Unieke Kampeerbus Tempo Matador

 • Nederland
 • Drenthe
 • Mantinge

Tralaluna Casita on Wheels laten je het heerlijke gevoel van vrijheid door je aderen stromen. Je ontdekt het veelzijdige Drenthe namelijk vanuit een vintage kampeerbus!

 • 1 tot 4 personen
 • Huisdieren toegestaan
 • In het bos, In de natuur, Bij de boer, Op/aan het water, Op een camping
 • Geen Wifi

Koop als cadeau

Hier kun je de OrigineelOvernachten cadeaubon inwisselen. Meer informatie

Wil je deze overnachting cadeau doen? Koop een cadeaubon

Bijzonder overnachten in vintage kampeerbus Tempo Matador

Deze robuuste Hanomag Tempo Matador is een plaatje waar jij mee op pad kunt. Geschikt voor 3 à 4 personen. Slow travel door het Drentse Land en omliggende provincies. Bepaal je eigen koers of maak het jezelf relaxed door te kiezen voor een all-fixed roadtrip waarbij de overnachtingen zijn geregeld en je een persoonlijk reistiptas mee krijgt. Of je nu kiest voor een thema of verrassingsreis, we maken altijd maatwerk rekening houdend met je wensen.
Lees meer
Toon op kaart
Tralaluna - Tempo Matador - Kampeerbusje

Origineel omdat

 • Overnachten op bijzondere kampeerterreinen in en rond Drenthe
 • Uniek gerestylde robuuste Hanomag Tempo Matador
 • Ga eigenhandig op expeditie of kies voor één van de (thema)roadtrips door Drenthe
 • Maak je eigen kampvuur en neem fietsen mee

Beschikbaarheid

Selecteer een gewenste datum.

Hoe boeken?

Je boekt direct bij de eigenaar.


Wat je moet weten

 • Inchecken vanaf 10:00
 • Uitchecken tot 17:00
 • Aantal personen Maximaal 4 personen
 • Huisdieren In overleg toegestaan
 • Parkeren Gratis
 • Wifi Geen
 • Minimum verblijf 2 nachten

Slow travel met deze Toffe camper

Met deze robuuste Hanomag Tempo Matador kun je trots mee op pad. Een oldtimer kampeerbus, sfeervol ingericht, met 3 à 4 slaapplaatsen, en met een bijzettentje ook geschikt voor een 5e persoon erbij. Zie je jezelf al gaan?

(her)Ontdek Drenthe

Je vertrekt vanuit Mantinge, centraal gelegen midden in Drenthe. Slow travel is het devies met onze oldtimer kampeerbusjes. Het zijn geen snelwegtijgers en de leukste beleving krijg je toerend over de binnenwegen, door bossen, langs heide en weides en door brinkdorpjes. Drenthe is de plek om (opnieuw) te ontdekken! Met de busjes kun je dus in principe op pad door Drenthe en omliggende provincies. Alleen in overleg wijken we hiervan af. Naar het buitenland gaan is sowieso niet mogelijk.

Vrijheid en als je wilt ook lekker geregeld

Net zoals jij het wilt, kun je op pad. Kies voor voor de TipKit dan krijg je onze persoonlijke tips waarmee je Drenthe kunt verkennen. Naast tips voor overnachtingsplekken, die Tralaluna gasten ook wat extra's bieden, word je voorzien van een persoonlijk vvv reistasje. Nog meer ontzorgen kunnen we je ook, dan regelen we je roadtrip en zijn ook de overnachtingsplekken inbegrepen. Je kunt dan kiezen voor een thema zoals streekprodukten, cultuur of een verrassingsreis voor een extra dimensie.

Alles aan boord

Travel light, dat geldt wanneer je van huis vertrekt. Je hoeft namelijk niet per se veel mee te nemen, want er is van alles al aan boord. Om te koken, lekker te eten en een wijntje te drinken. De keuken is tiny maar omvat wel alles. Koelkast, gaspit, fijne wijnglazen en uiteraard een kurketrekker. Koffiezetten is een feestje op zich met de fluitketel en een ouderwetse filter opgiet en thermoskan. Ook om lekker buiten te zitten zijn klapstoeltjes en tafel aanwezig. Aanvullend kunnen we de kampeerbus voorzien van (2)fietsen en vuurschaal, inclusief hakbijl.


Prijs inclusief

De prijs is inclusief de compleet ingerichte kampeerbus (o.m. keukeninventaris; spelletjes, leesvoer, pen en papier; tafel en stoeltjes; luifel), WA/casco verzekering en schade verzekering inzittendenpechhulp, reserverings/administratiekosten en persoonlijke ontvangst, aandacht en tijd, voor een goede uitleg en 24/7 bereikbaar voor vragen.

Bijkomende kosten

Schoonmaakkosten Per verblijf
€ 30,-
Schoonmaak is inclusief het aftanken (exclusief brandstof).
Nutsvoorzieningen Per nacht
€ 2,-

Optioneel bij te boeken

Gemakspakket Per persoon
€ 12,50
Inhoud: opgemaakte dekbedden/kussens; handdoeken/washandjes; keukenlinnen; basispakket met onder meer koffie, thee, suiker, peper en zout, afwasmiddel, keukenrol; zaklamp en vuurkorfje.
Fietshuur Per stuk per nacht
€ 7,-
Fietsdrager €15 eenmalig
Roadtrip Per nacht
€ 40,-
Roadtrip op maat. Met alle liefde, aandacht en plezier regelen en faciliteren we je alles voor je: de overnachtingsplekken, kaarten en tips voor onderweg. De verhuurder neemt contact met je op om alles af te stemmen op basis van je wensen. NB Prijs is een indicatie, mede afhankelijk van de duur en het aantal personen.
Doe-het-zelf Roadtrip Per verblijf
€ 20,-
Met de Tip-Kit krijg je van ons een overzicht van de leukste bijzondere campings, pitstops èn voordeeltjes, waarmee je je zelf verder wel redt. Of kies voor een verzorgde Roadtrip waarbij oa de kampeerterreinen al voor je zijn geregeld.
Picknickmand Per stuk
€ 35,-
Picknickmand voor 2 personen.
Bijzettentje Per stuk
€ 30,-

Annuleringsvoorwaarden

Je boekt direct bij de eigenaar van deze accommodatie. Na (aan)betaling gelden onderstaande annuleringsvoorwaarden van de verhuurder:

Annulering door de huurder dient altijd schriftelijk (per post of per mail) te geschieden.
Aanbetalingen worden bij annulering niet geretourneerd.
Kosten voor annulering: Tot 1 maand voor aanvang van de huurperiode: 50 % van het (geannuleerde) bedrag.
Vanaf 14 dagen voor aanvang van de huurperiode: 100 % van het geannuleerde bedrag.


Unieke Kampeerbus Tempo Matador

 • Nederland
 • Drenthe
 • Mantinge
vanaf € 180,- per nacht

Beschikbaarheid

Selecteer een gewenste datum.

Hoe boeken?

Je boekt direct bij de eigenaar.

Snelcode: 0270

Ook origineel: