Loading...

Bijzonder overnachten in een Fokker vliegtuig

B&B Friendship Hoogerheide (Noord-Brabant)

Een Fokker F27 uit 1961 is getransformeerd in een luxe suite voor hemelse overnachtingen in een fraaie parktuin met vijver en privé terras.

Origineel omdat:

 • Slapen in een origineel Fokker F27 toestel uit 1961.
 • Helemaal getransformeerd naar het comfort van nu.
 • De cockpit van dit vliegtuig is nog helemaal in takt. Daar kun je in gaan en je mag overal aanzitten. Er ligt een echte pilotenpet met jas en ook een luchtmacht jack met leren vliegeniers-pet. Dat worden leuke foto’s!
 • Binnen vind je een heuse sauna.

Wat je moet weten:

 • Het vliegtuig is geschikt voor 2 personen.
 • Inchecken kan tussen 15:00 en 20:00 uur, uitchecken tussen 8:00 en 12:00 uur.
 • Een gratis privé parkeerplaats is aanwezig.
 • Huisdieren kunnen helaas niet mee.
 • Het vliegtuig is niet geschikt voor kinderen.
 • Ontbijt voor 2 personen zit bij de prijs inbegrepen.
 • Verblijven voor één nacht is mogelijk.
 • Er is gratis wifi en een tv met internet, Netflix is ingelogd.

Details:

Deze 25 meter lange Fokker F27 uit 1961 ademt de sfeer van de jaren zestig met het comfort van nu. Je komt binnen achter de cockpit, die nog volledig in takt is. Je kunt in de cockpit gaan zitten en je mag overal aankomen. Er ligt een echte pilotenpet met jas en ook een luchtmacht jack met leren vliegeniers-pet. Dat worden leuke foto’s!

Voor in het vliegtuig vind je een aanrecht met koelkast en een eettafel met 2 ruime, draaibare stoelen. Ook staat er een heerlijke luie bank met televisie. Netflix is ingelogd dus bench watching behoort hier tot de mogelijkheden.

Slapen in een vliegtuig

Het middengedeelte van het vliegtuig is het slaapgedeelte. Hier staat een lekker bed met elektrisch verstelbare lattenbodems, koudschuimmatrassen en een vierseizoenen dekbed.

Het achterste deel is ingericht als badkamer met ingebouwd toilet, wastafelpilaar, regendouche en handdouche én een heerlijke sauna.

Het toestel heeft twee systemen voor hete lucht verwarming die tevens bij warm weer omschakelen naar airco.

Bed en Breakfast Friendship in Hoogerheide

Het vliegtuig staat in de tuin naast een huis met haar eigen vijver en terras. Er loopt een wandelpad van de parking naar het vliegtuig. Vanaf het terras kijk je uit op het weilandje met schapen en achter in de tuin is de ren met kippen. De eigenaren van de B&B bieden de gasten veel privacy dus andere gasten van de ‘gewone’ B&B komen niet in dit deel van de tuin. Naast de B&B hebben de eigenaren ook een wijnhandel met een groot proeflokaal waar je van harte welkom bent.

Het ontbijt wordt op een van tevoren afgesproken tijdstip naar het vliegtuig gebracht met producten naar keuze.

Eigenaresse aan het woord: “Fokker en Hoogerheide zijn al 100 jaar met elkaar verweven. De Fokker-fabriek is hier van oudsher gevestigd. In onze B&B verbleven regelmatig techneuten van Fokker en een van hen bracht ons vier jaar geleden op het idee om een vliegtuig in de tuin te zetten.”
Lees hier het hele verhaal van eigenaresse Esther.

Origineel overnachten:

Maandag t/m donderdag: € 225,- verblijf van 15:00 tot 12:00 uur

Vrijdag: € 250,- verblijf van 15:00 tot 12:00 uur

Zaterdag: € 250,- verblijf van 15:00 tot 12:00 uur en eventueel te verlengen tot 15:00 uur met een brunch i.p.v. ontbijt, prijs wordt dan € 295,-.

Zondag: € 195,- verblijf van 17:00 tot 12:00 uur

Alle officiële feestdagen: € 275,-

De prijs per nacht is inclusief ontbijt en koffie & thee. Een klein aanbod zoete en hartige snack’s liggen klaar. Er is ook een magnetron, kokend-water kraan, Nespresso en citruspers in het keukentje. Voldoende serviesgoed en bestek. Ook beddengoed, handdoeken, shampoo, zeep, bodylotion, badjassen, slippers, bedsokken, fohn én ontbijt zijn bij de prijs inbegrepen.

Tegen betaling zijn er allerlei extra’s bij te boeken, denk aan bloemen, bonbons, taart, fles champagne, diner service etc. Bier en wijn zijn tevens tegen betaling verkrijgbaar.

Pin It on Pinterest