Groepsaccommodatie

Bijzondere groepsaccommodaties

Staat er een familieweekend op de planning? Wil je er met je vriendengroep even tussenuit? Of ben je op zoek naar een originele plek waar je met je (sport)team een nacht of weekend kunt overnachten? Vergeet de standaard vakantiehuizen en onpersoonlijke hotels, en kies eens voor iets echt unieks.
Lees meer
Bijzondere groepsaccommodaties

Uitgelicht:

Uitgebreid zoeken

Aankomst & vertrek

Aantal personen

Land

Type

Toon meer

Ligging

Toon meer

Kenmerken

Toon meer

Nachtprijs

Filteren
Sorteer op:
58 overnachtingen gevonden
Filteren
Wie met een groep een nachtje weg gaat denkt waarschijnlijk al snel dat je moet overnachten in een of meerdere standaard vakantiehuizen. Helemaal niets mis mee, maar er is tegenwoordig zoveel meer! Maak je familie- of vriendenweekend net even wat specialer door voor een unieke groepsaccommodatie te kiezen. Daarvoor hoef je helemaal niet ver weg: juist in Nederland groeit het aanbod in een rap tempo. Maar pas op: voor je het weet kom je het hele weekend niet buiten omdat het binnen al zo bijzonder is!

Welke bijzondere groepsaccommodaties zijn er?

Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat. Óók wat betreft accommodaties voor grote groepen! Zoek je een groepsaccommodatie voor 10 personen of juist veel meer? Of ben je op zoek naar een bijzonder verblijf voor je familie- of vriendenweekend? Hieronder vind je een overzicht van voorbeelden die perfect passen bij jouw specifieke groepssamenstelling:

Bijzondere groepsaccommodatie voor max. 10 personen

Groepen van minder dan tien personen kunnen hun hart ophalen in Nederland: zo kun je in Groningen met z’n allen overnachten in een huifkar waarbij de verschillende karren dicht bij elkaar worden gezet. Slaap eens in een Betuwse Steltenberg of reis af naar Friesland voor een unieke overnachting in een molen. Kies voor een weekend Rotterdam en verblijf op een boot of stel je navigatie in op Oosterbierum voor een bijzondere groepsaccommodatie in een heuse kerk! Maar voor wie niet met zo’n heel grote groep op pad gaat is de keuze eigenlijk nog groter: zo zijn er diverse groepsaccommodaties die plek bieden voor maximaal tien personen, maar je kunt er ook voor kiezen om naar nog grotere overnachtingsplekken te kijken. Vaak hoef je namelijk een accommodatie niet in zijn geheel af te huren. Werp dus ook zeker een blik op onderstaande opties voor groepsaccommodaties voor maximaal twintig en vijftig personen.

Bijzondere groepsaccommodatie voor max. 20 personen

Ook voor gezelschappen die op zoek zijn naar een groepsaccommodatie voor twintig personen zijn hier aan het juiste adres. Wat dacht je van een overnachting in een Tipi in Twente of een verblijf in een echte vakwerkboerderij? Anders is wellicht een originele overnachting in een yurt in Drenthe of Brabant wel iets voor jullie. Ooit gedacht dat je in een voormalig gemeentehuis of in een basisschool zou kunnen slapen? Of in een echte luchtballon in Noord-Brabant of een watertoren op de boulevard van Vlissingen? Echte fijnproevers komen niets tekort in deze Limburgse agriturismo.

Bijzondere groepsaccommodatie voor max. 50 personen

Het kan lastig zijn om een bijzonder vakantiehuis voor een grote groep van maximaal vijftig personen te vinden, maar ze zijn er zeker! Zo kun je in Drenthe terecht in diverse woonwagens, ligt er in Friesland een echt schip voor je klaar en ga je in de Achterhoek terug naar je eigen kindertijd met Pippi Langkous in dit Noorse jachthuis. Liever naar de stad? In Rotterdam kun je met z’n allen overnachten in de beroemde kubuswoningen. Je kunt er echter ook voor kiezen om te kamperen op een wel heel bijzondere plek: slaap eens in een Tipi op een onbewoond eiland! Dat zorgt geheid voor unieke herinneringen!

Bijzondere groepsaccommodatie voor meer dan 50 personen

De keuze wordt iets minder wanneer je met meer dan vijftig personen op zoek bent naar een bijzondere groepsaccommodatie. Maar de opties die er zijn, zijn dan ook wel echt heel uniek. Slaap bijvoorbeeld met maximaal zestig man in een yurt in Gelderland of doe Limburg aan en verblijf met 75 personen in een Vierkantshoeve. Nog grotere groepen kunnen terecht in Heemskerk: dit kasteel biedt plek aan ruim 160 personen!