Loading...

Bijzonder overnachten op een Blokhutboot

Blokhutboot Heerewaarden (Noord-Brabant)
  • Voor 4 tot 5 personen
  • Prijs vanaf € 500,- voor een weekend of midweek
  • Slaap midden in de Biesbosch
  • Geen vaarbewijs nodig
  • Ook mogelijk om meerdere boten te huren

Vaar met deze blokhut op een boot door de mooiste vaargebieden van Nederland. Je vaart helemaal zelfstandig naar de meest afgelegen plekken in de natuur, de mooiste strandjes langs de rivier of het leuke haventje in de stad. Slaap bijvoorbeeld midden in de Biesbosch. Een vaarbewijs is niet nodig.

De Blokhutboot

De Blokhutboten zijn geschikt voor 4 tot 5 personen. In de boot vind je een tweepersoonsbed en een dubbele bank die omgebouwd kan worden tot nog eens 2 slaapplekken. Een compleet ingericht keukentje en een toilet met wasmeubel zijn ook aan boord aanwezig. Ook zijn alle boten voorzien van een lekkere warme buitendouche. Douchen kan eventueel ook in vrijwel elke jachthaven die altijd wel binnen een half uurtje varen bereikbaar zijn. Aan boord heb je stroom, je kunt dus gewoon je tablet of telefoon opladen. Indien gewenst kun je zonder extra kosten ook een 2-persoonskano erbij huren om de smalle sloten te ontdekken.

Met de Blokhutboot kun je overal waar je maar wil afmeren. In dat leuke stadshaventje, het afgelegen strandje aan de rivier of ergens anders midden in de natuur. De boten hebben een uniek aanmeersysteem waarbij je op het achterschip met een katrol een paal in de bodem laat zakken.

De Blokhutboot is geschikt voor jong en oud (zwemvesten zijn aanwezig) en mag door iedereen vanaf 18 jaar bestuurd worden. Je hebt geen vaarbewijs of andere papieren nodig.

Het vaargebied

Je start vanuit het Brabantse Heerewaarden en bepaalt vanaf daar zelf de route. Je bent vanaf hier in 4 uurtjes in de Biesbosch maar kunt natuurlijk ook andere zijarmen van de rivier bevaren. Jij beslist!

Je kunt ook opstappen in Drimmelen. Vanaf hier ben je al praktisch in de Biesbosch.

De Blokhutboot is een uniek concept in Nederland voor een té gekke vakantie op het water. Het is ook mogelijk om met een groep meerdere blokhutboten te huren. Zo kunnen jullie met z’n allen het water op.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 500 euro voor een weekend of midweek of 900 euro voor een week.

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest