Tips

Indoor Glamping: kamperen met een dak boven je hoofd


dinsdag 23 november 2021

Wil je het hele jaar door genieten van luxe kamperen zonder het koud te krijgen of nat te worden? Ga dan voor indoor glamping; het ideale warme en droge alternatief voor kamperen in de buitenlucht.

Indoor Glamping: kamperen met een dak boven je hoofd
Retro indoor camping

Retro indoor camping bij Amsterdam

Op deze fantastische retro indoor camping in Weesp, Noord-Holland is het bijvoorbeeld in ieder seizoen genieten geblazen. Of het nu buiten stormt of vriest - in je eigen retro caravan zit je lekker droog en warm. Er zijn hier vier caravans te huur die allen in een grote vernieuwde loods staan. De loods hoort bij een boerderij, dus je geniet hier optimaal van het boerenleven met een vintage sausje.

Hoewel je van de buitenkant niet per se iets merkt van het retro paradijs is dat wel even anders wanneer je de loods binnenstapt. Wat een plaatje! Niet alleen de caravans zijn retro; de aankleding is dat ook! Drink een kopje thee uit vintage servies, fris je op in je eigen retro badkamer en kijk je ogen uit bij alle overige sixties en seventies details. En psst... je hoeft helemaal niet gek te zijn op kamperen om hier te overnachten. Je slaapt gewoon binnen!

Retro indoor camping bij Amsterdam
Retro indoorcamping in Weesp

Stijlvolle indoor glamping in Scheveningen

In het hart van Scheveningen vind je een wel heel bijzondere plek om te slapen, namelijk deze stijlvolle indoor glamping op 150 meter van het strand. Hier geniet je volop van het luxe glampingleven, maar dan gewoon binnen. Hier is namelijk een deel van een woning omgetoverd tot een waar glampingparadijs! Je slaapt in een open safaritent waar een heerlijke boxspring staat.

Vanaf je bed kijk je uit over de rest van de mooi ingerichte ruimte. Er is een grote steigerhouten bank aanwezig, evenals een mooie houten picknicktafel. Alles is afgemaakt met sfeervolle lampjes, grote planten en stijlvolle details waardoor je écht het idee hebt dat je buiten slaapt. En dat op slechts 150 meter afstand van het strand van Scheveningen. Een onontdekte parel!

Stijlvolle indoor glamping in Scheveningen
Wow! Stijlvol kamperen in Scheveningen

Bijzondere jaren 60 caravan in de buurt van Amsterdam

Nog zo'n pareltje in de buurt van Amsterdam: deze unieke jaren 60 caravan die in een indoorhal staat. Hier maak je gebruik van je eigen caravan en grote ruimte van 1000m2. Wanneer je je caravan uitstapt, heb je het niet koud en word je niet nat van de regen - hoe fijn is dat? Sterker nog: je profiteert zelfs van vloerverwarming in het kunstgras waar de caravan op staat. Als dat niet luxe kamperen is?

In de hal staan meerdere caravans met een eigen zitje. Ook is er een gezellig terras aanwezig, een lounge met een tap en zelfs een boom! De bedden in de caravans zijn enorm comfortabel en je kunt zelfs gebruik maken van heerlijk zachte handdoeken. Kortom: glamping at it's finest! Wanneer boek jij je nachtje weg naar deze indoor camping bij Amsterdam?

Bijzondere jaren 60 caravan in de buurt van Amsterdam
Uniek overnachten bij Amsterdam

Indoor kamperen in België

Ook bij onze zuiderburen kun je een of meerdere nachten genieten van een indoor camping als hostel. In de buurt van het altijd gezellige Gent staan meerdere caravans met een thema voor indoor kamperen. Hier kun je in ieder seizoen van het jaar warm en droog kamperen. Extra leuk: je mag zelfs je eigen tent meenemen om op te zetten in de hal! Dat is wel héél gezellig.

Uiteraard kun je je tent ook thuis laten en een van de caravans boeken. Ga je voor Caravan Zen of kies je liever voor een vintage stijl in Caravan Retro? In Caravan Hawaii krijg je de nodige vakantiekriebels en bij Caravan Graffiti staat kunst centraal. Zo is er voor iedere wens en iedere smaak een toffe caravan te boeken. Kook een lekkere maaltijd in de keuken, neem een heerlijke frisse douche in de gedeelde badkamer en proost met een écht Belgisch biertje op het buitenterras.

Indoor kamperen in België
Logeren bij een indoor camping in België

Meer inspiratie voor bijzonder overnachten?

Bekijk dan onze collectie met indoor campings of bijzondere glamping-accommodaties. Wil je op de hoogte blijven van onze originele overnachtingen en het nieuwste aanbod? Volg ons dan via Instagram of Facebook.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht