Tips

De meest bijzondere accommodaties van Zeeland


dinsdag 12 november 2019

Zeeland is de provincie van stranden, veel zee, natuur, rust en ruimte. En zon! Want Zeeland telt de meeste zonuren van heel Nederland. Lijkt ons meer dan genoeg reden om binnenkort een paar nachtjes richting het zuiden af te reizen. Ben je op zoek naar een bijzondere accommodatie in deze zonnige provincie? We zetten de meest bijzondere plekjes voor je op een rij!

De meest bijzondere accommodaties van Zeeland
Auberge de Campveerse Toren

Houten Puntschuur

Midden in de uitgestrekte Zeeuwse natuur, in het dorp Sint-Maartensdijk, vind je de zogenoemde Puntschuur. Deze accommodatie doet nog het meest denken aan een tipi, maar is tegelijkertijd ook weer heel anders. De Puntschuur heeft namelijk een zeshoekige vorm, is gemaakt van hout en voorzien van heel veel natuurlijke elementen.

Houten Puntschuur
Puntschuur Sint-Maartensdijk

Eeuwenoude herberg

Ga terug in de tijd en overnacht eens in een eeuwenoude Zeeuwse herberg! In het gezellige dorp Veere staat de 500 jaar oude Auberge Campveerse Toren. Nog steeds vind je op veel plekken in het gebouw oude elementen terug, maar verder is de inrichting helemaal aangepast naar de moderne standaarden anno nu. De herberg ligt aan het Veerse meer en je bent in een mum van tijd in het centrum van het dorp.

Eeuwenoude herberg
Auberge Campveerse Toren

Historisch, maar luxe landgoed

In het Fletcher Landgoed Hotel Renesse voel je je een ware jonkheer of jonkvrouw. Hier kun je echt luxueus genieten en ultiem relaxen. Het landgoed ligt vlakbij zee en nabij het 17e-eeuwse Slot Moermond. Ontspan in de sauna met dompelbad of ga op pad en verken de mooie omgeving.

Historisch, maar luxe landgoed
Fletcher Landgoed Hotel Renesse

Zeeuwse pipowagen

In het Zeeuwse Zuid-Beveland kun je overnachten in een authentieke pipowagen. Deze Buggenhoutse woonwagens zijn klein maar knus, maar het ontbreekt je er aan niets. In de tuin vind je een Zweeds houten huisje met luxe badkamer die uitgerust is met ligbad en stortdouche.

Zeeuwse pipowagen
Zeeuwse pipowagen

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht