijf op hoog niveau!
  Bekijken
 • Bijzonder overnachten op een woonboot in Duitsland

  Bijzonder overnachten op een woonboot in Duitsland

  Kom tot rust op het water.
  Bekijken
 • Slapen op het water in een woonboot in Brabant

  Slapen op het water in een woonboot in Brabant

  Voor 2 tot 4 personen
  Bekijken

Denk je bij CenterParcs aan het altijd leuke Aqua Mundo, maar ook aan de enigszins standaard bungalows die op de parken staan? Dan is het hoog tijd om daar verandering in te brengen! Een aantal van de parken in Nederland en over de grens zijn nu namelijk ook het thuis van een paar hele bijzondere accommodaties. Waterliefhebbers zijn goed op hun plek in de luxe woonboten en de kids hebben de tijd van hun leven in de boomhutten en kindercottages.

CenterParcs op het water

Altijd al eens willen ervaren hoe het is om op een woonboot te bivakkeren? Ervaar het op de volgende drie plekken. Bij Center Parcs De Kempervennen in Westerhoven en CenterParcs Bispinger Heide in Bispingen (Duitsland) bijvoorbeeld. Deze woonboten zijn volledig ingericht in maritiem design en hebben een privé-dek, dat je een weids uitzicht op het meer biedt. Dagelijks ontvang je een ontbijtmand met vers gebakken broodjes bij je woonboot. Ook bij Center Parcs De Eemhof in Zeewolde liggen een aantal woonboten. Ze tellen twee verdiepingen en zijn modern en luxe ingericht met alle moderne gemakken die je gewend bent van een duur hotel (inclusief bubbelbad). Vanaf je privé-dek kijk je uit over het Eemmeer. Heb je een eigen boot? Je kunt gewoon aanmeren bij je woonboot!

CenterParcs in de natuur

Niet alleen op het water, maar ook in de natuur zit je goed bij CenterParcs. Om iets specifieker te zijn: in de bomen! In Center Parcs Heijderbos in Heijen waan je je even in een echte jungle tijdens een verblijf in een Jungle Cabana. Hier overnacht je tussen ruim 250 tropische planten en 40 dieren, als een echte avonturier in een exotisch oerwoud. Je hebt je eigen privé-veranda aan de rand van de tropische jungle. Wanneer de andere gasten ‘s avonds weer vertrekken, blijf jij in de Jungle Dome en zie je langzaam maar zeker steeds meer dieren tevoorschijn komen. Bij CenterParcs Bispinger Heide, in het Duitse Bispingen, slaap je in een luxe boomhuis. Dankzij de vele ramen heb je een geweldig uitzicht over de rest van het park, zelfs vanuit je badkuip. Het boomhuis is gebouwd van en ingericht met natuurlijke materialen. Daarnaast kun je op het park zelf het waterspeelparadijs en koraalbad ontdekken, of lekker de wellness induiken. Voor kinderen worden regelmatig activiteiten georganiseerd. In Frankrijk kun je ook de boom in. Bij Center Parcs Le Bois aux Daims in Morton staat een luxe boomstulpje dat op hoge palen is gebouwd. Ook dit boomhuis is gebouwd van natuurlijke materialen (en ermee ingericht), en biedt een fenomenaal uitzicht over het park. Daarnaast heb je de beschikking over een eigen bubbelbad en privé-terras.

CenterParcs speciaal voor kinderen

Ook in Frankrijk, maar dan bij Center Parcs Les Trois Forêts in Hattigny, kunnen kinderen hun hart ophalen. De houtencottages zijn speciaal ingericht voor kinderen (en hun ouders). Ze liggen middenin een groot bos, omringd door gigantische bomen. Elke cottage heeft een eigen stijl: de een biedt een echte sprookjeservaring, in de ander leer je meer over dieren of je kunt op avontuur gaan in de Avontuurcottage. Zo kun je een draak achter de kasteelmuren ontmoeten, rijden op een slak en slapen onder de sterrenhemel. Elk huisje heeft geheime doorgangen en verrassingen voor je in petto. Maar ook op het Center Parcs vakantiepark zelf worden veel activiteiten voor jong en oud georganiseerd.Pin It on Pinterest