Knus Tiny House in het bos

 • België
 • Limburg
 • Neeroeteren

Heerlijk een paar dagen weg in een bijzonder Tiny House in het bos. In het hart van de Limburgse bossen kom je op adem en maak je contact met de natuur.

 • 1 tot 2 personen
 • Huisdieren niet toegestaan
 • In het bos, In de natuur, Op een vakantiepark
 • Geen Wifi

Bijzonder overnachten in een knusse Tiny House in het bos

Dit knusse Tiny House is de ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers en fanatieke wandelaars. Je bevindt je midden in de bossen van Belgisch Limburg. Trek je wandelschoenen aan en ga samen lekker op pad!
Lees meer
Toon op kaart
Warredal - The Sweet

Origineel omdat

 • Bijzonder overnachten in een knus Tiny House
 • Gemaakt van duurzame materialen
 • Midden in het bos gelegen

Beschikbaarheid

Selecteer een gewenste datum.

Hoe boeken?

Je boekt direct bij de eigenaar.


Wat je moet weten

 • Inchecken vanaf 15:00
 • Uitchecken tot 10:30
 • Aantal personen Maximaal 2 personen
 • Huisdieren Niet toegestaan
 • Parkeren Gratis
 • Wifi Gratis
 • Minimum verblijf 2 Nachten doordeweeks in het laagseizoen. In de weekenden en vakantieperiodes 3 nachten.

Het Tiny House

In de cabin is een gezellig zit- en eetgedeelte met houtkachel, een compacte keuken met gasvuur, koelkist, theepot en koffie percolator. Er is een slaaphoek met een comfortabele tweepersoonsbed. Er zijn warmwaterkruiken voor de koudere nachten. De badkamer heeft een wastafel, douche en toilet. Buiten heb je de beschikking over een overdekt terras met gasbarbecue en zitgedeelte. Hout voor de houtkachel is verkrijgbaar aan de Food & Wood corner. Geniet van een hapje en een drankje bij het knetterend haardvuur en droom weg met een goed boek.

Omgeving

Het recreatiedomein ligt in Belgisch Limburg, in het Nationaal Park Hoge Kempen en het natuurgebied Bergerven. Elke natuurliefhebber, jong of oud, komt hier op adem. Op het domein kan je minigolven, klimmen in het Klimpark, paardrijden, fietsen & mountainbiken en wandelen. Je kan ook genieten van onze privé sauna + jacuzzi (ter plaatse te reserveren op basis van beschikbaarheid).


Bijkomende kosten

Toeristenbelasting Per persoon per nacht
€ 2,-
Reserveringskosten Per verblijf
€ 29,50

Optioneel bij te boeken

Ontbijt Per persoon per nacht
€ 13,-

Annuleringsvoorwaarden

In geval van wijziging of annulering zult u verzocht worden een schriftelijke aanvraag in te dienen, bij voorkeur per e-mail. Uw boekingscode dient vermeld te worden in het onderwerp van uw e-mail.

Annulering door uzelf, vóór uw verblijf
Voor iedere annulering zullen de volgende bepalingen van toepassing zijn:

* In geval van annulering meer dan 4 weken vóór de datum van aankomst, zal 30% van de reservering ingehouden worden incl. administratiekosten van 29,50€.
* In geval van annulering in de periode van 4 weken tot 2 weken vóór het verblijf, zal 50% van de reservering ingehouden worden incl. administratiekosten van 29,50€.
* In geval van annulering binnen de 14 dagen vóór aankomst, onderbreking of niet-voleindiging van het verblijf, zal de volledige prijs voor het geboekte verblijf verschuldigd zijn aan Warredal incl. administratiekosten van 29,50€.
* In geval van annulering zullen wij de administratiekosten inhouden.

Wijziging vóór uw verblijf
Je kan je reservatie nog aanpassen tot 8 dagen voor aankomst. Voor deze aanpassing wordt € 50 aangerekend (plus de eventuele extra kosten van een duurdere reservatie).

Wijziging of annulering van het verblijf door Verhuurder, vóór uw aankomst (maatregelen covid-19-crisis zie onderstaande)
De directie behoudt zich het recht voor om uw verblijf veiligheidshalve te annuleren in geval van een weerwaarschuwing die waarschuwt voor weersomstandigheden onafhankelijk van onze wil, zoals noodweer, storm of onweer. In dergelijk geval zullen we u voorstellen uw verblijf uit te stellen tot een latere datum, die valt binnen de daaropvolgende 12 maanden, of we kunnen de bedragen betaald volledig aan u terugbetalen.

Wijziging of annulering van het verblijf door Verhuurder, TER PLAATSE (maatregelen covid-19-crisis zie onderstaande)
De directie behoudt zich het recht voor om (enkel en alleen als u in een Tree Top Cabin tussen de bomen verblijft) uw overnachting veiligheidshalve te annuleren in geval van een weerwaarschuwing die waarschuwt voor weersomstandigheden onafhankelijk van onze wil, zoals noodweer, storm of onweer. Er zal u een alternatief verblijf voorgesteld worden, zonder meerkosten, onder voorbehoud van de beschikbaarheid. U zult een terugbetaling ontvangen van het verschil in prijs.

Annuleren wegens ziekte of quarantaine door contact tracing vallen ook onder onze algemene voorwaarden!

Wijziging of annulering van het verblijf door uzelf, TER PLAATSE
Indien u weigert uw verblijf te betrekken (angst, hoogtevrees, …), zult u geen enkele vergoeding kunnen eisen.


Knus Tiny House in het bos

 • België
 • Limburg
 • Neeroeteren
vanaf € 135,- per nacht

Beschikbaarheid

Selecteer een gewenste datum.

Hoe boeken?

Je boekt direct bij de eigenaar.

Snelcode: 1808

Ook origineel: