Tips

10 Vakantiehuisjes met een jacuzzi op de kamer


woensdag 14 september 2022

Ben je op zoek naar een accommodatie of huisje met je eigen jacuzzi op de kamer? Kom dan lekker bubbelen en genieten in een van deze 10 luxe vakantiehuisjes.

10 Vakantiehuisjes met een jacuzzi op de kamer
Natuurloft in Limburg

Binnen en buiten badderen in een Natuurloft in Limburg

Het wordt nog moeilijk om op deze prachtige locatie in slaap te vallen. Niet omdat de bedden niet comfortabel zijn, maar omdat je hier over twee baden beschikt evenals een magisch uitzicht. In deze Natuurloft in Limburg heb je namelijk een jacuzzi binnen én een hot tub buiten. Hier kun je dus in ieder seizoen genieten van een heerlijk warm (of fris!) bad.

Wat de jacuzzi binnen extra bijzonder maakt, is dat het alsnog lijkt alsof je buiten zit. Dat komt door de grote ramen waardoor je een prachtig zicht hebt op het omliggende groen. De Natuurlofts zijn geschikt voor 2 tot 5 personen en bieden volop luxe en comfort voor een paar dagen weg.

Binnen en buiten badderen in een Natuurloft in Limburg
Unieke Natuurloft met eigen buiten- en binnenbad

Luxe wellness overnachting vol romantiek in Limburg

Op een andere plek in Limburg vind je deze luxe wellness overnachting met een eigen grote (!) jacuzzi in de accommodatie. De ruimte is zo ingericht dat je hier samen met je partner volledig kunt ontspannen. Overal is voor gezorgd, het enige wat je zelf mee moet nemen is een goed humeur en een paar slippers.

Het fijne van deze plek is dat hier niks moet en alles mag. Naast de jacuzzi is een sauna aanwezig die je net als het grote bad helemaal voor jezelf hebt tijdens het verblijf. Na een avondje bubbelen en zweten zul je als een blok in slaap vallen in het grote king size bed met knisperende hoteldekens.

Luxe wellness overnachting vol romantiek in Limburg
Heerlijke overnachting in Limburg

Overnachten in een voormalige Vultrechter met eigen bad

Ga je liever voor een accommodatie die én uniek is én over een eigen bad op de kamer beschikt? Zet deze voormalige Vultrechter in Harlingen dan maar snel op je lijstje. Deze bizarre maar te gekke hotelkamer op hoogte is modern ingericht en beschikt over een grote vierkante jacuzzi op de kamer. Ook heb je hier je eigen mini-bar, regendouche en een bizar uitzicht over de Waddenzee.

Dat uitzicht heb je niet alleen vanaf het zitje, maar ook vanuit het mooie bad. Zie je jezelf al zitten met een lekker drankje en leuk gezelschap? Bij helder weer heb je hier zelfs uitzicht op de Waddeneilanden! De Vultrechter is geschikt voor maximaal 2 personen en is daardoor de ideale romantische slaapplek.

Overnachten in een voormalige Vultrechter met eigen bad
Vultrechter in Harlingen

Romantisch wellnesshuisje met eigen hoekjacuzzi in België

Ook bij onze zuiderburen kun je heerlijk genieten van een vakantiehuisje met eigen jacuzzi. In het Belgische Limburg vind je bijvoorbeeld dit romantische wellnesshuisje in de voormalige schuur van de Hoeve. Het huisje is ruim 70m2 en heeft drie verdiepingen. De echte eyecatcher van het huisje is voorzien van een luxe hoekjacuzzi met waterval en dubbele regendouche.

Dat is niet het enige waarom je hier echt eens zou moeten overnachten. Naast het grote bad geniet je vanuit je bed van de sterrenhemel bij helder weer door de grote dakramen. Om de grote 65 inch smart televisie nog maar niet te vergeten waar je heerlijk via Netflix een fijne film kunt kijken.

Romantisch wellnesshuisje met eigen hoekjacuzzi in België
Wellnessaccommodatie in België

Privé wellness appartement in Wijhe

Heb je zin om met z'n viertjes ultiem te relaxen in een eigen wellness appartement? Dat kan in dit privé wellness huisje in Wijhe (Overijssel). In dit luxe appartement staat ontspanning centraal. Dat kan ontzettend goed met je eigen privé jacuzzi, met plek voor 5 personen twee (!) sauna's en een grote houten veranda met uitzicht op de natuur.

Er zijn twee aparte slaapkamers aanwezig, evenals een mini-bar en een gezellige houtkachel met gratis hout. In de omgeving is van alles te doen en te zien, maar het is eigenlijk wel net zo lekker om in dit charmante huisje te blijven. Goed om te weten: voor de warmere dagen is airco aanwezig.

Privé wellness appartement in Wijhe
Bijzonder slapen in Wijhe

Bed & Wellness Love Suite in Noord-Brabant

Op zoek naar een plek waar je samen met je geliefde of vriendinnen lekker kunt relaxen? Dan is deze Bed & Wellness Love Suite in Noord-Brabant zeker iets voor jullie. Hier geniet je namelijk van jullie eigen privéwellness met sauna, ruim opgezette douches en een heerlijk bubbelbad. Gaan jullie eerst badderen in de jacuzzi of kiezen jullie toch voor een stoomsessie in de saunacabine?

Boven in de suite is een ruimte gemaakt waar je vervolgens romantisch kunt overnachten. En alsof dat nog niet genoeg is, word je de volgende ochtend gewekt met een smakelijk ontbijt. Wanneer boek jij deze unieke wellnessbeleving in de buurt van Den Bosch?

Bed & Wellness Love Suite in Noord-Brabant
Romantisch overnachten in Noord-Brabant

Houten whirlpool op je luxe kamer in Den Bosch

Op een andere spot in Den Bosch vind je nog zo'n luxe accommodatie. Bij deze unieke privé wellness met luxe faciliteiten beleef je 22 uur lang samen een onvergetelijke tijd. De suite is uitgerust met een grote whirlpool, een Finse sauna, een infrarood sauna en diverse loungegedeeltes. Daar kun je je zonder twijfel heel goed vermaken.

De locatie is ook bewonderenswaardig te noemen: de privé wellness ligt in het groen waar je volledige rust en privacy ervaart. Vanaf het terras heb je dan ook een fantastisch uitzicht. Lees een boekje in de loungestoelen of ga nog een keer in het bubbelbad voordat je weer naar huis moet. Wát een plek.


Houten whirlpool op je luxe kamer in Den Bosch
Luxe accommodatie met whirlpool

Wellness & bioscoop suite met eigen jacuzzi en sauna

Combineer meerdere luxe faciliteiten met elkaar in deze wellness- en bioscoop suite in Rijsbergen (Noord-Brabant). Ja, je leest het goed: deze suite beschikt over een eigen bioscoop met binnentuin. Het maakt dus niet uit wat voor weer het buiten is, want hier zie je altijd warm en droog. Dit Adults Only verblijf heeft een badkamer met complete wellness faciliteiten.

Denk aan een grote jacuzzi en dubbele inloopdouche, maar ook aan een eigen Finse sauna waar je 4 uur per dag gebruik van kunt maken. Films kijken op het grote bioscoopscherm doe je gewoon vanuit je elektrisch verstelbare boxspringbed. Netflix streamen kan hier namelijk gewoon vanaf je smartphone. Wat een verwennerij!

Wellness & bioscoop suite met eigen jacuzzi en sauna
Bioscoop + jacuzzi op je kamer in Rijsbergen

Droomsuite met whirlpool en barrelsauna in Groesbeek

Tot slot nóg een fantastische wellnessaccommodatie die op je bucketlist moet staan: deze droomsuite met whirlpool en barrelsauna in Groesbeek (Gelderland). De whirlpool staat op de slaapkamer die volledig sfeervol met donkere kleuren is ingericht. Het heerlijke kingsize bed is op slechts een paar stappen verwijderd van het bad.

Liever even opwarmen in de barrelsauna? Op het balkon vind je een ruime sauna met daarnaast een hangstoel om even in te relaxen. Dat kan ook in de loungeruimte waar een smart tv te vinden is om leuke films en series te kijken. Op deze bijzondere plek ben je écht even weg en ga je als herboren weer naar huis.

Droomsuite met whirlpool en barrelsauna in Groesbeek
Dromen in deze Droomsuite in Groesbeek

Meer inspiratie nodig voor je volgende unieke overnachting?

Op zoek naar meer bijzondere overnachtingen? Check dan bijvoorbeeld ons aanbod met tiny houses of unieke wellnesshuisjes voor meer inspiratie. Wil je op de hoogte blijven van onze originele overnachtingen en het nieuwste aanbod? Volg ons dan via Instagram of Facebook


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht