Loading...

Slapen op een vlot

Akkermans Leisure & Golf De Heen (Brabant)
  • Tot 4 personen
  • Prijs vanaf € 139,- voor 2 nachten voor 2 personen
  • Inclusief volledige kampeeruitrusting

Stel je eens voor; per Canadese kano pedellen naar je eigen kampeervlot. Rustig dobberend, ver weg van alle drukte. Je geniet van de vogels om je heen en van het wiegende riet. De zon zag je nog nooit zo mooi onder gaan. Dat noemen wij een originele overnachting!

Kampeervlotten op 3 locaties

Origineel! Dat dachten wij niet alleen want het concept ‘overnachten op een kampeervlot’ kreeg de Nationale Toerismeprijs. Je overnacht op een 25 vierkante meter groot vlot met daarop een houten hut. De vlotten liggen verscholen in het riet van de Steenbergse Vliet en liggen op geruime afstand van elkaar zodat je echt in alle rust kunt genieten.

Je krijgt een volledige kampeeruitrusting mee in de kano die ter beschikking wordt gesteld. Zelf moet je voor een slaapzak, pannen, borden en bestek te zorgen. Let wel op dat je niet teveel meeneemt. Alles moet per kano worden vervoerd want de hutten zijn niet over land te bereiken. Het kampeervlot is gemaakt voor maximaal 4 volwassenen. Een gezin van twee volwassenen en 3 jonge kinderen kunnen zonder problemen op 1 vlot overnachten.

Je vind de vlotten op 2 locaties in Nederland en één in België:
De Heen – Noord-Brabant, Nederland
Marnemoende – Utrecht, Nederland
De Wissen – Limburg, België

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 139 euro (2 nachten, 2 personen).

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest