Tips

Grote & (té)gekke vakantieverblijven exclusief voor de iets grotere groepen


woensdag 13 januari 2021

Veel grote (en té gekke) vakantieverblijven die perfect zijn voor een familieweekend of exclusief voor vriendenuitje. En vaak tegen aantrekkelijke prijzen. We delen 7 tips.

Grote & (té)gekke vakantieverblijven exclusief voor de iets grotere groepen
Slapen in een Kerk in Friesland

Slapen in een Kerk in Friesland

De dorpskerk van Easterwierrum is omgebouwd tot luxueus vakantieverblijf voor maximaal tien personen. Hier geniet je van de ruimte en het uitzicht over de weiden, komt tot rust in de ruime tuin met oude fruitbomen en slaap onder de preekstoel.

Bungalow met privé zwembad

In het Drentse Midlaren vind je deze bijzondere bungalow. Dit huisje hoef je het hele verblijf niet uit want je hebt hier namelijk een eigen zwembad in je bungalow. Ideaal nu de zwembaden gesloten zijn. Er is een 8 en een 10 persoonsbungalow met privé zwembad.

Bungalow met privé zwembad
Bungalow met privé zwembad

Groepsaccommodatie op een Indoor camping

Kom origineel kamperen in deze indoorcamping. Hier is het altijd droog en het grastapijt heeft vloerverwarming. Slaap met de hele familie of een grote groep vrienden in gerenoveerde retro caravans uit de jaren 60 of in een strandhuisje. Je kunt kiezen, er zijn er genoeg.. De sfeer is superleuk en de ligging is uitstekend op 300 meter van de metro die je in 8 minuten downtown Amsterdam brengt.

Groepsaccommodatie op een Indoor camping

Hondekop trein

Een icoon uit de Nederlandse treingeschiedenis voor maximaal 10 personen. Vanwege de kenmerkende vorm van de neus van deze elektrische treinen worden ze officieus aangeduid als Hondekop. Treinstel 375 stond voor kort in Verkeerspark Assen maar is nu te boeken als té gekke slaapplek.

Hondekop trein
Hondekop in Wieringerwerf

Voormalige basisschool

Ga terug naar je schooltijd en overnacht in een volledig gerenoveerde, bijna honderd jaar oude basisschool in het Friese De Veenhoop. Deze accommodatie is geschikt voor maximaal 10 personen.

Voormalige basisschool
Voormalige basisschool in het Friese De Veenhoop

Schaapskooi in Twente

Op deze oude boerenhoeve in Hezingen kun je nostalgisch overnachten in een echte Schaapskooi. Deze vakantiewoning is geschikt voor maximaal 10 personen.  Het afwisselende Twentse landschap met bossen, heuvels, beekjes, weilanden, heide en historische boerderijen maken ieder buitenland overbodig. 

Schaapskooi in Twente

Blijf op de hoogte van onze nieuwste ontdekkingen

Er zijn natuurlijk nog veel meer bijzondere groepsverblijven. Voor als het wel weer kan vind je hier onze collectie met de meest bijzondere groepsaccommodaties.

 

Laat je inspireren door onze tips en vergeet ons niet te volgen op Instagram of Facebook voor onze laatste vondsten en het nieuwste aanbod.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht