Tips

Leuke accommodaties voor met peuters en kleuters


dinsdag 19 november 2019

Wil je er binnenkort even tussenuit met je jonge kroost? Vakantiehuizen gericht op kleine kinderen in overvloed, maar vind maar eens een origineel exemplaar! We selecteerden drie accommodaties in Nederland die juist speciaal voor peuters en kleuters zijn bedoeld, maar waar ook de ouders de tijd van hun leven hebben.

Leuke accommodaties voor met peuters en kleuters

1. Nijntje-kamer in Utrecht

Is je zoon of dochter verknocht aan Nijntje en ligt jullie huis vol met speelgoed van het konijn? Dan scoor je in Stayokay Utrecht geheid punten bij je kroost. Middenin het centrum van Utrecht vind je een hotelkamer die geheel in Nijntje-thema is ingericht. De kamer zit vol met Nijntje-geheimen, en bij aankomst ligt er een Nijntje-verrassing voor de kids klaar. Douchen doe je natuurlijk met Nijntje-douchegel en -shampoo, en ook het ontbijt is helemaal in Nijntje-stijl. En om je verblijf helemaal af te maken krijg je er ook nog eens een familie-entreekaart voor het Nijntje-museum bij.

1. Nijntje-kamer in Utrecht

2. Op een op kinderen gerichte boerderij in Drenthe

Boerderij De Lange Weide is speciaal gericht op de kleintjes onder ons. Hier verblijf je in een luxe BoerenBed Tent en maak je echt onderdeel uit van het boerenleven. Zo mogen de kids meehelpen met het voederen en verzorgen van de dieren en kunnen ze elke ochtend verse eieren rapen voor het ontbijt. In het voorjaar mogen ze de lammetjes de fles geven. Ook is het mogelijk om een ritje te maken met de Paardenmeisjes. Even klaar met de dieren? In buitenspeelplaats ‘Boeren Spetterpret’ spelen je kinderen heerlijk in het zand en water. Bovendien zijn er skelters en een trampoline aanwezig.

2. Op een op kinderen gerichte boerderij in Drenthe

3. Slapen in Pippi Langkous-sferen in de Achterhoek

Pippi Langkous, wie is er niet groot mee geworden? En hoe leuk is het om eens een trip down memory lane te maken, samen met je kroost? Stayokay Gorssel is gelegen in een authentiek Noors jachthuis en doet je gelijk bij aankomst wanen alsof je in Villa Kakelbont bent beland. Slapen doe je in een sfeervolle blokhut, geheel in Scandinavische stijl. Daarnaast beschikt het jachthuis over een restaurant, knusse zithoek met open haard en een grote tuin met grasveld, terras en kampvuurplaats. Speciaal voor de kids worden er diverse activiteiten georganiseerd: denk aan een kampvuur met marshmallows, Oud-Hollandse koekjes versieren en bakken, maar ook aan vliegers maken en een GPS-natuurtocht. Daarnaast is er een speciale kinderspeelplaats, fiets-, mountainbike- en stepverhuur, en een trap- en beachvolley veld voor handen. Vervelen is hier niet aan de orde!

3. Slapen in Pippi Langkous-sferen in de Achterhoek

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht