Retro kampeerbus Tante Toos

 • Nederland
 • Drenthe
 • Mantinge

Dit geeft gegarandeerd een smile van oor tot oor! Deze oude tante laat het heerlijke gevoel van vrijheid door je aderen stromen. Je ontdekt het veelzijdige Drenthe met deze vintage kampeerbus!

 • 1 tot 3 personen
 • Huisdieren niet toegestaan
 • In het bos, In de natuur, Bij de boer, Op/aan het water, Op een camping
 • Geen Wifi

Koop als cadeau

Hier kun je de OrigineelOvernachten cadeaubon inwisselen. Meer informatie

Wil je deze overnachting cadeau doen? Koop een cadeaubon

Bijzonder overnachten in een vintage kampeerbusje

Tante Toos is een schatje uit 1964, uniek in haar soort. In de basis een Ford Taunis Transit uit 1964. Ideaal voor 2 à 3 personen.
Lees meer
Toon op kaart
Tralaluna - Tante Toos - kampeerbusje

Origineel omdat

 • Je voelt je altijd thuis met deze knusse huiskamer op wielen
 • Je vermaakt je kosteloos met Tante Toos en haar ouderwetse spelletjes en serviesgoed
 • Unieke oldtimer kampeerbus uit 1964 met originele retro details
 • Met een verrassingsreis of roadtrip erbij kan je hippe avontuur beginnen!

Beschikbaarheid

Selecteer een gewenste datum.

Hoe boeken?

Je boekt direct bij de eigenaar.


Wat je moet weten

 • Inchecken vanaf 10:00
 • Uitchecken tot 17:00
 • Aantal personen Maximaal 3 personen
 • Huisdieren Niet toegestaan
 • Parkeren Gratis
 • Wifi Wisselt per camping
 • Volle dagen We hanteren geen strakke terugbreng tijden zodat je ook de laatste dag nog volop kunt genieten. Ga je een weekend op pad dan heb je dus 2 overnachtingen met 3 volle dagen!
 • You're on the road to... Het uitgangspunt is om te toeren in Drenthe en de provincies daaromheen. Naar het buitenland gaat Tante Toos dus niet. Alhoewel, op camping Buitenland voelt zij zich best thuis.
 • Wie zit er achter het stuur? Deze kampeerbus kun je in principe huren als je ouder bent dan 25 jaar en minimaal 3 jaar je rijbewijs hebt.
 • Borg enzo We vragen een borg van 250€. Deze krijg je terug gestort binnen 14 dagen na terug komst, eventueel met aftrek van de brandstof. Er geldt een eigen risico van 750 euro.

Rondtrekken met een Tiny House op wielen

De bus is ideaal om met z'n 2-en of 3-en op pad te gaan. Met een bijzettentje erbij kun je ook met z'n vieren op pad. Voorin zijn heupgordels aanwezig. Feitelijk is Tante Toos een klein huisje op wielen. Woonkamer, keuken en slaapkamer zijn allemaal aanwezig! Toos heeft een zithoek met rondom een raampartij voor de mooiste uitkijk. Uiteraard gordijntjes want tevens is hier het slaapvertrek, nadat je de tafel en banken omlegt tot een knus 2 persoonsbed. Met een extra dekmatras heerlijk slapen. Daarnaast is een eenpersoons slaapplek aanwezig. Om te kokkerellen is een compleet ingericht keukentje met aanrecht, wasbak, stromend water, gaskookstel en minibar aanwezig. Er zijn spelletjes en leesgoed aanwezig, en uiteraard een jeudeboules en badminton. Dus verveel je je geen moment! Voor de frisse momenten is een elektrisch kacheltje je troost. Tante Toos heeft verder een luifel en uiteraard ook stoeltjes en een tafeltje voor buiten.

Roadtrip Verrassingsreis, Rondje Kringloop of Proef de Streek?

Met de retro-camper Tante Roos kun je ‘On the Road’. Met een roadtrip erbij rijdt je op je gemak van A naar B of C. Je volgt je eigen weg en krijgt daarvoor kaarten en tips in de vorm van een persoonlijk reisboekje mee. De overnachtingsplekken zijn ook geregeld. Je bent dus geen tijd kwijt aan dat geregel en uitzoekerij. Verzorgde Vrijheid noemen we dat. We hebben verschillende roadtrips omschreven ter inspiratie. Met bijvoorbeeld een accentje streekprodukten, buitenspelen, kringloop, theetuinen, zwemmeertjes of cultuur. De roadtrips maken we op maat, rekening houdend met je wensen en ook wat er actueel te beleven is. De kampeerterreinen die wij kiezen zijn kleinschalig, groen, ruim. Veelal zijn dit natuurkampeerterreinen en bijzondere campings. Hoef je niet zonodig zelf te rijden? Maak dan gebruik van de ‘On the Spot’ formule. Het kampeerbusje wordt dan voor je neergezet en de luifel opgezet.

(her)ontdek Drenthe

Het Drentse land is voor velen een (her)ontdekking. De verfrissende natuur en de relaxte sfeer doen je weer op adem komen. Drenthe is ook veelzijdiger dan menigeen verwacht. In een weekend kun je maar een klein stukje ontdekken, ga je langer op pad dan zie je hoe verschillende de verschillende delen zijn. Zowel qua landschap als geschiedenis, wat vaak ook met elkaar samenhangt. Heb je interesse in de achtergronden dan geven we je daar graag info voor mee en wijzen we je de verschillende points of interests. Dat geldt eigenlijk voor alles, we geven graag op maat info mee en tips. Kies je voor een roadtrip dan kun je dus je interesses aangeven en het voorwerk aan ons overlaten.

Huur een avontuur

Drenthe zit vol verhalen. We laten ze je graag ervaren en beleven. Bijvoorbeeld zetten we graag een verhalenverteller op je route. Of wat dacht je ervan om Unesco Erfgoed te verkennen? Sowieso maak je ook je eigen avontuur en ga je vol onvergetelijke herinnering weer naar huis!


Prijs inclusief

De prijs is inclusief de compleet ingerichte kampeerbus (o.m. keukeninventaris; spelletjes, leesvoer, pen en papier; tafel en stoeltjes; luifel), WA/casco verzekering en schade verzekering inzittendenpechhulp, reserverings/administratiekosten en persoonlijke ontvangst, aandacht en tijd, voor een goede uitleg en 24/7 bereikbaar voor vragen.

Bijkomende kosten

Schoonmaakkosten Per verblijf
€ 30,-
Schoonmaak is inclusief het aftanken (exclusief brandstof).
Nutsvoorzieningen Per nacht
€ 2,-

Optioneel bij te boeken

Gemakspakket Per persoon
€ 12,50
Gemakspakket: opgemaakte dekbedden, handdoeken, keukentextiel, afwasmiddel en een gevulde koffie/theebus, suiker, peper en zout.12 € p.p. Als je geen gemakspakket kiest, dan gaan we ervan uit dat je je eigen dekbedden/slaapzakken/kussens/bedlinnen mee neemt.
Fietshuur Per stuk per nacht
€ 7,-
Fietsdrager €15 eenmalig
Roadtrip Per nacht
€ 40,-
Roadtrip op maat. Met alle liefde, aandacht en plezier regelen en faciliteren we je alles voor je: de overnachtingsplekken, kaarten en tips voor onderweg. De verhuurder neemt contact met je op om alles af te stemmen op basis van je wensen. NB Prijs is een indicatie, mede afhankelijk van de duur en het aantal personen.
Doe-het-zelf Roadtrip Per verblijf
€ 20,-
Met de Tip-Kit krijg je van ons een overzicht van de leukste bijzondere campings, pitstops èn voordeeltjes, waarmee je je zelf verder wel redt. Of kies voor een verzorgde Roadtrip waarbij oa de kampeerterreinen al voor je zijn geregeld.
Bijzettentje Per stuk
€ 30,-
Picknickmand Per stuk
€ 35,-
voor 2 personen

Annuleringsvoorwaarden

Je boekt direct bij de eigenaar van deze accommodatie. Na (aan)betaling gelden onderstaande annuleringsvoorwaarden van de verhuurder:

Annulering door de huurder dient altijd schriftelijk (per post of per mail) te geschieden.
Aanbetalingen worden bij annulering niet geretourneerd.
Kosten voor annulering: Tot 1 maand voor aanvang van de huurperiode: 50 % van het (geannuleerde) bedrag.
Vanaf 14 dagen voor aanvang van de huurperiode: 100 % van het geannuleerde bedrag.


Retro kampeerbus Tante Toos

 • Nederland
 • Drenthe
 • Mantinge
vanaf € 180,- per nacht

Beschikbaarheid

Selecteer een gewenste datum.

Hoe boeken?

Je boekt direct bij de eigenaar.

Snelcode: 0700

Ook origineel: