Loading...
21 juli 2017#

Uniek: Een nachtje slapen in de Bijenkorf

De Bijenkorf houdt van bijen. Helaas wordt de helft van alle bijensoorten ernstig bedreigd door gebrek aan voedingsrijke bloemen en het gebruik van bestrijdingsmiddelen. Onder de naam Let’s Bee Kind helpt de Bijenkorf de bij overleven. En jij kunt helpen door een nachtje te komen slapen in één van de Bijenkorf filialen.

In augustus veranderen alle filialen van de Bijenkorf voor één nacht in de meest bijzondere bed & breakfast van Nederland: de Bijenkorf Bee&Bee.

8 augustus: Amsterdam
16 augustus: Rotterdam
16 augustus: Utrecht
23 augustus: Den Haag
23 augustus: Amstelveen
30 augustus: Eindhoven

De Bijenkorf Amsterdam

De Bijenkorf Amsterdam

Iedere de Bijenkorf Bee&Bee is maar 1 nacht geopend voor twee gasten. Je hebt dan na sluitingstijd de Bijenkorf helemaal voor jezelf. Alle ruimte en rust dus om samen met een personal shopper eens lekker uitgebreid te gaan shoppen. De store manager neemt je mee voor een kijkje achter de schermen en de conciërge is de hele nacht beschikbaar voor als je niet kunt slapen.

Je slaapt in een comfortabel bed op de winkelvloer, er staan nog een paar mooie cadeaus voor je klaar en natuurlijk wordt er de volgende dag voor openingstijd een heerlijk ontbijt geserveerd.

Reserveer jouw kans op een overnachting

De prijs voor deze bijzondere ervaring is € 250,-. Dit bedrag schenkt De Bijenkorf aan The Pollinators, een platform dat zich met acties, donaties en voorlichting inzet om de bij te helpen overleven. Hiernaast doneert de Bijenkorf voor elke overnachting ook nog eens € 250,- extra.

Deze unieke belevenis is (per filiaal) maar voor twee personen weggelegd. Reserveer nu en vertel met wie en waarom jij de nacht door wil brengen in de Bijenkorf.

> Reserveer hier jouw kans op deze unieke overnachting

Pin It on Pinterest