Wijnvat

 • België
 • West-Vlaanderen
 • Westouter

Bijzonder overnachten in een een Wijnvat. Dit massief eiken reuzewijnvat is afkomstig uit Bordeaux en bevat twee enkele bedden die je ook tot dubbel bed kan samen schuiven.

 • 1 tot 2 personen
 • Huisdieren niet toegestaan
 • In de natuur
 • Gratis Wifi

Koop als cadeau

Hier kun je de OrigineelOvernachten cadeaubon inwisselen. Meer informatie

Wil je deze overnachting cadeau doen? Koop een cadeaubon

Bijzonder overnachten in een Wijnvat

Bijzonder overnachten in een authentiek Wijnvat met een volledig eiken interieur met de zachtrode glans van oude Bordeauxwijn. Het Wijnvat is gelegen op de zuidflank van de Rode en Zwarte berg op het einde van een doodlopend straatje, in één van de stilste en meest idyllische hoekjes van Heuvelland, een stukje paradijs in De Westhoek. Je kan hier de stilte horen, en de duisternis zien. Leven als God naast Frankrijk te midden van een ecologisch wijnveldje ...
Lees meer
Toon op kaart
Douvevallei - Wijnvat Chardonnay

Origineel omdat

 • Bijzonder overnachten in een Wijnvat
 • Je slaapt in een massief eiken reuzewijnvat afkomstig uit Bordeaux
 • Volledig eiken interieur met zachtrode glans van oude Bordeauxwijn
 • Maak een wandeling door het wijnveldje

Beschikbaarheid

Selecteer een gewenste datum.

Hoe boeken?

Je boekt direct bij de eigenaar.


Wat je moet weten

 • Inchecken vanaf 16:00
 • Uitchecken tot 10:00
 • Aantal personen Maximaal 2 personen
 • Huisdieren Niet toegestaan
 • Parkeren Gratis
 • Wifi Gratis
 • Minimum verblijf 2 nachten
 • weekend een weekendverblijf start steeds op vrijdag tot zondag (check in op zaterdag of op zondag is niet mogelijk)

Het Wijnvat

Dit massief eiken reuzewijnvat is afkomstig uit Bordeaux en bevat twee enkele bedden die je ook tot dubbel bed kan samen schuiven. Binnen is er gezellige indirecte LED verlichting en een volledig eiken interieur met zachtrode glans van oude Bordeauxwijn. Er is een tafel die uitklapbaar is en twee zitbanken. Er is elektriciteit (12 Volt) aanwezig op basis van zonnepanelen (USB en sigarenaansteker) en 220 Volt enkel voor kleine elektrische vermogens zoals laptop en gsm (er zijn geen eigen elektrische toestellen toegestaan). Vanuit het Wijnvat heb je een subliem uitzicht vanuit je bed op natuurgebied De Douvevallei en vooral op het wijndomein . Buiten heb je een eigen privéterrasje met tafel en twee stoelen en nog een paar verrassingen. Er toilet dat nabij de woning ligt en daar vind je ook de buitendouche (koud water). Je beschikt eveneens over een koelkast, een diepvries, een microgolfoven nabij de woning en indien gewenst kan je ook gebruik maken van een mobiele buitenkeuken onder een afdak. s' Avonds kan je rond de vuurschaal vlakbij het wijnvat genieten van een glaasje wijn .

Verhuurder vertelt

Verhuurder Marc: "Deze plek zoekt dromers! We willen de realisatie van onze kinderdroom delen met allen, die deze unieke plek willen verkennen met respect voor natuur en omgeving. Een echt paradijs voor kinderen. Verwen jezelf en laat je door deze unieke locatie charmeren: een plek om nooit te vergeten."

Omgeving

Het Wijnvat ligt in Heuvelland, vlakbij natuurgebied de Douvevallei en de Franse grens. Sterker nog: het beekje De Douve vormt de grens met Frankrijk. Ook vind je de natuurgebieden De Broekelzen, Het Hellegat en Het Eeuwenhout in de buurt. Het laat zich raden dat je geweldige fiets- en wandeltochten maakt door het veelzijdige landschap. Ook een aanrader: maak een uitstapje naar de zetel-lift (bekend van de tv-serie Eigen Kweek en uit de reeks TABOE met Philippe Geubels). Deze lift ligt op slechts tien minuten wandelafstand.


Prijs inclusief

De prijs is inclusief : Wifi, energiekosten (verwarming, elektriciteit, water, internet) en toeristenbelasting.

Bijkomende kosten

Schoonmaakkosten Per verblijf
€ 20,-

Optioneel bij te boeken

Bedlinnen Per persoon
€ 15,-
om hygiënische redenen laten we geen slaapzakken of gelijkwaardig toe, enkel onderlaken + dekbedovertrek (beide bedden 90cmx200cm) en kussenslopen
Badhanddoeken Per persoon
€ 6,-
Sauna Per verblijf
€ 50,-
gebruik van beide sauna's (houtgestookte barrelsauna en infrarood sauna) voor 2 personen gedurende 2 dagen

Annuleringsvoorwaarden

Je boekt direct bij de eigenaar van deze accommodatie. Na (aan)betaling gelden onderstaande annuleringsvoorwaarden van de verhuurder:

Elke opzegging van het huurcontract door de huurder dient onmiddellijk schriftelijk per e-mail kenbaar gemaakt te worden. In geval van opzegging gelden onderstaande afspraken:

- tot 30 dagen voor het ingaan van de huurperiode wordt 30% van de totale huurprijs met een minimum van 100% van het voorschot aangerekend
- binnen de 30 dagen voor het ingaan van de huurperiode wordt 60% van de totale huurprijs met een minimum van 100% van het voorschot aangerekend
- binnen de 2 weken voor het ingaan van de huurperiode wordt 90% van de totale huurprijs aangerekend met een minimum van 100% van het voorschot.

De verhuurder behoudt zich het recht om het huurcontract op te zeggen in geval van overmacht (vb. brand, stormschade,…). De verhuurder is in dit geval geen vergoeding verschuldigd aan de huurder, maar betaalt hij wel onmiddellijk het voorschot en de waarborg terug, indien die al gestort zijn. Indien de huurder de betalingstermijnen niet naleeft, behoudt de verhuurder het recht de reservatie te annuleren.

Sluit zelf een annuleringsverzekering af voor onvoorziene omstandigheden.


Wijnvat

 • België
 • West-Vlaanderen
 • Westouter
vanaf € 90,- per nacht

Beschikbaarheid

Selecteer een gewenste datum.

Hoe boeken?

Je boekt direct bij de eigenaar.

Snelcode: 1739

Ook origineel: