Slapen en varen op een gemotoriseerd kampeervlot

 • Nederland
 • Noord-Holland
 • Katwoude
beoordeling 4,6 / 5 (1 beoordeling)

Kamperen op een Kampeervlot, een unieke ervaring in de prachtige natuur van Waterland. Je krijgt een gemotoriseerd kampeervlot met alle benodigde kampeerspullen mee voor een bijzondere overnachting.

 • 1 tot 4 personen
 • Huisdieren niet toegestaan
 • In de natuur, Op/aan het water
 • Geen Wifi

Koop als cadeau

Hier kun je de OrigineelOvernachten cadeaubon inwisselen. Meer informatie

Wil je deze overnachting cadeau doen? Koop een cadeaubon

Kampeervlot Flotten Leva

Ontdek bijzondere plekje. Wetlands, schelpenstranden of heerlijk dineren bij Strandvier, een houtoven pizza bij Antonio's of een IJsje halen vers van de boer. Overdag vaar je door Waterland en in de avond zet u de tent in een handomdraai op. Overdag kun je op diverse locaties eten en drinken afhalen. In de avond staat u een prachtige zonsondergang of sterrenhemel te wachten. Het vlot is voorzien van een buitenboordmotor. Twee dagen varen: Een grote natuurronde in Waterland, je kunt door de sluis van Monnickendam naar Strandvier varen. Hier kun je heerlijk eten, zwemmen en kun je aan de steiger overnachten. Er zijn vuurplekken op het veld waar je kampvuur kunt maken.
Lees meer
Toon op kaart
Flotten - Kampeervlot Leva

Origineel omdat

 • in de avond prachtige zondsondergang
 • Echt Wildkamperen in Nederland
 • Overdag heerlijk varen en overnacht op je eigen favoriete locatie slapen
 • in de nacht een schouwspel aan geluiden uit de natuur

Beschikbaarheid

Selecteer een gewenste datum.

Hoe boeken?

Je kunt hier direct reserveren. Er wordt je nog niets in rekening gebracht.


Wat je moet weten

 • Inchecken vanaf 15:30
 • Uitchecken tot 10:30
 • Aantal personen Maximaal 4 personen
 • Huisdieren Niet toegestaan
 • Parkeren Gratis
 • Wifi Geen
 • Minimum verblijf 1 nacht
 • Kinderen Geschikt voor kinderen met zwemdiploma

Kampeervlot in het Waterland

Waterland is de naam van het groene veenlandschap ten noorden van Amsterdam. Waterland is letterlijk half water, half land. Door de natte achtertuin van Amsterdam lopen honderden kanaaltjes, riviertjes en slootjes. Dit landelijke gebied is zo Hollands als maar kan: volkomen plat, met groene weides, slingerende dijken en oude poldertjes. Waterland is Holland in een notendop, op een steenworp afstand van de drukke hoofdstad.

Uitrusting op het vlot

Gas kookstel met aansteker, pannenset, borden, bestek en bekers kurkentrekker, snijplank, jerrycan met drinkwater, kampeermatrassen, tent (deze neem je mee op het vlot en zet je heel eenvoudig op wanneer je op locatie bent; het opzetten van de tent duurt maximaal vier minuten), toiletemmer, vuilniszak, waterkaart van de omgeving, wasteil met spons, afwasmiddel en vaatdoekje.

Zelf meenemen

Dit neem je zelf mee: Slaapzak, lampje/zaklamp, kussen, lakens, toiletspullen, bestek, bekers, pan enz, boeken, spelletjes, hengel, stoeltjes.

Omgeving

Verborgen tussen het groen liggen mooie dorpen als Broek in Waterland, Ilpendam en Zuiderwoude. Omringd door water waren deze dorpen vroeger eilanden op zich. Elk dorp heeft zijn eigen geschiedenis en sfeer. Veel huizen zijn van hout en staan strak in de verf. Stenen huizen zijn namelijk te zwaar voor de zompige veengrond. Waterland was vroeger de zuivelboerderij van Amsterdam en ook nu nog grazen er veel koeien en schapen. Die zien niet vaak mensen en zullen je dan ook nieuwsgierig bekijken. Het landschap is zo vlak en er zijn zoveel watertjes, dat alleen kerktorens aan de verre horizon houvast bieden bij het sturen. Hoe verder je vaart, hoe minder mensen je tegenkomt. Een prima plek om te verdwalen. Zeker in de lente, een van de mooiste jaargetijden in dit gebied. De bloeiende rietvelden kleuren dan helemaal roze. Pas wel op als je de boot uitstapt in het trilveen. Deze drijvende weides bestaan uit een dikke mat veen en planten. Alsof je op een waterbed loopt!

Belangrijk om te weten

De minimumleeftijd voor het huren van een vlot is 21 jaar. Op het vlot is het niet toegestaan te barbecueën i.v.m. brandgevaar. Het is belangrijk om te weten dat de vlotten in een natuurgebied varen en fijn dat u daar rekening mee houdt. Houdt u er rekening mee dat weersomstandigheden voor onverwachte situaties kunnen zorgen. Vaarroutes staan online en krijg je na reservering.


Prijs inclusief

Op het Kampeervlot is aanwezig: 2 Pits gas kookstel, Jerrycan met drinkwater, Kampeermatrassen./, Tent (deze neem je mee op het vlot en kunt u zelf opzetten wanneer u op locatie bent). Opzetten van de tent duurt vier minuten, Toiletemmer, Vuilniszak.

Reviews

4,6 / 5
Originaliteit 5,0
Ligging 5,0
Interieur 5,0
Hygiëne 5,0
Contact met de verhuurder 3,0
Carolina Hinojosa Verbleef in juli 2023
4,6

All great except they dont have a phone nber to contact the place
All the rest was perfect!

Originaliteit 5,0
Ligging 5,0
Interieur 5,0
Hygiëne 5,0
Contact met de verhuurder 3,0
Lees meer Lees minder

Annuleringsvoorwaarden

Je boekt direct bij de eigenaar van deze accommodatie. Na (aan)betaling gelden onderstaande annuleringsvoorwaarden van de verhuurder:

Indien de reiziger een overeenkomst annuleert, is de reiziger de volgende annuleringskosten verschuldigd:

Bij annulering tot twee maanden vooraf: 50% van de huurprijs.
Bij annulering tot twee weken vooraf: 75% van de huurprijs.
Bij annulering binnen een week vooraf: 100% van de huurprijs.

Bij slecht weer (windkracht 6 bft) kan er kosteloos worden verzet. Op de ochtend van het avontuur beoordeelt het personeel van Flotten het weer op de locatie. Wanneer er in verband met de veiligheid geannuleerd kan worden neemt de verhuurder contact op met de huurder. Deze ontvangt in dat geval een voucher waarmee de huurder een nieuwe datum kan reserveren.

Gastankje CV300 kan op de vertreklocatie worden aangeschaft (€ 15,-) of deze breng jezelf mee. Brandstof dient na de tocht te worden afgetankt bij de vertreklocatie (schatting 3 liter per dag).


Deze accommodatie vind je in de collecties:


Slapen en varen op een gemotoriseerd kampeervlot

 • Nederland
 • Noord-Holland
 • Katwoude
beoordeling 4,6 / 5 (1 beoordeling)
vanaf € 165,- per nacht Prijs uitleg

Beschikbaarheid

Selecteer een gewenste datum.

Hoe boeken?

Je kunt hier direct reserveren. Er wordt je nog niets in rekening gebracht.

Snelcode: 1242

Ook origineel: