Strandhuisje huren

Het geluid van wind, zeemeeuwen, van golven die breken op het strand. De cadans van eb en vloed. Ontwaken met uitzicht op zee, een frisse ochtendduik, ontbijten op het strand.
Struinen langs de vloedlijn, schelpjes zoeken, een wandeling, genieten van zon en zee.
Zo vanuit je huisje met je voeten in het zand.
Wegdromen op het geruis van de golven.

Waarschijnlijk denk je nu aan verre reizen naar exotische bestemmingen. Terwijl je er niet eens voor in het vliegtuig hoeft te stappen. Want ook in Nederland kun je strandhuisjes huren die écht op het strand staan.

Een strandhuisje huren óp het strand in Nederland:

Strandhuisjes Julianadorp aan zee

In Julianadorp aan Zee bevindt zich Roompot Strandhuisjes Julianadorp aan Zee. Het resort beschikt over 66 luxe, vrijstaande strandhuisjes die direct op het brede strand staan. Vanaf de knusse veranda heb je een spectaculair uitzicht over de Noordzeekust. Vakantiepark Ooghduyne biedt volop entertainment en activiteiten, zoals een overdekt zwemparadijs, midgetgolf, een sauna en een binnenspeeltuin.

> Check de beschikbaarheid en prijzen (via Roompot)

Landal Beach Villa’s in Hoek van Holland

De grootste strandhuisjes van Nederland vind je in Landal Beach Villa’s in Hoek van Holland. In deze luxe strandvilla’s voor 4 tot 6 personen kun je het hele jaar door genieten van het ultieme strandgevoel. Dit is het enige strand in Nederland waar de strandhuisjes het gehele jaar door op het strand blijven staan. In de aangrenzende duinen kun je kilometerslange wandelingen maken. Steden als Rotterdam, Delft en Den Haag liggen vlakbij.

> Check de beschikbaarheid en prijzen (via Landal)

Roompot Beach Resort Kamperland

In Roompot Beach Resort Kamperland aan de Zeeuwse kust staan gloednieuwe, vijfsterren vakantiehuisjes op het kindvriendelijke strand aan de Oosterschelde. De strandhuisjes zijn het hele jaar door te boeken en geschikt voor zes personen.

> Check de beschikbaarheid en prijzen (via Roompot)

Strandhuisje huren

Vakantiepark Molecaten Park Hoogduin in Cadzand

Ook de design strandhuisjes in Vakantiepark Molecaten Park Hoogduin in Cadzand zijn onlangs geopend. De duurzaam gebouwde huisjes zijn geschikt voor zes personen, bieden een panoramisch uitzicht en zijn goed geïsoleerd. Het park is schitterend gelegen aan de Zeeuws-Vlaamse kust en biedt volop entertainment voor jong en oud.

Ook in de omgeving kun je allerlei leuke uitstapjes maken, zoals een bezoek aan Knokke of Brugge.

> Check de beschikbaarheid en prijzen (via Molecaten)

Luxe strandhuisjes aan het Grevelingenmeer

Deze stijlvolle strandhuisjes zijn te huren bij Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort. Ze liggen op het puntje van het eiland Goeree-Overflakkee en vast aan het aan het Grevelingenmeer. Een echt strandgevoel is verzekerd en de Noordzee is vlakbij.

> Check de beschikbaarheid en prijzen (via OasisParcs)

Een strandhuisje huren in de duinen:

Sea Lodges in Bloemendaal aan zee

Niet op het strand, maar wel schitterend gelegen in de duinen zijn de Sea Lodges in Bloemendaal. De sfeervolle huisjes maken deel uit van een kleinschalig vakantiepark en zijn zeer geschikt voor ouders met jonge kinderen.

> Check de beschikbaarheid en prijzen (via AanZee)

Strandhuisje huren

Beachbus op 200 meter van zee

Een oude Amerikaanse schoolbus staat geparkeerd in een duinpan op Camping de Lakens. Deze camping ligt midden in de duinen, op slechts 200 meter van het brede Bloemendaalse strand.

> Check de beschikbaarheid en prijzen

 

Nog meer strandhuisjes huren?

Bekijk hier ons complete aanbod strandhuisjes aan de Nederlandse kust.