Loading...

Vorstelijk overnachten in de torens van Kasteel Huis Bergh

Kasteel Huis Bergh  's-Heerenberg (Gelderland)
  • 2 personen
  • Vanaf € 197,50 per 2 personen per nacht
  • Ook 1 nacht mogelijk
  • Inclusief ontbijt

Kasteel Huis Bergh is een unieke overnachting in Nederland welke dateert uit de 12e eeuw. Het is gevestigd op een oud versterkt eiland in ‘s-Heerenberg, vlakbij de Duitse grens. Dit kasteel is daarbij één van de grootste in Nederland en is in nauw verbonden geweest met het huis van Oranje. Perfect voor een prinselijk weekend weg!

Overnachten in een Kasteel

Twee van de drie oorspronkelijke verdedigingstorens op de voorburcht van kasteel Huis Bergh zijn ingericht als super deluxe suites voor twee personen. De suites zijn verdeeld over twee verdiepingen en elk voorzien van moderne voorzieningen, zoals een flatscreen-tv, wifi en een Nespresso machine. De indeling is functioneel. Zo is er een klein keukengedeelte en een afgescheiden woon-en slaapkamer. Binnen de dikke kasteelmuren vind je tal van verstopte nisjes en een smalle wenteltrap. Hier proef je dus écht de sfeer van de Middeleeuwen.

Niet alleen de binnenkant van het kasteel prachtig, maar ook de buitenkant mag er zijn. Buiten vind je een weelderige, boomrijke tuin waar je heerlijk kunt genieten van een vers gezet kopje thee.

Activiteiten

Kasteel Huis Bergh biedt meer dan enkel overnachtingen. Het bijbehorende museum is bijvoorbeeld een aanrader. Ook leuk zijn de vele muzikale concerten die op deze locatie plaatsvinden. Naast het kasteel vind je overigens ook nog een gezellig café inclusief zonovergoten terras.

De omgeving

Het indrukwekkende kasteel ligt aan de rand van het pittoreske stadje ‘s-Heerenberg (Gelderland). Erg bijzonder is ‘De Plantage’ (een 18e eeuws parkbos), dat zich in de directe omgeving bevindt. Hier kun je dan ook fantastische wandelingen maken. Verder zijn er in de buurt fietsroutes die je langs de mooiste bossen, weilanden en kleine dorpen stuurt.

Origineel Overnachten

Prijs begint vanaf € 197,50 voor twee personen per nacht (inclusief ontbijt).
Vergelijk hier de prijzen van dit hotel op verschillende boekingssites.

Pin It on Pinterest