Geef een originele overnachting cadeau!

Wie verras jij met een Origineel Overnachten Cadeaubon?

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau? Verras iemand met een (té) gekke slaapplek! Je bepaalt zelf de waarde van het Origineel Overnachten tegoed en de ontvanger kan deze vervolgens besteden bij 1.000+ deelnemende accommodaties.

Koop hier je cadeaubon

Digitaal of per post

De cadeaubon komt in een feestelijke verpakking of je kunt er ook voor kiezen de bon digitaal te versturen.

Gebruik meerdere keren

Bepaal zelf de waarde van het OrigineelOvernachten tegoed. De ontvanger kan het meerdere keren gebruiken bij verschillende accommodaties.

3 Jaar geldig

De cadeaubon is 3 jaar geldig. Zo kan de ontvanger zelf een datum plannen en reserveren.

Origineel overnachten cadeaubonnen
1

Koop je cadeaubon

Bestel hier je cadeaubon, bepaal zelf de waarde van het OrigineelOvernachten tegoed en kies voor een feestelijke verpakking of een digitale bon.

2

Maak een reservering

De ontvanger kan de bon besteden bij meer dan 1.000 deelnemende originele overnachtingen. 

3

Betaal met de cadeaubon

Tijdens de reservering voer je de unieke code van de cadeaubon in en de waarde van de bon wordt automatisch van de huurprijs verminderd. 


Geef een bijzondere overnachting cadeau

Geef een originele overnachting cadeau en bestel hier je cadeaubon voor een onvergetelijke ervaring.

Koop hier je cadeaubon

Geef een bijzondere overnachting cadeau

De Origineel Overnachten cadeaubon is bij meer dan 1.000 unieke slaapplekken te besteden en dit aantal groeit wekelijks. Bekijk het volledige aanbod via de link hieronder. Je herkent de deelnemende accommodaties aan het cadeau icoon in de foto.

Bekijk het volledige aanbod

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Bekijk dan hier het antwoord op veel voorkomende vragen? Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Hoe lang is de cadeaubon geldig?

De cadeaubon is 3 jaar lang geldig vanaf de uitgiftedatum (dit is tevens de besteldatum van de cadeaubon). Je hebt tot drie jaar na de uitgiftedatum om een reservering te maken bij één van de deelnemende locaties. De verblijfsdatum kan later zijn dan de vervaldatum.

De uitgiftedatum staat vermeld op de cadeaubon. Na 3 jaar na uitgiftedatum wordt de cadeaubon automatisch gedeactiveerd en is deze niet meer te gebruiken. 

Check de waarde van je cadeaubon via deze link.

Hoe koop ik een cadeaubon?

Kies het bedrag dat je wilt besteden (vanaf € 50,-), kies of je de bon per post of digitaal wil ontvangen. Bestel je een fysieke cadeabon dan kun je optioneel kiezen voor een leuke cadeauverpakking. Je betaalt via Ideal of Bancontact.

Een digitale cadeaubon wordt direct na betaling per e-mail gestuurd. Check eventueel je spambox indien je deze niet ontvangt.

Kies je voor een cadeaubon per post dan sturen we deze naar jezelf of direct naar de ontvanger. Net wat jij wil. Na voltooiing van de betaling wordt de bon direct verzonden en heb je deze meestal de volgende werkdag in huis.

Hoe gebruik ik de cadeaubon?

De cadeaubon kan worden gebruikt bij alle deelnemende accommodaties. Deze herken je aan het cadeau icoon. Of gebruik de filter bij het zoeken en selecteer 'ja' bij 'Accepeert cadeaubon'. Het aanbod wordt wekelijks uitgebreid met nieuwe originele overnachtingen waar je de bon kunt inwisselen. 

Kies je accommodatie, controleer de beschikbaarheid, klik op 'Start mijn boeking' en maak je reservering online. In het bestelformulier kun je de unieke cadeaubon code invoeren en wordt het tegoed op de bon automatisch in mindering gebracht op de huursom.

Wat als de huursom hoger is dan de cadeaubon?
Na het invoeren van de unieke code van je cadeaukaart wordt het bedrag van de cadeaukaart in mindering gebracht op de huursom. Het nog openstaande bedrag dien je vervolgens te voldoen aan de verhuurder van de accommodatie.

Wat als de huursom lager is dan de cadeaubon?
Als de huursom lager is dan de waarde van de cadeaubon dan blijft het resterende saldo op je cadeaubon staan. Dit kan worden gebruikt voor een andere reservering (te maken voor het einde van de geldigheidsduur van de cadeaubon).

Kan ik meerdere cadeaubonnen zakelijk bestellen?

Wil je jouw collega's of relaties een bijzonder cadeau geven? Kies dan voor de OrigineelOvernachten cadeaubon die te besteden is bij té gekke slaapplekken in Nederland, België en daarbuiten. Neem contact op voor zakelijke bestellingen vanaf 25 cadeaubonnen via [email protected].