Tips voor een romantisch weekendje weg

Verliefd, verloofd of getrouwd? Wil je je partner eens op een bijzonder nachtje weg trakteren? Dan wil je vast iets heel speciaals geven? We hebben wat bijzondere locaties voor je op een rijtje gezet. Een gewoon hotel doet je niets meer als je eenmaal in een van deze hotels een nachtje hebt doorgebracht. Onvergetelijk, origineel en gewoon weer eens heel iets anders dan anders. En heel erg leuk om cadeau te doen!

Extraordinaire & Spectaculair

In het Brabantse Hoogerheide staat een Fokker F27 vliegtuig uit 1961 die omgebouwd is tot een luxe suite voor een hemelse overnachting. Je hebt dan het hele toestel voor jezelf. Van binnen is het vliegtuig natuurlijk volledig aangepast en beschikt zelfs over een sauna. Een luxe vliegtuig voor een nacht [ TIP 1 ]!

Het vliegtuig staat gewoon aan de grond maar zoek je het liever hogerop boek dan een nachtje in dit Watertorenhotel [ TIP 2 ]. Je slaapt in een luxe suite en een spectaculair uitzicht vanuit je bed zit natuurlijk in de prijs inbegrepen.

Voor een sprookjesachtige overnachting moet je in Castricum (Noord-Holland) zijn. Vlakbij zee vind je hier, half verscholen onder een heuvel, een echte Hobbitwoning [ TIP 3 ]. Slapen in de schoot van Moeder Aarde.

Romantisch overnachten

Samen staren naar de sterren

Niks romantischer dan met z’n tweeën te staren naar de sterren. We hebben 2 locaties voor je gevonden waar je met je geliefde de hele nacht naar de hemel kan turen. In het Overijsselse Lattrop Brekelkamp staat De Sterrenkubus [ TIP 4 ]. Een romantisch houten huisje met een ‘raam naar de sterrenhemel’. Een telescoop staat in je kamer. In Brabant vind je deze ‘Boomsuite’ [ TIP 5 ] waar je door een lichtkoepel naar het bladerendek en de sterrenhemel staart. Geschikt voor 2 personen.

‘Gettaway’ voor twee

Wil je met z’n tweetjes even he-le-maal weg boek dan eens een nachtje op dit Kampeervlot [ TIP 6 ]. Verscholen in het riet en alleen per kano te bereiken. In de Biesbosch drijft deze Blokhutboot [ TIP 7 ]. Een drijvende hotelkamer midden in de natuur. En zoek je het liever wat hogerop dan is deze Boomsuite misschien iets voor jou. Een luxe hotelkamer boven in de boom [ TIP 8 ]. Ze staan in Flevoland.

Lekker nestelen

Op de Veluwe staat deze romantische Outdoor suite [TIP 9]. En hierin bevindt zich je bed. Na een lange boswandeling kruip je dicht tegen elkaar in jullie eigen liefdesnestje. En zo’n liefdesnestje staat ook in Vlaardingen. Bij De Vreemde Vogel [ TIP 10 ] verhuren ze Vogelhuisjes. Een trendy onderkomen in de vorm van een nestkastje. Romantisch!

Bijzonder romantisch!

Geniet van een wellness overnachting in een romantische accommodatie met bubbelbad, sauna en/of hottub. We hebben meer dan 100 bijzondere wellness huisjes [TIP 11] voor je. Verscholen in het groen van het Roermondse stadspark ligt het kleinste kasteeltje van Nederland [ TIP 12 ]; Kasteeltje Hattem. In de voormalige koetshuizen van dit kasteel zijn 8 comfortabele hotelsuites gecreëerd. In Amsterdam vind je een uniek 1 tot 5 sterrenhotel [ TIP 13 ]. Kies zelf je eigen luxe en comfort tussen de één en de vijf sterren in het kunstzinnige Lloyd Hotel. Je bent verzekerd van een bijzondere kamer. Alle kamers zijn namelijk ingericht door meer dan veertig Nederlandse kunstenaars en designers. Wist je dat je ook op de Euromast kunt overnachten [ TIP 14 ]? Er bevinden zich twee exclusieve suites boven de brasserie, gelegen aan de uitkijkplatforms op ruim honderd meter hoogte. In beide suites heerst de charme en romantiek van de jaren 60. Een fles Champagne staat klaar, tot 1 uur ‘s nachts is er roomservice . En van 10 uur ‘s avonds tot 10 uur ‘s ochtends is het grootste en hoogstgelegen balkon van Rotterdam exclusief voor jullie.

Romantisch overnachten op de Euromast

En nog veel meer...

Op OrigineelOvernachten.nl vind je nog veel meer bijzondere plekjes om te overnachten. We hebben honderden bijzondere overnachtingen voor je verzameld. Geef een originele overnachting cadeau! Kersverse vlinders in je buik of al jaren verknocht aan die ene speciale persoon? Verras hem/haar met een romantische overnachting. Even alleen maar oog voor elkaar op een prachtig plekje … én heel erg leuk om cadeau te doen.

Magische nacht

Kies voor een bijzonder verblijf in Nederland of België.

> Bekijk hier alle Bongo cadeaubonnen