Een caravan? Een hut? Een caravanhut!

 • Frankrijk
 • Vogezen
 • Hennezel

Welkom in jouw bijzondere caravan met houtenombouw. Het leven bij ons is basic en uniek. De omgeving is verrassend mooi met zijn grillige bossen, watervallen en meer.

 • 1 tot 2 personen
 • Huisdieren toegestaan
 • In het bos, In de natuur
 • Gratis Wifi

Koop als cadeau

Wil je deze overnachting cadeau doen? Koop een cadeaubon

Slapen in een Caravan met een houten hut eromheen

Op onze 2 hectare stap je een andere wereld in, waarin je kan genieten van onze bijzondere bouw (vrijwel helemaal natuurlijk), het samenzijn met andere gasten (die je makkelijk tegenkomt in de gezamenlijke gastenkeuken), de spontane acties die soms onderling ontstaan, het begrijpen van onze Rites of Passage/initiatie trajecten naar volwassenheid en een gelijkwaardig onderling contact waardoor er een fijne, vrije sfeer op het terrein heerst.
Lees meer
Toon op kaart
De Natuurlijke Tijd - Caravanhut

Origineel omdat

 • Slapen in een bijzondere caravanhut
 • Ideaal voor natuurliefhebbers
 • Op het terrein van een oude glasblazerij uit 1365
 • Nederlandse eigenaren

Beschikbaarheid

Selecteer een gewenste datum.

Hoe boeken?

Je kunt hier direct reserveren. Er wordt je nog niets in rekening gebracht.


Wat je moet weten

 • Inchecken vanaf 15:00
 • Uitchecken tot 11:00
 • Aantal personen Maximaal 2 personen
 • Huisdieren In overleg.
 • Parkeren Gratis op eigen terrein.
 • Wifi Gratis
 • Minimum verblijf 2 nachten
 • Bijkomende kosten Gebruik van de gezamenlijke keuken is € 4,00 per dag per groep die samen kookt. Ook vragen we € 10 lidmaatschap van onze vereniging.
 • Onze dieren We hebben 3 katten en 1 haan met kip(pen). Het kan zijn dat de haan eerder wakker is dan wij en zijn mannelijke lied kraait. We houden ze in het nachthok tot ongeveer 9 uur maar ook daar kraait ie. We hopen dat het geluid van de beek fijn afleidt!

De Caravan met houten hut

Een leuk verblijf voor 2 personen, gelegen op het terrein van een oude glasblazerij uit 1365. De omgeving is verrassend mooi met zijn grillige bossen, watervallen en meer! Er is veel gezelligheid tussen de gasten onderling. Een campingtoilet is mogelijk. Op het terrein kun je gebruik maken van het gloednieuwe sanitair (2022), de gemeenschappelijke zaal, de ommuurde tuin, allerlei leuke plekjes. Neem een 'duik' in de beek (misschien na je leembad?). Verder zijn er gezellige kampvuurplekken, een open keuken (4 euro per dag) en zelfs in overleg de werkplaats als je ineens zin hebt iets leuks van bijvoorbeeld hout te maken. We doen hier veel samen, in de flow die bij jou past!

Omgeving

Deze bijzondere plek vindt je in de Lage Vogezen, op zo’n 600 kilometer van Utrecht. Het is een mooi, glooiend gebied en onze sprookjesachtige, mysterieuze bossen strekken zich wijd om ons heen uit. Bij reservering ontvang je een ABC met allerlei informatie om jouw komst naar ons voor te bereiden!

Geen gewone camping

Onze plek is geen gewone camping, maar een vereniging. Met onze visie en missie zal jouw ervaring hier bijzonder zijn. Het is voor ons belangrijk dat je je thuis voelt op ons terrein. Dat je zo veel mogelijk jezelf kan zijn, dat je je een deel van het geheel voelt. Dat we echt, spontaan en gelijkwaardig contact hebben met elkaar. We gebruiken als grondhouding de vier speelvelden: communicatie, respect, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Hans geeft initiaties naar volwassenheid voor mensen in alle leeftijden en Indi geeft regelmatig onderwijs aan jongeren zonder startkwalificatie. Wij zijn van de 'low budget to no budget' vanuit de gedachte dat gebruik de creativiteit stimuleert. Gebruik van de gezamenlijke keuken is daarom apart (zodat je zelf kunt kiezen of je deze wilt gebruiken) te gebruiken voor € 4,00 per dag per groep die samen kookt. Ook vragen we € 10 lidmaatschap van onze vereniging. Onze prijzen kunnen zo laag zijn omdat we enerzijds een vereniging zijn en geen camping, anderzijds dat we geloven dat genoeg ook echt genoeg is. Door de prijzen te splitsen heeft iedereen een kans zelf te bepalen welke extra's gebruikt worden en welke niet. Dat vinden wij eerlijker. Omdat wij een vereniging zijn (daar horen leden bij en dat word jij door een bijdrage van 10 euro lidmaatschap voor een jaar!) delen we onze plek, het materiaal,/gereedschap, ideeën, kennis en plezier! Ook hoort bij onze visie: 'gebruik, maar misbruik niet'. Bij onze lage basisprijs hoort ook zuinigheid (met water, waterkoker, wc). Voel je welkom om bij te dragen aan ons terrein, zelf lekker creatief te zijn, je terug te trekken, alles is goed!

Huisdieren

Huisdieren zijn welkom mits zij zich, net als de mensen, aan onze 'speelvelden' respect, vertrouwen, communicatie en verantwoordelijkheid kunnen houden. D.w.z. geen voortdurend geblaf van honden, dat ze aan de lijn blijven op het terrein en dat het zeker is dat ze niet bijten. Helaas hebben we hier veel problemen mee gehad in het verleden en vragen we hier begrip voor. Laten we even vooraf overleggen als je je huisdier mee wilt nemen!


Bijkomende kosten

Schoonmaakkosten Per verblijf
€ 10,-
Nutsvoorzieningen Per persoon per nacht
€ 6,-
Dit betreft de onkosten voor alles op het terrein.

Optioneel bij te boeken

Bedlinnen Per persoon
€ 5,-
Wasmachine Per stuk
€ 3,50

Annuleringsvoorwaarden

Je boekt direct bij de eigenaar van deze accommodatie. Na (aan)betaling gelden onderstaande annuleringsvoorwaarden van de verhuurder:

* Annuleren gratis tot 2 weken van tevoren
* 50 % betalen vanaf 2 weken tot 1 week van tevoren
* 100% betalen van 1 week tot aankomstdatum


Deze accommodatie vind je in de collecties:


Een caravan? Een hut? Een caravanhut!

 • Frankrijk
 • Vogezen
 • Hennezel
vanaf € 15,- per nacht Prijs uitleg

Beschikbaarheid

Selecteer een gewenste datum.

Hoe boeken?

Je kunt hier direct reserveren. Er wordt je nog niets in rekening gebracht.

Snelcode: 2412

Ook origineel: