Love Bubbles: magical spaces for soulmates

 • Nederland
 • Gelderland
 • Lochem

Beleef 21 uur samen in een Love Bubble, dé plek met privé wellness en liefdesrituelen om jullie liefdesbatterij op te laden of om jullie liefde te vieren. Alleen voor liefdeskoppels ❤️

 • 2 tot 2 personen
 • Huisdieren niet toegestaan
 • In de natuur, Bij de boer
 • Gratis Wifi

Koop als cadeau

Wil je deze overnachting cadeau doen? Koop een cadeaubon

De Love Bubble Xperience: een unieke, persoonlijke liefdesbeleving met privé wellness (alleen voor liefdeskoppels)

Beleef 21 uur samen in een Love Bubble, dé plek om jullie liefdesbatterij op te laden of om gewoon simpelweg jullie liefde te vieren. Alle Love Bubbles hebben een unieke beleving, een sauna, een jacuzzi, een lounge/massage bed bij de open haard en een liefdesritueel dat past bij de beleving van desbetreffende Love Bubble. De beleving begint al vanaf het moment dat je reserveert en is all inclusive, alleen tandenborstel meenemen! Massages e.d. los bij het boeken. 🌈 De liefdesbeleving van de Lotus bubble gaat over ‘7 ways to heaven’ en nodigt jullie uit om te bezinnen op jullie verbinding: Welk pad hebben we samen afgelegd? Waar zijn we nu uitgekomen? Wensen we ons ‘als nieuw’ te verbinden met elkaar? En zo ja, hoe wensen we deze verbinding te voeden? De Lotus heeft een jacuzzi op het buiten terras, een buitendouche, een bubbelbad binnen, een sauna en een loungebed bij de open haard. ✨ De liefdesbeleving van de Dreamtime bubble gaat over ‘lift my dreams’ en nodigt jullie uit om uit de 3D realiteit te stappen, de droomwereld in en alle dromen te delen met elkaar. De Dreamtime heeft een ommuurde binnentuin met een vuurplaats en een jacuzzi en binnen een loungebed bij de open haard, een bubbelbad en een ruime sauna. (dit is met een optionele tweede slaapkamer de enige bubble die geschikt is voor verblijf van meer dan 2 personen) ❤️ De liefdesbeleving van de Original is ’surrender to my love’ en nodigt jullie uit om jullie hart te delen met elkaar en jullie over te geven aan de liefde voor elkaar. Deze bubble heeft alle privé wellness (sauna en Turks stoombad) gesitueerd rondom het loungebed aan de open haard. Buiten is nog een vuurplaats, een jacuzzi en een douche.
Lees meer
Toon op kaart
Love Bubble Xperience

Origineel omdat

 • De Love Bubble Xperience is een unieke, persoonlijke all inclusive liefdesbeleving. Met liefdesrituelen (een soort spelletjes die je samen doet) vier en/of verdiep je jullie liefde.
 • Iedere Love Bubble heeft privé wellness: jacuzzi buiten, vuurplaats, een ruime sauna, lounge/massage bed bij de open haard, een bubbelbad en/of Turks stoombad
 • Het team doet er alles aan om het verblijf op jullie persoonlijke liefdeswensen af te stemmen. Zo hebben we ook een (gratis) liefdesbrief service ❤️
 • Tijdens het verblijf zijn extra Love Rituals mogelijk zoals een Massage Ritual, een Cacao Ceremonie en een Shisha Lounge

Beschikbaarheid

We hebben geen live beschikbaarheid van deze accommodatie. Informeer bij de verhuurder voor specifieke data.

Hoe boeken?

De beschikbaarheid & prijs is op aanvraag. Neem hiervoor contact op met de verhuurder


Wat je moet weten

 • Inchecken vanaf 15:00
 • Uitchecken tot 12:00
 • Aantal personen Maximaal 2 personen
 • Huisdieren Niet toegestaan
 • Parkeren Gratis
 • Wifi Gratis
 • Minimum verblijf 1 nacht

Over de Love Bubble beleving

Wat maakt de Love Bubble anders dan een normaal appartement of hotelkamer vraag je jezelf misschien af? In een Love Bubble vieren jullie 21 uur jullie liefde voor elkaar. Middels hapjes, drankjes en liefdesrituelen (leuke, geheel vrijblijvende spelletjes die jullie samen kunnen doen) nemen we jullie mee in een beleving. Verder is -naast uiteraard jullie eigen privé wellness faciliteiten- alles aanwezig, van massage olie en massage olie verwarmer tot en met badjassen, hamam doeken, slippers en alles daartussen. Jullie hoeven écht alleen jullie tandenborstel en tandpasta mee te nemen! Bij deze zeer complete beleving is het mogelijk om extra's bij te boeken voor extra ontspanning en / of verdieping. Denk daarbij -naast de gebruikelijke champagne- aan een Massage Ritual, een Cacao ceremonie, een Love Ritual Box en nog veel meer.

Love Bubble Xperience ... een unieke, persoonlijke liefdesbeleving

Iedere Love Bubble heeft een eigen liefdesbeleving om jullie liefde vleugels te geven: 🌈 De liefdesbeleving van de Lotus bubble gaat over ‘7 ways to heaven’ en nodigt jullie uit om te bezinnen op jullie verbinding: Welk pad hebben we samen afgelegd? Waar zijn we nu uitgekomen? Wensen we ons ‘als nieuw’ te verbinden met elkaar? En zo ja, hoe wensen we deze verbinding te voeden? De Lotus heeft een jacuzzi op het buiten terras, een buitendouche, een bubbelbad binnen, een sauna en een loungebed bij de open haard. ✨ De liefdesbeleving van de Dreamtime bubble gaat over ‘lift my dreams’ en nodigt jullie uit om uit de 3D realiteit te stappen, de droomwereld in en alle dromen te delen met elkaar. De Dreamtime heeft een ommuurde binnentuin met een vuurplaats en een jacuzzi en binnen een loungebed bij de open haard, een bubbelbad en een ruime sauna. (dit is met een optionele tweede slaapkamer de enige bubble die geschikt is voor verblijf van meer dan 2 personen) ❤️ De liefdesbeleving van de Original is ’surrender to my love’ en nodigt jullie uit om jullie hart te delen met elkaar en jullie over te geven aan de liefde voor elkaar. Deze bubble heeft alle privé wellness (sauna en Turks stoombad) gesitueerd rondom het loungebed aan de open haard. Buiten is nog een vuurplaats, een jacuzzi en een douche.

We stemmen ons af op jullie liefdesverhaal

De beleving begint al op het moment dat jullie de reservering plaatsen. Jullie ontvangen een paar dagen van tevoren post thuis met een welkomst attentie als voorbereiding op jullie verblijf. Ook ontvangen jullie een link naar een online omgeving waar we jullie wensen uitvragen o.a. met betrekking tot het eten en drinken maar bijvoorbeeld ook de muziek die jullie willen horen bij binnenkomst. Ons Love Bubble Team staat geheel en al in dienst van jullie liefde dus wil je een aanzoek doen, een nieuwe fase inluiden, je geliefde verrassen met een bed vol rozenblaadjes, vertel het aan ons en wij regelen het.

Origineel Overnachten

Prijs 21 uur Love Bubble Xperience vanaf € 355,-. Prijs is inclusief eten (bij ontvangst, ontbijt en diner), drinken (bier, sap, vers kruidenwater, koffie/thee en een glas wijn p.p.) en liefdesverrassingen.


Deze accommodatie vind je in de collecties:


Love Bubbles: magical spaces for soulmates

 • Nederland
 • Gelderland
 • Lochem
vanaf € 375,- per nacht Prijs uitleg

Beschikbaarheid

We hebben geen live beschikbaarheid van deze accommodatie. Informeer bij de verhuurder voor specifieke data.

Hoe boeken?

De beschikbaarheid & prijs is op aanvraag. Neem hiervoor contact op met de verhuurder

Snelcode: 0399

Ook origineel: