Wellness penthouse

 • België
 • Antwerpen
 • Antwerpen

Een privé penthouse met een fenomenaal uitzicht én heilzame wellness-voorzieningen vind je in het hart van Antwerpen.

 • 1 tot 2 personen
 • Huisdieren niet toegestaan
 • In de stad, Hoog in de lucht
 • Gratis Wifi

Noozen in een Wellness penthouse in Antwerpen

SkyNooz biedt een exclusief paradijs dat je niet snel zult vergeten. Je slaapt op de 21ste verdieping, kijkt uit over Antwerpen en hebt een groot scala aan wellness-faciliteiten tot je beschikking. Op voorhand wordt door je privé butler alles omgetoverd op maat van je wensen zodat je kan genieten vanaf de eerste minuut.
Lees meer
Toon op kaart
Nooz- Wellness penthouse

Origineel omdat

 • Verbluffende skyline 270° over heel Antwerpen
 • Panoramische Sauna, Hammam, Jacuzzi, belevingsdouche en bad
 • Volledig ‘weg van de wereld’ met 100% quality time voor elkaar
 • Je eigen butler aanwezig

Beschikbaarheid

Selecteer een gewenste datum.

Hoe boeken?

Je boekt direct bij de eigenaar.


Wat je moet weten

 • Inchecken vanaf 15:00
 • Uitchecken tot 10:00
 • Aantal personen Maximaal 2 personen
 • Huisdieren Niet toegestaan
 • Parkeren Gratis aan de straat
 • Wifi Gratis
 • Minimum verblijf 1 nacht

Het penthouse

Beleef een ultiem ontspannen tijd weg in dit comfortabele en volledig design gedecoreerde stulpje. Slaap in een exclusief bed pal aan het raam en laat je verrassen door het panoramische uitzicht. Stoom, badder of douche eveneens terwijl je uitkijkt over het levendige Antwerpen. Alles is volledig privé. Dat geldt ook voor de SkyHammam, de SkySauna, de mega privé-bioscoop en de duojacuzzi waar je de beschikking over hebt. Weldaad is hier het sleutelwoord op álle fronten!

100% Quality time vanaf de eerste minuut

Je lievelingskleur, je lievelingsmuziek, je favoriete genotsdrank. Aan alles is gedacht. De minibar is gevuld en de handdoeken, de kamerjassen en de slippers liggen voor je klaar. Zelfs je eigen privé diner beleving is volledig voorbereid voor je zodat je kan privé dineren wanneer jij het wil zonder externe prikkels van obers en vreemde mensen. Je hoeft dus zelf aan niets te denken zodat je kan genieten van 100% quality time vanaf de eerste minuut. En je luxe privé wellness blijft 24/24 beschikbaar.

Omgeving

Naast weldadig genieten trek je eveneens eenvoudig Antwerpen in. Bezoek het Museum aan de Stroom (MAS), de jachthaven, de Scheldebocht en het futuristische Havenhuis. Wanneer je het diner niet privé laat opdienen in het penthouse heb je tevens tal van uitvalsmogelijkheden voor culinaire hoogstandjes. Beleef Antwerpen op een manier zoals je dat nog niet eerder deed!

All-inclusief

Een volledige namiddag, avond en nacht ultiem privé genieten en overnachten in totale privacy met een instant vakantiegevoel dankzij de unieke skyline over jachthavens, MAS, Antwerpen en water. ’s Avonds onbeperkt gebruik van privé faciliteiten zoals SkySauna, SkyHammam, Duo Jacuzzi, SkyLounging, privé cinema. Alles wordt vooraf door je privé butler klaargezet zodat je vanaf de eerste minuut kan genieten van je favoriet genotsdrank, lievelingskleur, favoriete afspeellijst, etc.

Zaterdag, zondag en feestdagen

Aankomst op zaterdag, zondag en feestdagen enkel mogelijk mits uitbreiding naar het Premium Verwenpakket. Dit is inclusief ontbijt, privé diner, parking, late check-out, gebruik van de faciliteiten op de dag van vertrek tot 12u.


Prijs inclusief

De prijs is inclusief de ganse namidda en avond onbeperkt privé genieten en overnachten in totale privacy met een instant vakantiegevoel dankzij de unieke skyline over jachthavens, MAS, Antwerpen en water. ’s Avonds onbeperkt gebruik van privé faciliteiten zoals SkySauna, SkyHammam, Duo Jacuzzi, SkyLounging, privé cinema. Alles wordt vooraf door je privé butler klaargezet zodat je vanaf de eerste minuut kan genieten van je favoriet genotsdrank, lievelingskleur, favoriete afspeellijst, etc.

Bijkomende kosten

Toeristenbelasting Per persoon per nacht
€ 7,-

Optioneel bij te boeken

Ontbijt Per persoon per nacht
€ 25,-
Exclusief privé-ontbijt in je Royal SkySuite met subliem uitzicht, je eigen favoriete muziek en volle aandacht voor elkaar.
Diner Per persoon per nacht
€ 55,-
Hierin is het volgende inbegrepen: aperitiefhapjes, hoofdgerecht, dessert, koffie/thee, minibar met dranken, flesje Noozwijn.
Late check-out Per persoon
€ 185,-
Ongestoord uitslapen en verder genieten tot 12u 's middags ipv 10u UItbreiding alle privé wellness en de SkyLounge niet alleen 's avonds maar ook 's morgens onbeperkt gebruik en de volledige Penthouse voor jou alleen de ganse voormiddag ipv enkel 's avonds onbeperkt in de tijd. Vanaf 4 of meer personen is dit gratis! Niet alleen 's avonds , maar ook 's morgens onbeperkt genieten van de Skybath, SkySauna, de gigantische privé cinema beleving,de verschillende SkyCubes en het wonderlijke Nooz Around-loungebed.
Parkeerplaats Per verblijf
€ 50,-
PrivateParking met valet service. Persoonlijke parkeerplaats mét butlerservice en begeleiding tot aan de SkyNooz Penthouse op de 21ste verdieping

Annuleringsvoorwaarden

Je boekt direct bij de eigenaar van deze accommodatie. Na (aan)betaling gelden onderstaande annuleringsvoorwaarden van de verhuurder:

Bij annulering meer dan 2 weken voor aankomst wordt de reservering gratis verplaatst naar een andere datum.


Wellness penthouse

 • België
 • Antwerpen
 • Antwerpen
vanaf € 704,- per nacht

Beschikbaarheid

Selecteer een gewenste datum.

Hoe boeken?

Je boekt direct bij de eigenaar.

Snelcode: 0201

Ook origineel: