Geef een originele overnachting cadeau!

Gun iemand tijd voor elkaar of met het gezin op een plek die je nooit meer vergeet.

Wij geloven dat de allerleukste cadeaus, onvergetelijke ervaringen zijn. Met de OrigineelOvernachten cadeaubon kiest de ontvanger uit 1.400+ unieke accommodaties in Nederland, België (en net daarbuiten). Ontvangers kiezen zelf hun droomaccommodatie en boekmoment. Het is echt anders dan anders en daardoor een herinnering voor het leven! Er zijn al meer dan 5.500 mensen verrast met een originele overnachting. 

Koop hier je cadeaubon

Digitaal of per post

De cadeaubon komt in een feestelijke verpakking of je kunt er ook voor kiezen de bon direct digitaal te ontvangen.

Gebruik meerdere keren

Bepaal zelf de waarde van het OrigineelOvernachten tegoed. De ontvanger kan het meerdere keren gebruiken bij verschillende accommodaties.

3 Jaar geldig

De cadeaubon is 3 jaar geldig. Zo kan de ontvanger zelf een datum plannen en reserveren.

Origineel overnachten cadeaubonnen
1

Koop je cadeaubon

Bestel hier je cadeaubon, bepaal zelf de waarde van het OrigineelOvernachten tegoed en kies voor een feestelijke verpakking of een digitale bon.

2

Maak een reservering

De ontvanger kan de bon besteden bij meer dan 1.400 originele overnachtingen. 

3

Betaal met de cadeaubon

Tijdens de reservering voer je de unieke code van de cadeaubon in en de waarde van de bon wordt automatisch van de huurprijs verminderd. 


Het leukste cadeau voor een onvergetelijke herinnering

Geef een originele overnachting cadeau en bezorg de ontvanger even tijd voor elkaar of met het gezin op een plek die je nooit meer vergeet. Bestel hier je cadeaubon.

Koop hier je cadeaubon

Hoe gebruik ik de cadeaubon?

Cadeaubon gebruiken op OrigineelOvernachten.nl

Kies je accommodatie en maak je reservering online op OrigineelOvernachten.nl. Voer de unieke cadeaubon code in op het reserveringsformulier en het tegoed op de bon wordt automatisch in mindering gebracht op de huursom.

 

Cadeaubon gebruiken bij onze externe partner

Wil je de cadeaubon gebruiken bij één van onze externe partners (Roompot, Europarcs, Booking etc.) dan gaan we je helpen om de bon te verzilveren. Laat ons via [email protected] weten bij welke accommodatie je de bon wil gebruiken en je ontvangt van ons per e-mail de instructies hoe de bon te verzilveren.


Het leukste cadeau voor een onvergetelijke herinnering

De Origineel Overnachten cadeaubon is bij meer dan 1.400 unieke slaapplekken te besteden en dit aantal groeit wekelijks. Bekijk het volledige aanbod via de link hieronder. 

Bekijk het volledige aanbod

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Bekijk dan hier het antwoord op veel voorkomende vragen? Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Hoe lang is de cadeaubon geldig?

De cadeaubon is 3 jaar lang geldig vanaf de uitgiftedatum (dit is tevens de besteldatum van de cadeaubon). Je hebt tot drie jaar na de uitgiftedatum om een reservering te maken bij één van de deelnemende locaties. De verblijfsdatum kan later zijn dan de vervaldatum.

De uitgiftedatum staat vermeld op de cadeaubon. Na 3 jaar na uitgiftedatum wordt de cadeaubon automatisch gedeactiveerd en is deze niet meer te gebruiken. 

Check de waarde van je cadeaubon via deze link.

Hoe koop ik een cadeaubon?

Kies het bedrag dat je wilt besteden (vanaf € 50,-), kies of je de bon per post of digitaal wil ontvangen. Bestel je een fysieke cadeabon dan kun je optioneel kiezen voor een leuke cadeauverpakking. Je betaalt via Ideal of Bancontact.

Een digitale cadeaubon wordt direct na betaling per e-mail gestuurd. Check eventueel je spambox indien je deze niet ontvangt.

Kies je voor een cadeaubon per post dan sturen we deze naar jezelf of direct naar de ontvanger. Net wat jij wil. Na voltooiing van de betaling wordt de bon direct verzonden en heb je deze meestal de volgende werkdag in huis.

Hoe gebruik ik de cadeaubon?

Cadeaubon gebruiken op OrigineelOvernachten.nl
Kies je accommodatie en maak je reservering online op OrigineelOvernachten.nl. Voer de unieke cadeaubon code in op het reserveringsformulier en het tegoed op de bon wordt automatisch in mindering gebracht op de huursom.

Cadeaubon gebruiken bij onze externe partner

Wil je de cadeaubon gebruiken bij één van onze externe partners (Roompot, Europarcs, Booking, Stayokay, Landal etc.) dan gaan we je helpen om de bon te verzilveren. Laat ons op [email protected] weten bij welke accommodatie je de bon wil gebruiken en je ontvangt van ons per e-mail de instructies hoe de bon te verzilveren.

Wat als de huursom hoger is dan de cadeaubon?
Na het invoeren van de unieke code van je cadeaukaart wordt het bedrag van de cadeaukaart in mindering gebracht op de huursom. Het nog openstaande bedrag dien je vervolgens te voldoen aan de verhuurder van de accommodatie.

Wat als de huursom lager is dan de cadeaubon?
Als de huursom lager is dan de waarde van de cadeaubon dan blijft het resterende saldo op je cadeaubon staan. Dit kan worden gebruikt voor een andere reservering (te maken voor het einde van de geldigheidsduur van de cadeaubon).

Kan ik de cadeaubon zakelijk bestellen?

Wil je jouw collega's of relaties een bijzonder cadeau geven? Kies dan voor de OrigineelOvernachten cadeaubon die te besteden is bij té gekke slaapplekken in Nederland, België en daarbuiten. Neem contact met ons op indien je op factuur wil bestellen via [email protected].