Tips

Een luxe 'jetset' vakantie in Nederland


dinsdag 12 november 2019

Overdag flaneren langs het water in je mooiste, hippe outfit en 's avonds verblijven in pure luxe. Het kan in de Franse badplaats Saint-Tropez, maar óók gewoon in ons eigen kikkerland! Op deze drie bijzondere locaties proost je op het goede leven in elite-stijl. Haal de bubbels dus maar tevoorschijn!

Een luxe 'jetset' vakantie in Nederland

Drijvend Tiny House - Limburg

In het bos verscholen ligt dit prachtig aangelegde Floating Tiny House. Via een idyllisch aangelegd bospad vind je de weg naar de entree van dit luxe en absoluut unieke drijvende Tiny House. Met een bijzondere buitenjacuzzi verzonken in het loungedek, een outdoor sauna, privébioscoop en je eigen strandje.

Drijvend Tiny House - Limburg

Waddenlodge – Texel

Op Texel baad je in ware luxe in de Waddenlodge. Met het strand en de zee binnen handbereik, en De Geul, De Bollenkamer en Nationaal Park de Duinen van Texel om de hoek, hoef je je geen moment te vervelen in deze moderne vakantiewoning. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het stijlvolle interieur! De lodge komt namelijk met een home cinema-set, twee tweepersoonsslaapkamers met uitzicht op het water en een luxe badkamer met een grote douche. Tel daar een privé strandje bij op en je weet dat je een bijzondere overnachting te wachten staat.

Waddenlodge – Texel

Vakantiehuis met privé zwembad en sauna - Friesland

Dit vakantiehuis is van alle gemakken voorzien: De slaapkamers hebben een eigen badkamer, de woning is voorzien van een Snaidero designkeuken met gevulde wijnklimaatkast, M-line bedden met zelfgekozen kussens, gevulde en gekoelde biertap, Nespresso Vertuo machine, loungenetten voor de kinderen, duurzaam designmeubilair, een oplaadpunt voor elektrische auto’s en fietsen hoogwaardige domotica, klimaatregeling en is ook nog eens klimaatpositief.

Vakantiehuis met privé zwembad en sauna - Friesland

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht