Loading...

Romantisch overnachten in een Love Bubble

 • Voor 2 personen
 • Prijs vanaf € 215,- voor 21 uur Love Bubble Xperience
 • Diverse Love Bubbles
 • Bijzondere liefdesnestjes

Newly-weds en verliefde stellen opgelet! Deze accommodaties met privé wellness zijn speciaal voor jullie! Love Bubble, Cocon d’Amour of gewoon een liefdesnestje…. je begrijpt het, dit is de perfecte gettaway voor twee.

De Original Bubble, Dreamtime Bubble of Lotus Bubble

Een Love Bubble is een plek om het leven en de liefde te vieren, om te ervaren hoe het is om met zijn twee helemaal alleen op de wereld te zijn. Alle Love Bubbles hebben hun eigen wellness faciliteiten en bevinden zich op Land-Goed in Lochem (Achterhoek).

Wat maakt een Love Bubble anders dan een normaal appartement of hotelkamer vraag je jezelf misschien af? Overnachten in een Love Bubble is een beleving. De Love Bubble biedt je alles wat je nodig hebt om samen met je geliefde(n) 21 uur (of langer) onder te duiken en pas aan het einde van je verblijf weer tevoorschijn te komen. Ook het ontbijt en diner worden in de bubble geserveerd.

Zo heeft de Original Love Bubble een hemelbed bij het haardvuur, een hartvormig bubbelbad, een sauna en een Turks stoombad. De Lotus Love Bubble is tussen de bomen gebouwd en heeft naast een open haard ook een houtgestookte hottub onder de sterrenhemel, een bubbelbad en een houtgestookte sauna.

De Dreamtime Bubble is dé plek om te dromen met je geliefde. Het heeft een terras met hot-tub, woonkamer met open haard, een ruime sauna, twee slaapkamers en twee badkamers waarvan één met bubbelbad en enorm veel boeken!

Alle bubbles hebben een eigen terras, minibar, ipad met spotify of ipod, handdoeken, badjassen, slippers, beddengoed en massage-olie. Wat wil je nog meer? Naast het ontbijt dat in de bubble wordt geserveerd kan op verzoek allerlei extra’s worden geregeld, denk aan diner met een spannend dessert, een Love Ritual Box vol inspiratie en champagne bij binnenkomst. Het Love Bubble Team staat geheel en al in dienst van jullie liefde dus wil je een aanzoek doen, een nieuwe fase inluiden, je geliefde verrassen met een bed vol rozenblaadjes, vertel het aan het team!

Origineel overnachten:
Prijs 21 uur Love Bubble Xperience vanaf 215 euro.
Er geldt een korting bij meer nachten verblijf. Ook zijn er speciale (huwelijks)arrangementen.

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Ook origineel:

 • Bijzonder overnachten in Kasteel Erenstein
  Bijzonder overnachten in Kasteel Erenstein
  Kasteel uit de 14e eeuw in Kerkrade.
  Bekijken
 • Bijzonder overnachten in een luxe Hooischuur
  Bijzonder overnachten in een luxe Hooischuur
  Droomsuites op de grens van Nederland en België.
  Bekijken
 • Logeren in het Lloyd Hotel in Amsterdam
  Logeren in het Lloyd Hotel in Amsterdam
  Een kunstzinnig 1 tot 5 sterrenhotel.
  Bekijken
 • Bijzonder overnachten in een stoere legertruck
  Bijzonder overnachten in een stoere legertruck
  Een stoere truck in Drenthe.
  Bekijken

Bekijk meer:

Pin It on Pinterest