Over ons

Bijzonder slapen wordt alsmaar populairder. Wij vinden dat - natuurlijk - niet zo gek: hoe leuk is het om in een Vogelhuisje of Dubbeldekkerbus wakker te worden, sterren te kijken vanuit bed in een Iglo met dak van glas of te gaan slapen in een Boomhut? Al jarenlang zoeken wij de meest unieke overnachtingen voor je uit waar je echt even weg bent én waar je je ogen uitkijkt. Een nachtje of weekend weg is namelijk het leukst als het onvergetelijk is.

“We bieden je op OrigineelOvernachten.nl een immer groeiende collectie van meer dan 1.200 zorgvuldig geselecteerde, unieke overnachtingen. Allemaal origineel, eigenzinnig, opmerkelijk of bijzonder van binnen.” 

OrigineelOvernachten

✔ Bijzondere overnachtingen door ons team geselecteerd

✔ Allemaal officieel origineel!

✔ Sinds 2013

✔ Altijd een onvergetelijke ervaring

✔ Boek direct bij de eigenaar

Een unieke overnachting kan zowel in de natuur als in de stad, in Nederland, België en daarbuiten, met z’n tweetjes of met het hele gezin. Kortom: origineel overnachten is er voor iedereen. We geven je op deze website graag de nodige inspiratie voor jouw volgende bijzondere slaapplek. Daarom hebben we op OrigineelOvernachten.nl maar liefst 1.200+ originele slaapplekken voor je geselecteerd in tekst en beeld. Foto’s zeggen immers meer dan duizend woorden, vinden wij. Zo geniet je alvast van een beetje voorpret!

Wanneer is een overnachting origineel?

Misschien vraag je je af hoe we onze bijzondere slaapplekken selecteren. Elke overnachtingsplek op de website is zorgvuldig gekozen op basis van originaliteit. Zo weet je zeker dat je kunt genieten van een bijzonder weekendje of weekje weg. Boek bijvoorbeeld een Wellness huisje met een hot tub of ga voor een fraaie overnachting in een bijzonder Tiny House. Bij ons vind je dus geen standaard hotelkamers of vakantiehuisjes, maar accommodaties die net even anders zijn dan de rest. Daar worden wij blij van - jij hopelijk ook.

Dit zeggen anderen over ons

"Wat een goed uitgangspunt is dit voor een uniek weekendje weg!"

Flavourites, de leukste webshops!

"Wat een leuke website! Ik zou ze allemaal wel willen proberen!"

Gezien op het VIVA forum

"Jullie krijgen van ons dus het Officieel Leuk Ding stempel."

Leukedingendoen.nl

"Alleen van het kijken word je al blij."

Telegraaf Vrouw 

Volg ons op social media

OrigineelOvernachten is ook te vinden via de bekende social media kanalen. Volg ons op:

Wil je meer weten over OrigineelOvernachten? Of heb je een tip voor een originele slaapplek voor ons? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

 

Wij wensen je alvast een heel origineel en fijn verblijf.

Team OrigineelOvernachten.nl

 

PS. Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderplek kijk dan eens op OrigineelVergaderen.nl of boek jouw safaritent met eigen sanitair op LuxeTent.nl.