Tips

Op deze drie plekken is slapen is net een sprookje


vrijdag 15 november 2019

Op de volgende drie plekken gaat de uitdrukking ‘dit is te mooi om waar te zijn’ niet op. Een overnachting hier is namelijk zoals in een sprookje. Maar dan in het echt. Dreams do come true!

Op deze drie plekken is slapen is net een sprookje

1. In een sprookjeshuisje zoals in Hans en Grietje

Met één of twee personen slaap je in dit sprookjeshuisje zoals Hans en Grietje. Dit natuurhuis is een echte ‘one of a kind’ en staat in het kleinste stadje ter wereld: Durbuy, in de Belgische Ardennen. Het buitenkant is gemaakt van lemen muren met autobanden, strobalen en gekleurd glas. Het verblijf is zo rond als een iglo en klein, maar wel héél fijn! Met aanwezige potten, pannen, borden, bestek, een composttoilet, een douche, een koelkast en twee ovale bedden is er aan alle gemakken gedacht in dit Hobbithuisje. Knibbel-knabbel-knuisje!

1. In een sprookjeshuisje zoals in Hans en Grietje

2. In het Koninkrijk der Sprookjes

In Frankrijk waan je je in het Koninkrijk der Sprookjes! Daar vind je middenin een bos vlakbij Nancy Center Parcs Les Trois Forêts. Tijdens je verblijf in deze kindercottage maak je een reis langs verschillende kinderverhalen. Ontmoet bijvoorbeeld een draak achter de kasteelmuren of vergaap je aan alle sterren in de kinderkamer. Elke kamer is uniek, zit vol verrassingen en heeft geheime doorgangen. Niet alleen leuk voor de kids!

2. In het Koninkrijk der Sprookjes

3. In een sprookjeskota – Overijssel

Op Sprookjescamping de Vechtstreek krijgen kinderen dagelijks bezoek van diverse sprookjesfiguren. Tel daarbij op dat je overnacht in een sprookjeskota, die met zijn ronde vormen en bijzondere dakpannen net uit een sprookjesboek lijkt te komen. Naast comfortabele overnachtingsplekken heb je de beschikking over een vaatwasser, een magnetron, een kookeiland, een sfeervol woongedeelte (met televisie) en een badkamer met een luxe douche en een ligbad. Het zou zomaar kunnen dat je niet meer naar huis wilt!

3. In een sprookjeskota – Overijssel

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht