Over ons

Op zoek naar een originele overnachting of bijzonder weekendje weg? Wil je wel eens wat anders dan het zoveelste kleurloze vakantiehuisje of een saaie standaard hotelkamer? Dan zit je hier goed! Want op OrigineelOvernachten.nl bieden we je een selectie van de aller-leukste en origineelste plekken om te slapen in Nederland en België en daarbuiten. Of je nu met het hele gezin een bijzonder weekendje weg wilt of juist romantisch met z’n tweetjes wil ontsnappen!

Kun je er slapen en is het origineel… dan vind je het hier!

Het Internet staat vol met overnachtingsmogelijkheden maar dit grote aanbod maakt het zoeken vaak lastig. Daarom hebben we op OrigineelOvernachten.nl 500+ originele slaapplekken voor je geselecteerd. En zoeken naar een leuke accommodatie dat doe je op OrigineelOvernachten.nl op een visuele manier. Eén foto’s zegt meer dan duizend woorden vinden wij!

"Wat een goed uitgangspunt is dit voor een uniek weekendje weg!"

Flavourites, de leukste webshops!

"Wat een leuke website! Ik zou ze allemaal wel willen proberen!"

Gezien op het VIVA forum

"Jullie krijgen van ons dus het Officieel Leuk Ding stempel."

Leukedingendoen.nl

"Alleen van het kijken word je al blij."

VrouwOnline

Hoe we onze keuzes maken

Elke overnachtingsplek op de website is zorgvuldig gekozen op basis van originaliteit. Zo weet je zeker dat je kunt genieten van een bijzonder weekendje of weekje weg.

We hopen dat OrigineelOvernachten.nl je inspiratie geeft om eens een andere keuze te maken dan de zoveelste nacht in de standaardkamer van een landelijke hotelketen. En ben je op zoek naar een bijzondere vergaderplek kijk dan eens op OrigineelVergaderen.nl!

Wij wensen je alvast een heel fijn verblijf!

Het Origineel Overnachten team