Tips

3x origineel overnachten in Scheveningen


dinsdag 12 november 2019

Het kan natuurlijk niet anders dan dat een overnachting aan zee met vlag en wimpel slaagt in de categorie ‘origineel overnachten’. En op Vlaggetjesdag helemáál. 16 juni is het weer zover in Scheveningen. Begeef jij je ook naar Zuid-Holland om een heerlijke haring te happen? Of overweeg je wellicht om er op een ander moment enkele dagen te vertoeven? Dan zijn dit drie toplocaties waar je ontspannen uitbuikt na al die verrukkelijke vis!

3x origineel overnachten in Scheveningen

Voor wie Vlaggetjesdag niet kent: op deze dag wordt elk jaar de komst van de Hollandse Nieuwe gevierd in de haven van Scheveningen. Vroeger werden de vissersschepen versierd met vlaggetjes, nu is het een echte feestdag vol vis en muziek! Maar ook buiten deze dag om is er aan de Haagse kust altijd genoeg te zien, te doen en (vis) te eten.

1. Het Kurhaus Hotel

Direct aan de altijd levendige boulevard van Scheveningen overnacht je in het Scheveningse Kurhaus Hotel geheel in luxe en grandeur. Niet in de minste plaats omdat het beroemdste hotel van Nederland een rijke historie ademt. Verbaas je over de glanzende, manshoge spiegels, de stijlvolle gastenverblijven en het schitterende uitzicht op zee. Eén ding is zeker: het zal je hier aan niets ontbreken!

1. Het Kurhaus Hotel

2. Pier Suites

Letterlijk óp de Pier van Scheveningen kom je helemaal tot rust in een suite met wel een heel bijzonder uitzicht over de Noordzee. De kamers zijn extra speciaal omdat de zee onder je verblijf door ruist. Tel daar ook nog een jacuzzi en rainshower bij op en het romantische sprookje is compleet.

2. Pier Suites

3. Luxe zeezicht kamers

Ook aan de pier van Scheveningen, begeeft zich het Inntel hotel Marina Beach. Hier kun je heerlijk luxe vertoeven met panoramisch uitzicht over de zee. De wellnesskamers en -suites zijn uitermate geschikt voor een romantisch uitje of verwendagje. De ene kamer is nog luxer dan de ander, dus keuze genoeg!

3. Luxe zeezicht kamers

Meer inspiratie nodig voor je volgende bijzondere overnachting?

Misschien is een luxe wellness huisje ook wel wat voor jou? Of wat dacht je van ons aanbod bijzondere romantische slaapplekken? Laat je verrassen! Wil je op de hoogte blijven van onze originele overnachtingen en het nieuwste aanbod? Volg ons dan via Instagram of Facebook.Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht