Tips

3x slapen in de toekomst


dinsdag 12 november 2019

Met de tijd meegaan, is een understatement op de hierna genoemde locaties. In deze viersterren hotels én jetset villa verblijf je namelijk supermodern én enorm comfortabel. Haal die ‘zelf strikkende schoenen’ dus snel uit de kast (je weet wel, van de film Back to the Future) en verblijf voor een paar dagen in de toekomst in deze futuristische accommodaties!

3x slapen in de toekomst

1. Nhow De Rotterdam - Rotterdam

In Rotterdam overnacht je in de Nhow ‘De Rotterdam’ op bijzondere wijze in de stijlvolle kamers van gebouw op de Wilhelminapier. Het bouwwerk is ontworpen door onze 'eigen' Rem Koolhaas en heeft zowel stijl vanbuiten als vanbinnen. Zo doet de buitenkant je denken aan op elkaar gestapelde tetrisblokken en word je binnen verrast met themakamers als Sunrise, Sunset, Horizon of de Rem Koolhaas Suite. Met de ruime, luxueuze en eigentijds ingerichte overnachtingsplekken doet Rotterdam zijn vooruitstrevendheid absoluut eer aan!

1. Nhow De Rotterdam - Rotterdam

3. B&B Svilla - Turnhout

Als architectuurliefhebber haal je je hart op in het Belgische Turnhout. Niet enkel 1000 vierkante meter aan designinterieur komt je hier tegemoet, ook echte jet-set taferelen zijn aan de orde van de dag in B&B Svilla. Zo geniet je in de zomermaanden van het verwarmde zwembad en het ruime zonneterras. En dan hebben we het nog niet over de kamers gehad. Denk daarbij namelijk aan een kingsize boxspring bed, designmeubilair, een regendouche én een verwarmde parket- of carrara marmervloer. Een glamour leven ten top dus!

3. B&B Svilla - Turnhout

1. Fletcher Hotel - Amsterdam

Centraal gelegen tussen de A2 en de A9 vind je een futuristische designtoren met een doorsnede van 24 meter. De wereldwijd bekende architect Benthem Crouwel heeft met dit prachtige, ronde bouwwerk een nieuw landmerk gecreëerd aan de rand van de hoofdstad. Het hotel is een vrolijke verschijning met ‘Eco-chic’ ingerichte kamers. Zo beschikken de vertrekken over extra grote bedden en staat er een opvallende transparante, glazen cilinder douchecel midden in de kamer. Ook de skybar is een eyecatcher. Daar geniet je van een spectaculair uitzicht over Amsterdam.

1. Fletcher Hotel - Amsterdam

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht