Tips

Dit unieke hotel op Ibiza is helemaal roze


maandag 13 februari 2023

Misschien droomde je er vroeger wel van om een compleet roze huis te hebben. Veel jonge meiden én jongens zouden niets liever willen dan omgeven worden met roze meubels, roze muren en roze accessoires. Nu je ouder bent is de kans groot dat die wens iets minder aanwezig is; roze is toch wel een erg prominente kleur. Maar: een weekje in een compleet roze hotel verblijven? Yes please! Kies dan voor dit unieke roze hotel op Ibiza.

Dit unieke hotel op Ibiza is helemaal roze
Paradiso Hotel Ibiza

Wil jij wakker worden in een zuurstokroze kamer? Of heerlijk genieten op je eigen roze zonnebed aan het suikerzoete zwembad? Boek dan een verblijf in het kleurrijke Paradiso Hotel op Ibiza. Kunst komt hier tot leven.

Een regelrechte hit op social media

De kans is groot dat je dit kleurrijke hotel al eens voorbij hebt zien komen op social media. Hoewel het Paradiso Hotel nog maar enkele jaren geopend is, is het nu al een gigantische hit op Instagram, TikTok en Facebook. Dat is niet zo gek natuurlijk: het hotel is volledig roze ingericht volgens de trends in de jaren 70. Hier heb je echt het gevoel dat je een stapje terug gaat in de tijd.

Het hotel is een echt Art Deco kunstwerk en doet denken aan de hippe jaren zeventig. Dat betekent overigens niet dat je in hoeft te leveren op luxe: iedere roze kamer beschikt over zo'n hippe Smeg koelkast (in het roze), grote bedden en Marshall speakers. Je waant jezelf hier in Miami maar bent toch echt op Ibiza.

Vier vakantie door een roze bril

Waar je je ook bevindt in dit hotel; alles draait om de kleur roze. Naast de roze stoelen, roze borden, roze kunst, roze kussens en roze muren vind je hier zelfs twee roze zwembaden. Of je hier nu een paar dagen bent of voor een volle week of langer gaat; je zult je ongetwijfeld de prins(es) van Ibiza voelen. Houd je van een feestje? Dan zit je hier helemaal aan het juiste adres: bijna iedere dag is hier een dj te vinden die zijn of haar beste tunes laat horen, terwijl jij lekker aan je roze cocktail zit te nippen. Wat een leven! Ook zijn er regelmatig tentoonstellingen te zien van uiteenlopende kunstenaars.

Vind je al dit roze allemaal iets te veel van het goede voor een complete vakantie? Dan kun je bij het Paradiso Ibiza Art Hotel ook een dagpas kopen om alleen maar een dagje aan het roze zwembad te hangen.

Roze meisjes- én jongensdromen komen hier uit!

Vier vakantie door een roze bril
Hotel Paradiso Ibiza

Praktische informatie over het Paradiso Hotel Ibiza

Het Paradiso Hotel op Ibiza is een viersterren hotel en is adults only. Geen krijsende kinderen dus in het zwembad. Er zijn 39 appartementen in het hotel, lekker kleinschalig dus. Er is een eigen indoor-outdoor restaurant. Het hotel ligt op 25 minuten rijden van het centrum van Ibiza Stad. De luchthaven van Ibiza bevindt zich op 13 kilometer afstand van het hotel. Boek bijvoorbeeld een vlucht naar Ibiza vanaf Eindhoven en voor je weet zit je in de roze hemel.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht