Tips

Cuber Suite op de Veluwe 'Best New Holiday Concept'


vrijdag 25 maart 2022

De bijzondere Cuber Suites zijn op de Entree Awards uitgeroepen tot winnaar in de categorie 'Best New Holiday Concept' van 2021. De bijzondere design suites staan midden in ongerepte natuur. Je waant je hier helemaal één met de natuur; het bed staat tegen een gigantische raam aan, douchen onder een glazen dak en genieten op je terras.

Cuber Suite op de Veluwe 'Best New Holiday Concept'

Innovatief is ook de bijgeleverde app die je installeert na je reservering. Hiermee check je in via je smartphone. Ook bedien je hiermee eenboudig de lichten en de zonnewering. Via de app kan je als gast ook een ontbijtje op bed bestellen of een lokale gids vragen voor een fietstocht over de Veluwe.

Het juryrapport

Uit het juryrapport: "Op het moment dat je over het terrein loopt en de strak vormgegeven Cubers ziet staan, dan gaat je hart al sneller kloppen. Kloppen doet ook het concept, want de op de natuur gerichte cabins zijn prachtig uitgevoerd en duidelijk bedoeld voor een gloednieuwe doelgroep. Een nieuwe generatie natuurliefhebber, die vanuit zijn luxe bed hertjes wil spotten en op het fijne terrasje met knapperend haardvuur wil genieten van een goed glas wijn. Stelletjes die op naaldhakken en brogues binnenkomen om vervolgens blootsvoets door de natuur richting een houtgestookte hottub te wandelen met een fles bubbels in de hand. Zo is natuur opeens prettig. 
 
Het concept is goed doorgevoerd en dat zit hem behalve de prachtige vormgeving ook in de moderne technologie. De app waarmee je de hele unit kunt bedienen, maar die zeer vernieuwend is wat betreft service. Je wordt gekoppeld aan een persoonlijke (lokale) gids, die er de hele tijd voor je is. Iemand die dit op afstand doet, maar heel dichtbij voelt. En ze leggen een slimme koppeling met lokale horeca en retail, want met dezelfde app kun je alles laten bezorgen. Het luxe-aspect mag misschien nog net iets verfijnder, maar vernieuwend, origineel, duurzaam en toekomstbestendig is het zonder enige twijfel. Een absolute winnaar in elk geval."

Het juryrapport

Origineel overnachten in een Cuber Suite?

De Cubers suites zijn zo ontworpen dat de gasten die er verblijven de natuur ten volle ervaren. Het is een vernieuwend concept welke de service van een designhotel combineert met de vrijheid van een vakantiehuis op de Veluwe.

Boek hier jouw romantische verblijf voor twee personen in deze unieke Design suite.

Origineel overnachten in een Cuber Suite?

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht