Stoere Sheperdshut

 • Nederland
 • Drenthe
 • Mantinge

Een oer stoere Sheperdshut op een uitgestrekt Natuurkampeerterrein met charmant eethuisje. Heide en bos op loopafstand.

 • 1 tot 2 personen
 • Huisdieren toegestaan
 • In de natuur, Op een camping
 • Geen Wifi

Bijzonder overnachten in een Sheperdshut

Een puur verblijf, een bijzondere overnachting in de natuur. Midden in Drenthe, op een plek waar je goed kunt zijn. Voor rust en concentratie. Om helemaal niets te hoeven. Of je toe te leggen op iets. Bijvoorbeeld een stuk te schrijven of je gedachten te ordenen. Dit Keetje is knus, basic en gezellig ingericht. Alles is aanwezig, je hoeft in principe niets mee te nemen.
Lees meer
Toon op kaart
Tralaluna - Keetje op wielen

Origineel omdat

 • Deze schaftkeet heeft nog dienst gedaan tijdens de drooglegging van de Flevopolder
 • Eenvoud, sfeervol en inspirerend
 • Fikkie stoken mag, binnen èn buiten!
 • Op een natuurkampeerterrein met fijn eethuisje met pure en eerlijke gerechten

Beschikbaarheid

Bekijk hier de beschikbare aankomstdagen

Hoe boeken?

Deze originele overnachting wordt aangeboden via: Tralaluna. Je kunt direct online boeken op hun website.

Ga naar de website

Wat je moet weten

 • Inchecken vanaf 14:30
 • Uitchecken tot 11:00
 • Aantal personen Maximaal 2 personen
 • Huisdieren Een hond is welkom, mits deze niet op het bed en bank wordt gelaten.
 • Parkeren Gratis vooraan het natuurkampeerterrein. Het terrein zelf is autovrij. Bagage kun je vervoeren per kruiwagen.
 • Wifi Vooraan het natuurkampeerterrein, bij het eethuis en de gemeenschappelijke ruimte is wifi vrij beschikbaar.
 • Minimum verblijf 1 nacht
 • Heerlijk eten Het eethuis verzorgt allerlei lekkers voor ieder moment van de dag. Check de actuele openingstijden en mogelijkheden op de website.
 • Natuurplek De Turelaar staat op een natuurkampeerterrein, achteraan samen met èn toch apart van 6 andere natuurhutten. De achterzijde grenst aan door Natuurmonumenten beschermd gebied. Een wandelroute leid je naar het prachtige Mantingerzand.
 • Extra gemak We maken het je graag gemakkelijk. Aanvullend kun je daarom kiezen voor beddengoed en bedlinnen waarbij we zelfs je bed opmaken. Zelf meenemen mag natuurlijk ook. Tip: verwen jezelf met een ontbijtmand.

Keetje op wielen met een verhaal

De hut heeft als schaftkeet ooit dienst gedaan tijdens de drooglegging van de Flevopolder. Een rijke ervaring om trots op te zijn. Daarom is het authentieke karakter behouden. Met hergebruikte materialen, creativiteit en vakmanschap is dit kleine huisje op wielen verrijkt tot een fijne retraite plek.

Back to basic

Kamperen op wielen met wat fijne toevoegingen. Zoals een houtkachel, elektriciteit en een toereikend ingericht tiny keukentje met koelkast, eenpitsgas en water uit een jerrycan. En voor een unieke ervaring je eigen hakbijl en hout om te kloven. Fikkie stoken mag dus, binnen èn buiten. Naast het vaste eenpersoonsbed kan een 2e eenpersoonsbed worden geïnstalleerd Je ligt dan naast elkaar met ietwat hoogteverschil. Een vvv-tas tipt je de mooie plekjes in de omgeving. Wil je fietsen? Ook die kunnen we voor je klaar zetten. Een speciale hut dus voor een originele overnachting.

Into de Drentse Wildernis

Keetje Trekkershut staat op een bijzonder Natuurkampeerterrein de Voscheheugte midden in Drenthe. Deze camping is uitgestrekt met voldoende ruimte voor zowel de kampeerders als ook gasten van de verschillende trekkershutten en Tiny Houses. Genieten van de natuur, het gemoedelijke en het fijne eten van het eethuisje is veelal een gemeende deler. Vooraan het terrein vind je bij het eethuis ook de gemeenschappelijke ruimte en het luxe sanitair. Met de benenwagen ben je binnen een paar minuten in een mystiek landschap aangekomen. In het Mantingerzand ontdek je heide, stuifzandduinen, fotogenieke (jeneverbes)bomen, vennen en natuurlijke grazers via kronkelende paadjes. Prachtig en fotogeniek. Er liggen 2 wandelroutes voor je klaar die je vanuit je verblijf kunt lopen.

Proef de Streek

Zelf een potje koken kan in Keetje. Verwen jezelf ook een keer met een (h)eerlijk diner of tussendoortje bij het fijne kleine eethuisje voor aan het terrein. Streekprodukten zijn in deze omgeving volop te vinden. We tippen je graag een aantal adresjes!

Centrale thuis en uitvalbasis

De locatie van Keetje, midden in Drenthe, leent zich er perfect voor de wijdse en veelzijdige provincie te verkennen. Maar liefst 3 Nationaal Parken, waaronder het Dwingelderveld en Drents Friese Woud. Assen en Emmen half uur rijden, Groningen 3 kwartiertjes. In Keetje ligt een VVV-tas klaar met info en wandel/fietskaarten om je koers te bepalen.


Bijkomende kosten

Toeristenbelasting Per persoon per nacht
€ 1,50
Toeristenbelasting/milieuheffing
Schoonmaakkosten Per verblijf
€ 15,-
Nutsvoorzieningen Per nacht
€ 4,-

Optioneel bij te boeken

Gemakspakket Per persoon
€ 12,-
Gemakspakket bestaat uit (opgemaakte)bedden, handdoeken, keukentextiel en gevulde koffiebus.
Borrelplank Per stuk
€ 11,50
Bij het eethuis te verkrijgen. Zie voor het actuele aanbod, prijzen en openingstijden de website.
Diner Per stuk
€ 19,-
Het eethuis biedt allerlei fijns. Prijs is een indicatie. Na boeking (of op verzoek vooraf) ontvang je actuele informatie hierover en een link om rechtstreeks bij het eethuis te reserveren.
Fietshuur Per stuk per nacht
€ 6,-
Op basis van beschikbaarheid. De fietsen zetten we vooraf klaar.
Huisdier Per verblijf
€ 25,-
Je hond is welkom. We gaan ervan uit dat de hond niet op het bed en op de bank wordt gelaten. Op her terrein graag aangelijnd houden.
Ontbijt Per stuk
€ 12,50
€ 12,50 & € 8,50 voor een kind Betreft een ontbijt to go (ontbijtmand), welke bij het eethuis kan worden afgehaald tussen 8.30-10.00 uur. Zie voor het actuele aanbod, prijzen en openingstijden de website.
Late check-out Per verblijf
€ 25,-
Mogelijk op basis van beschikbaarheid, even overleggen dus of dit kan.
Haardhout Per stuk
€ 15,-
Mand stookhout met firestartkit, bestaande uit aanmaakhoutjes, aanmaakblokjes en lucifers. In het houthok is meer aanwezig. Bij meerverbruik kan achteraf worden afgerekend.
Bierpakket Per stuk
€ 20,-
(Lokale) speciaalbiertjes met wat te knabbelen.
Elektrische fiets Per persoon per dag
€ 25,-
op basis van beschikbaarheid
Romantische versiering Per stuk
€ 15,-
Fles champagne Per stuk
€ 20,-

Stoere Sheperdshut

 • Nederland
 • Drenthe
 • Mantinge
vanaf € 60,- per nacht

Beschikbaarheid

Bekijk hier de beschikbare aankomstdagen

Hoe boeken?

Deze originele overnachting wordt aangeboden via: Tralaluna. Je kunt direct online boeken op hun website.

Ga naar de website
Snelcode: 0709

Ook origineel: