Havenkraan

Overnachten in een havenkraan

Boek vandaag nog jouw onvergetelijke overnachting in een havenkraan en laat je totaal verrassen. Een Kraanhotel is leuk als romantische verassing maar ook te gek wanneer je met een vriend(in) op pad gaat.
Lees meer
Overnachten in een havenkraan

Uitgebreid zoeken

Aankomst & vertrek

Aantal personen

Land

Type

Toon meer

Ligging

Toon meer

Kenmerken

Toon meer

Accepteert cadeaubonnen

Nachtprijs

Uniek overnachten in een Havenkraan

Het wordt steeds gekker met uniek overnachten! Wist je bijvoorbeeld dat je kunt slapen in een heuse havenkraan? In Nederland zijn er slechts een paar van dit soort accommodaties te boeken. Door dat minimale aanbod weet je dus al wel dat het écht bijzonder is om te overnachten op zo’n plek.

Waar wacht je nog op? Boek vandaag nog jouw onvergetelijke overnachting in een havenkraan en laat je totaal verrassen. Een tipje van de sluier: logeren in een havenkraan is leuk als romantische getaway maar ook te gek wanneer je met een vriend(in) op pad gaat.

Slapen in een Havenkraan

Misschien vind je het best een beetje spannend om te overnachten in een havenkraan. Dat snappen we zeker: zo’n kraan heeft natuurlijk eigenlijk altijd een hokje op hoogte. Je raadt het vast al wel: dat betekent ook dat je op hoogte zult slapen! Geloof ons wanneer we zeggen dat logeren op hoogte spannend maar vooral erg leuk is. Hierbij kies je ook nog eens zelf de hoogte uit; de ene havenkraan heeft een slaapplek namelijk hoger op de kraan zitten dan de andere havenkraan.

Zo slaap je in deze havenkraan in Noord-Brabant op ‘slechts’ 12 meter boven de grond. Hier slaap je met maximaal twee personen aan de rand van het centrum van Den Bosch. De havenkraan beschikt over een luxe tweepersoonskamer en een mooie moderne inrichting. Wat deze havenkraan extra uniek maakt, is dat je je uitzicht zelf bepaalt. De kraan is namelijk draaibaar en dat kan en mag je zelf doen! Val je liever in slaap met uitzicht op de binnenstad of ga je voor een uitzicht op de Tramkade? The choice is yours.

Kraanhotels in Nederland

De havenkraan bij Den Bosch wordt ook wel een hotelkamer op hoogte genoemd. Dat komt omdat je hier weliswaar op een écht bijzondere plek slaapt, maar dat je wel tegelijkertijd geniet van de luxe van een hotelkamer. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je bepaalde faciliteiten of comfort hoeft te missen. Dat geldt ook voor het Kraanhotel in Amsterdam, een Rijksmonument waarin een uniek hotel gevestigd zit. Dit kraanhotel beschikt over maar liefst drie suites op hoogte die stuk voor stuk ontzettend luxe zijn.

Je vindt het Kraanhotel op de NDSM-werf, een stuk Amsterdam dat uitgeroepen is tot het derde na hipste gebied van de hele wereld! Daar past zo’n industriële hijskraan natuurlijk erg goed bij. Op de bovenste verdieping van je suite vind je een jacuzzi. Hier geniet je volop al bubbelend van het uitzicht op Amsterdam. Zo is slapen in een havenkraan niet alleen speciaal, maar ook nog eens écht een cadeautje. Heb jij jouw suite al uitgekozen?

Geef een bijzonder nachtje weg cadeau

Wil jij een bijzondere overnachting cadeau geven? Dat kan met de Origineel Overnachten Cadeaubon. Bepaal zelf de waarde van de cadeaubon en de ontvanger kan deze vervolgens besteden bij alle deelnemende accommodaties.

Geef een bijzonder nachtje weg cadeau