Tiny House op natuurkampeerterrein met fijn eethuis

 • Nederland
 • Drenthe
 • Mantinge

Dit is wat je wilt ontdekken: een one of a kind Tiny House in de Drentse natuur mèt fijn eethuis!

 • 1 tot 3 personen
 • Huisdieren toegestaan
 • In de natuur, Op een camping
 • Gratis Wifi

Sfeervol overnachten in Tiny House Turelaar

Dit unieke Tiny House + de natuurplek mèt fijn eethuis + de locatie midden in Drenthe... het maakt dat je hier in alle opzichten helemaal goed zit!
Lees meer
Toon op kaart
Tralaluna - Turelaar Tiny House

Origineel omdat

 • Hier op deze plek, de Voscheheugte, alles samen komt: natuurbeleving, fijne (kampeer)gasten èn een heerlijk eethuisje.
 • Je zo de heide op loopt vanuit dit natuurkampeerterrein Midden in Drenthe.
 • Ook dit Tralaluna Tiny House weer helemaal uniek is door de mix van hergebruik en creatieve ingevingen.
 • Het hier kan: douchen onder de sterrenhemel en 's avonds de zon zien ondergaan bij het kampvuur!

Beschikbaarheid

Bekijk hier de beschikbare aankomstdagen

Hoe boeken?

Deze originele overnachting wordt aangeboden via: Tralaluna. Je kunt direct online boeken op hun website.

Ga naar de website

Wat je moet weten

 • Inchecken vanaf 15:00
 • Uitchecken tot 11:00
 • Aantal personen Maximaal 3 personen
 • Huisdieren Max 1 hond welkom, waarbij we ervan uitgaan dat deze niet op de stoelen en bed komt.
 • Parkeren Gratis vooraan het natuurkampeerterrein. Het terrein zelf is autovrij. Bagage kun je vervoeren per kruiwagen.
 • Wifi Vooraan het terrein, bij het eethuis en de gemeenschappelijke ruimte is wifi vrij beschikbaar.wifi
 • Minimum verblijf 1 nacht
 • Heerlijk eten Het eethuis de Voscheheugte verzorgt allerlei lekkers voor ieder moment van de dag. Check de actuele openingstijden en mogelijkheden op de website.
 • Circulaire beleving Naast dat de zonnestralen worden opgevangen voor energie, wordt het regenwater gebruikt voor het doorspoelen van het toilet.
 • Extra gemak We maken het je graag gemakkelijk. Aanvullend kun je daarom kiezen voor een opgemaakt bed. Zelf meenemen mag natuurlijk ook. Tip: verwen jezelf met een ontbijtmand.

Tiny House om heerlijk alleen of samen te zijn

Een sfeervol Tiny House waar je heerlijk kunt vertoeven. Of het nu is om even bij te komen, naar buiten te turen, of als thuisbasis voor actieve dagen. Eigenlijk heeft dit Tiny House er alles voor in en om huis. In het Tiny House vind je twee vintage stoelen, een tafel om aan te eten of schrijven en een kleurrijk keukentje en badkamer. Het huisje is voorzien van een basis vloerverwarming en pelletkachel. De badkamer is voorzien van een ruime douche (met sterrenkijkdak) en (hemelwater)wc. De ingerichte keuken met vrolijke Portugese accenten heeft een eenpansinductiekookplaat en uiteraard een koelkast. Slapen kun je op een heerlijk tweepersoonsbed en via een ladder beland je in het videnet, chill en tevens slaapplek. Buiten kun je rondom het huisje een lekker plekje vinden. Vanaf het vlonderterras heb je een weids uitzicht over het veld met adembenemende zonsondergangen. Een tuurbankje achter het huis kijkt uit op een beschermd gebied van Natuurmonumenten. Kijk niet gek op als je oog in oog komt met een Schotse Hooglander of landgeit. Bijkomen kun je in de hangmat of bij je vuurplaats. De Turelaar is een van de creaties van Tralaluna. Een bijzonder huisje met een verhaal, waarover je kunt lezen in het welkomstboekje en waarover we je ook graag vertellen als we elkaar treffen. De Turelaar staat op een natuurkampeerterrein, achteraan samen met èn toch apart van 6 andere natuurhutten. De achterzijde grenst aan door Natuurmonumenten beschermd gebied. Een wandelroute leid je naar het prachtige Mantingerzand.

Slapen èn Eten in de natuur

"Een unieke combinatie!" horen we vaak terug. Origineel overnachten op een kleinschalige gemoedelijke plek mèt een idem dito eethuis. Het knusse eethuis is een geliefde plek voor diegene die culinair wil genieten in een stijlvolle doch informele sfeer. Je kunt plaatsnemen binnen aan een mooi opgemaakt tafeltje of buiten, op een schapenvachtje onder de tarp, picknickbankjes bij de jeu de boules baan of in de luie stoelen op het grasterras. Inderdaad, een herhaalbezoekje is eigenlijk bij voorbaat al een goed plan. Het menu loopt uiteen van een mooi stuk vlees tot een verrukkelijke vegetarische maaltijdsoep van vergeten groenten, als het even kan lokaal en biologisch. En natuurlijk lekkers voor bij de koffie en wijn, zoals huisgemaakte lemon cheesecake en Bourgondische mini geitenkaas kroketjes.

Perfecte thuisbasis om Drenthe te ontdekken

De locatie ligt tegenover het prachtige Mantingerzand natuurgebied. Je wandelt hier tussen sprookjesachtige jeneverbesstruiken en staat stil bij tot de verbeelding sprekende oude bomen, om je weg te vervolgen over zandverstuivingen naar de heide waar je de paden samen met de schapen en koeien deelt. Er liggen 2 wandelroutes die bij je voordeur starten voor je klaar. In de infomap vind je ook handig info over de omgeving, zoals de prachtige Nationaal Parken, beeldentuinen en boeiende adresjes.

Drenthe effect

In de combinatie eten & slapen ervaar je ook de samenwerking tussen Tralaluna en de Voscheheugte. Martin en Manilde van Tralaluna creëren graag originele slaapplaatsen op wielen, van kampeerbusjes tot Tiny Houses. Een deel hun creaties vind je op de Voscheheugte waar gastheer Bas en zijn team zorg dragen voor een fijn verblijf. Gemeenschappelijk hebben we dat we graag iets moois neerzetten voor anderen. Doordat we ieder op enig moment zijn neergestreken in Drenthe vanuit het drukke westen, begrijpen we persoonlijk hoe waardevol een break away in Drenthe is voor onze gasten. Drenthe doet wat met mensen. Of het nu de ruimte, gemoedelijkheid, hoge dosis natuur is, we weten het niet maar zien wel dat het goed doet, inspireert en voedt. We zijn benieuwd wat Drenthe met jou doet. Wees welkom!


Prijs inclusief

Tiny House met inventaris, gas, water en licht.


Tiny House op natuurkampeerterrein met fijn eethuis

 • Nederland
 • Drenthe
 • Mantinge
vanaf € 115,- per nacht Prijs uitleg

Beschikbaarheid

Bekijk hier de beschikbare aankomstdagen

Hoe boeken?

Deze originele overnachting wordt aangeboden via: Tralaluna. Je kunt direct online boeken op hun website.

Ga naar de website
Snelcode: 1567

Ook origineel: