Tips

De meest bijzondere accommodaties van Zeeland


dinsdag 12 november 2019

Zeeland is de provincie van stranden, veel zee, natuur, rust en ruimte. En zon! Want Zeeland telt de meeste zonuren van heel Nederland. Lijkt ons meer dan genoeg reden om binnenkort een paar nachtjes richting het zuiden af te reizen. Ben je op zoek naar een bijzondere accommodatie in deze zonnige provincie? We zetten de meest bijzondere plekjes voor je op een rij!

De meest bijzondere accommodaties van Zeeland
Auberge de Campveerse Toren

Houten Puntschuur

Midden in de uitgestrekte Zeeuwse natuur, in het dorp Sint-Maartensdijk, vind je de zogenoemde Puntschuur. Deze accommodatie doet nog het meest denken aan een tipi, maar is tegelijkertijd ook weer heel anders. De Puntschuur heeft namelijk een zeshoekige vorm, is gemaakt van hout en voorzien van heel veel natuurlijke elementen.

Houten Puntschuur
Puntschuur Sint-Maartensdijk

Eeuwenoude herberg

Ga terug in de tijd en overnacht eens in een eeuwenoude Zeeuwse herberg! In het gezellige dorp Veere staat de 500 jaar oude Auberge Campveerse Toren. Nog steeds vind je op veel plekken in het gebouw oude elementen terug, maar verder is de inrichting helemaal aangepast naar de moderne standaarden anno nu. De herberg ligt aan het Veerse meer en je bent in een mum van tijd in het centrum van het dorp.

Eeuwenoude herberg
Auberge Campveerse Toren

Historisch, maar luxe landgoed

In het Fletcher Landgoed Hotel Renesse voel je je een ware jonkheer of jonkvrouw. Hier kun je echt luxueus genieten en ultiem relaxen. Het landgoed ligt vlakbij zee en nabij het 17e-eeuwse Slot Moermond. Ontspan in de sauna met dompelbad of ga op pad en verken de mooie omgeving.

Historisch, maar luxe landgoed
Fletcher Landgoed Hotel Renesse

Oude Stadspoort

Voor een historisch en super bijzonder verblijf, moet je in Middelburg zijn. In dit historische centrum van Zeeland staat nog één originele stadspoort overeind. En je raadt het al, je kan hier ook slapen! In de zogeheten 'Koepoort' bevinden zich twee prachtige vakantieappartementen. Super geschikt voor een romantisch weekendje weg in eigen land als onderdeel van een citytrip. 

Oude Stadspoort
Middelburgse Stadspoort

Meer inspiratie nodig voor je volgende bijzondere overnachting?

Er zijn natuurlijk nog veel meer pareltjes te ontdekken in Zeeland. Bekijk voor meer inspiratie onze aanbod bijzondere overnachtingen in Zeeland. Wil je op de hoogte blijven van onze originele overnachtingen en het nieuwste aanbod? Volg ons dan via Instagram of Facebook.Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht