Tips

De beste locaties voor een hotel met swim-up kamer


donderdag 31 maart 2022

Hoe heerlijk is het om je bed uit te stappen en direct een duik te kunnen nemen? Een swim-up kamer biedt je de mogelijkheid om af te koelen, slechts enkele meters van je bed vandaan. Er zijn veel landen die hotels hebben die je deze ervaring kunnen bieden. Word jij ook graag wakker met een frisse duik?

De beste locaties voor een hotel met swim-up kamer

Spanje

Spanje is een geliefd land onder de Nederlanders, en dat zal altijd zo blijven. De Spaanse cultuur is gewoon ontzettend prettig. Een vakantie naar Spanje is een goed idee voor elk seizoen. Er zijn namelijk genoeg plaatsen in Spanje waar het vaak lekker warm is. Denk bijvoorbeeld aan de Canarische Eilanden of de Balearen. Er is ook meer dan genoeg te ontdekken als je nog niet overal in Spanje bent geweest. En laat het nou net zo zijn dat er veel hotels in Spanje zijn met swim-up kamers.

Griekenland

Griekenland bestaat uit tal van verschillende eilanden. Je hebt dus ontzettend veel keuze als je naar Griekenland wilt. Elk eiland heeft zijn eigen karakter en biedt je weer een andere ervaring. Hierdoor is Griekenland voor iedereen geschikt als vakantiebestemming. Of je nu jong of oud bent, van wandelen houdt of van het uitgaansleven, Griekenland biedt alles wat je nodig hebt. Waaronder dus ook hotels met een zwembad voor je kamer, waar je zo het water in springt. Populaire Griekse eilanden zijn Kreta, Lesbos, Santorini en Zakynthos. Vanaf de grote eilanden kun je gemakkelijk op een kleiner eiland komen met de boot. Een vakantie naar Griekenland kan dus erg veelzijdig zijn.

Portugal

Ook Portugal mag niet achterblijven. Dit land heeft eveneens hemelse Mediterraanse sferen waar je geen genoeg van kunt krijgen. Bezoek het zuiden van Portugal en je zult genieten van hoge temperaturen en prachtige stranden. Je kunt in dit land terecht voor cultuur, gezelligheid en culinaire avonden. Ook in dit land draait het om relaxen en genieten. In veel grote steden kun je hotels vinden met alles erop en eraan, zodat je ultiem kunt genieten van dit prachtige land. Verblijf je toch liever op een eiland? Geen probleem, ook dat heeft Portugal je te bieden. Zo is Madeira een geliefde vakantiebestemming.

Turkije

Wie nog nooit in Turkije is geweest, mist echt een unieke ervaring. Dit land staat bekend om de beroemde badplaatsen en vormt in de zomermaanden een thuishaven voor veel Nederlandse toeristen. Turkse hotels zijn gespecialiseerd in all inclusive concepten. Ze weten hier ook absoluut wat lekker eten is. Ga voor een vakantie waarbij je jezelf helemaal laat ontzorgen en geniet van de veelzijdigheid van het land. In Turkije kun je namelijk ook erg goed wandelen: door de bergen, langs meren en natuurlijk in de bossen. Ook voor gezellige uitgaansgelegenheden ben je hier aan het juiste adres.

Spanje, Griekenland, Portugal of Turkije? Het zijn allemaal geweldige landen die je een keer bezocht moet hebben. In elk van deze landen zul je heerlijke hotels vinden met swim-up kamers en all inclusive arrangementen. Je vindt hier kortom alles wat je nodig hebt om ultiem tot rust te komen op vakantie. Tijd om te boeken en te genieten!


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht