Loading...

Bijzonder overnachten in een Klooster in Leuven

Martin's Klooster Leuven (België)

In een voormalig 16e eeuws klooster in Leuven bevindt zich tegenwoordig een luxueus 4-sterren hotel. Het Martin’s Klooster bevindt zich op loopafstand van de Oude Markt, het historische centrum van Leuven.

Martin’s Klooster

Er zijn vier verschillende kamertypes in dit bijzondere hotel: Cosy (22m2), Cosy Plus (22m2), Charming (26m2) of Exceptional (30m2). Alle kamers zijn luxe en comfortabel ingericht, maar er zijn ook een aantal verschillen. De Cosy kamer is voorzien van een minibar, een kleine zithoek, een fijne badkamer en een safe. De Cosy plus is hetzelfde uitgerust als de Cosy kamer, maar dan met een ruimere zithoek en werkplek erbij. De Charming kamer is een stukje ruimer dan de vorige twee kamers en ook is er een bubbelbad aanwezig. Tot slot zijn er nog de Exceptional kamers. Hier proef je optimaal comfort en deze zijn tot in de puntjes uitgerust. Het ontbijt, de minibar en een flesje champagne zit bij de prijs voor een Exceptional suite inbegrepen.

Daniëlle via onze Facebookpagina:
“Zo’n absolute aanrader dit hotel!! Wij zijn er al een paar keer geweest en iedere keer is het top! Nice to know: de Godiva-chocolade winkel zit om de hoek!”

Faciliteiten

Het hotel heeft een wonderschone wintertuin waar elke dag het ontbijt wordt geserveerd. Een drankje drink je in de bar met open haard en is er gratis WiFi in het hele hotel beschikbaar. Bij het hotel is er een ondergrondse parkeergelegenheid waar je tegen betaling kunt parkeren.

Omgeving

Martin’s klooster ligt in het centrum van de bruisende stad Leuven en vlakbij het M-Museum (slechts 700 meter). Leuven staat bekend om haar heerlijke brasserieën, historische plekken en bijzondere winkeltjes. Het personeel bij Martin’s adviseert je graag. Vanuit dit hotel kun je ook gemakkelijk Brussel verkennen. Brussel ligt op minder dan 30 kilometer afstand.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 47 euro per persoon per nacht.

Pin It on Pinterest