Tips

Goedkoop een camper huren bij een particulier


woensdag 22 april 2020

Drie weken heerlijk rondzwerven met een camper? Dat hoeft niet veel te kosten: er zijn websites waar je een camper huurt van een particulier. Voor de verhuurder is dit ideaal, anders staat zijn of haar mobile home toch maar een groot deel van het jaar stil. En jij komt voor een schappelijke prijs op de mooiste plekken, dus dat zijn twee vliegen in één klap!

Goedkoop een camper huren bij een particulier

Comfortabel overnachten

Goed, origineel is het niet echt: er rijden hele volksstammen rond in een camper. Maar dat is logisch, want het is één groot avontuur. Met gezin, geliefde of een paar vrienden een roadtrip maken. Misschien ben je de budgetvakanties op Terschelling of in Salou een keer zat en wil je ook wel eens iets moois zien. In je comfortabele camper rust je heerlijk uit na een hele dag buiten geleefd te hebben, en je kookt je eigen potje. Dus origineel of niet; voor de vakantieganger met een kleine portemonnee is een campervakantie ideaal. Natuurlijk kost het geld, maar je hoeft er geen lening voor af te sluiten. 

Twee bestemmingen: Toscane en Denemarken

Europa doet je versteld staan met zijn schoonheid. Je kunt je bestemmingen van het weer af laten hangen, maar hier toch twee camper-tips: Denemarken. Heb je al eens opgezocht hoe mooi het daar is? En dat op iets meer dan een halve dag rijden. De imposante bruggen, de viking-geschiedenis, de krijtrotsen, alle adembenemend. Denemarken is booming als vakantiebestemming, ook vanwege het iets betere klimaat dan in Nederland. Een stuk verder weg - maar wat maakt dat uit, je maakt een roadtrip - ligt Toscane. Alles wat je erover hebt gehoord is waar. Een schitterend glooiend landschap, alsof het door Bob Ross werd samengesteld. Overal gezellige, eeuwenoude stadjes. En meestal een heerlijk zonnetje op je bolletje. Och, en bijna vergeten... het eten. Slechte restaurants moet je in Italië met een lampje zoeken, want koken is volkspassie nummer één. Voor nog geen tientje per persoon lunch je met een pizza marinara en een groot glas ijskoud Italiaans tapbier.

Leve het goedkope vakantie vieren!

Het is niet altijd makkelijk om met vrienden of familie een vakantie te plannen die niet veel kost. Ook voor jongeren is het een moeilijke tijd. De hypotheek, de lening voor je studie, we moeten allemaal hard werken om het af te betalen. Maar iedereen heeft zo rond juni toch wel een paar weken vertier verdiend? Je waant je straks een koning(in), als je wegrijdt uit het drukke Nederland. Hop, de grens over, de wijde wereld in. Aan het einde van de middag ergens bij Hamburg of Keulen een leuke camping opzoeken. Parkeren, luifel openklappen, een koel flesje wijn opentrekken... begint het al te kriebelen?Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht