Hobbit huisje met hottub

 • België
 • Limburg
 • Neeroeteren

Dompel je onder in de wereld van de Hobbits in deze dromerige sprookjeswoning.

 • 2 tot 6 personen
 • Huisdieren niet toegestaan
 • In het bos, In de natuur, Op een vakantiepark
 • Geen Wifi

Bijzonder overnachten in een Hobbithuisje

Net zoals in de gelijknamige film is het huisje gemaakt van leem en heeft het ronde ramen en deuren. Je vindt er alles om je lekker te ontspannen in de mooie natuur.
Lees meer
Toon op kaart
Warredal - Hobbit House met hottub

Origineel omdat

 • Slapen in een Hobbithuisje
 • In het bos gelegen
 • Uitzicht op een paardenweide
 • Duurzame materialen

Beschikbaarheid

Selecteer een gewenste datum.

Hoe boeken?

Je boekt direct bij de eigenaar.


Wat je moet weten

 • Inchecken vanaf 15:00
 • Uitchecken tot 10:30
 • Aantal personen Maximaal 6 personen
 • Huisdieren Niet toegestaan
 • Parkeren Gratis, bij de receptie
 • Wifi Gratis, alleen bij de receptie
 • Minimum verblijf 2 Nachten doordeweeks in het laagseizoen. In de weekenden en vakantieperiodes 3 nachten.

Hobbit huisje

Binnen in het Hobbit huisje vind je een gezellig zit- en eetgedeelte met houtkachel, een compacte keuken met gasvuur, koelkast in de muur, theepot, koffie percolator. De slaaphoek heeft een comfortabel twee-persoonsbed (160*200) en de kinderkamer met 2 stapelbedden. Alle bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Voor de koudere nachten is zijn er warmwaterkruiken. De badkamer heeft een wastafel, douche en toilet (handdoekenpakket is inbegrepen). Buiten heb je een overdekt terras met gasbarbecue, tafel, zitge-deelte. Hout voor de houtkachel kan je vinden aan de Wood corner.

Omgeving

Het recreatiedomein ligt in Belgisch Limburg, in het Nationaal Park Hoge Kempen en het natuurgebied Bergerven. In Warredal kan je een dag ontspannen in het Adventure Park of overnachten in het Forest Camp. Heb je iets te vieren, of wil je even de pauzeknop indrukken? Elke natuurliefhebber, jong of oud, komt hier op adem. Op ons domein kan je minigolven, klimmen in het Klimpark, paardrijden, fietsen & mountainbiken en wandelen. Je kan ook genieten van onze privé sauna + jacuzzi.


Prijs inclusief

De prijs is inclusief bedlinnen + handdoeken, de parking, schoonmaakkosten, één ontbijtje/persoon bij een minimum boeking van 3 nachten, hout voor de houtkachel en een hygiënepakketje (vuilniszak, vaatdoek, afwasmiddel).

Bijkomende kosten

Toeristenbelasting Per persoon per nacht
€ 2,-
Reserveringskosten Per verblijf
€ 29,50

Optioneel bij te boeken

Ontbijt Per persoon per nacht
€ 9,-

Annuleringsvoorwaarden

In geval van wijziging of annulering zult u verzocht worden een schriftelijke aanvraag in te dienen, bij voorkeur per e-mail. Uw boekingscode dient vermeld te worden in het onderwerp van uw e-mail.

Annulering door uzelf, vóór uw verblijf
Voor iedere annulering zullen de volgende bepalingen van toepassing zijn:

* In geval van annulering meer dan 4 weken vóór de datum van aankomst, zal 30% van de reservering ingehouden worden incl. administratiekosten van 29,50€.
* In geval van annulering in de periode van 4 weken tot 2 weken vóór het verblijf, zal 50% van de reservering ingehouden worden incl. administratiekosten van 29,50€.
* In geval van annulering binnen de 14 dagen vóór aankomst, onderbreking of niet-voleindiging van het verblijf, zal de volledige prijs voor het geboekte verblijf verschuldigd zijn aan Warredal incl. administratiekosten van 29,50€.
* In geval van annulering zullen wij de administratiekosten inhouden.

Wijziging vóór uw verblijf
Je kan je reservatie nog aanpassen tot 8 dagen voor aankomst. Voor deze aanpassing wordt € 50 aangerekend (plus de eventuele extra kosten van een duurdere reservatie).

Wijziging of annulering van het verblijf door Verhuurder, vóór uw aankomst (maatregelen covid-19-crisis zie onderstaande)
De directie behoudt zich het recht voor om uw verblijf veiligheidshalve te annuleren in geval van een weerwaarschuwing die waarschuwt voor weersomstandigheden onafhankelijk van onze wil, zoals noodweer, storm of onweer. In dergelijk geval zullen we u voorstellen uw verblijf uit te stellen tot een latere datum, die valt binnen de daaropvolgende 12 maanden, of we kunnen de bedragen betaald volledig aan u terugbetalen.

Wijziging of annulering van het verblijf door Verhuurder, TER PLAATSE (maatregelen covid-19-crisis zie onderstaande)
De directie behoudt zich het recht voor om (enkel en alleen als u in een Tree Top Cabin tussen de bomen verblijft) uw overnachting veiligheidshalve te annuleren in geval van een weerwaarschuwing die waarschuwt voor weersomstandigheden onafhankelijk van onze wil, zoals noodweer, storm of onweer. Er zal u een alternatief verblijf voorgesteld worden, zonder meerkosten, onder voorbehoud van de beschikbaarheid. U zult een terugbetaling ontvangen van het verschil in prijs.

COVID 19 – maatregelen
Wijzigingen of annuleringen van het verblijf door Verhuurder vóór uw aankomst of ter plaatse tijdens overmacht ten gevolge van COVID-19-crisis worden behandeld volgens volgende voorgeschreven maatregelen van de Belgische overheid.

Code oranje: de algemene voorwaarden gaan van kracht.
België code rood: de buitenlandse gast ontvangt een voucher ter waarde van zijn of haar verblijf . U dient ons 7 dagen voor aankomst te contacteren.
U komt uit een locatie die door België als code rood is aangeduid (inreisbeperking): u ontvangt een voucher ter waarde van uw verblijf. U dient ons 7 dagen voor aankomst te contacteren. Deze voucher kan na 1 jaar worden verlengd. Warredal verplicht zich er niet toe om uitgeschreven vouchers na 1 jaar uit te betalen.
OPGELET buitenlandse gast: Zolang er geen reisbeperkingen zijn in verband met Covid-19 vanuit België, gelden onze algemene voorwaarden.

Annuleren wegens ziekte of quarantaine door contact tracing vallen ook onder onze algemene voorwaarden!

Wijziging of annulering van het verblijf door uzelf, TER PLAATSE
Indien u weigert uw verblijf te betrekken (angst, hoogtevrees, …), zult u geen enkele vergoeding kunnen eisen.


Hobbit huisje met hottub

 • België
 • Limburg
 • Neeroeteren
vanaf € 270,- per nacht Prijs uitleg

Beschikbaarheid

Selecteer een gewenste datum.

Hoe boeken?

Je boekt direct bij de eigenaar.

Snelcode: 1308

Ook origineel: