Tips

Origineel spel voor onvergetelijke momenten samen met het gezin


dinsdag 14 juli 2020

Veel mensen worden in het diepe gegooid door de gevolgen van de corona-crisis. Wat kun je als kleine schakel om het hoofd boven water te houden? Ondernemersfamilie van Hoenselaar focust liever op wat nog wel kan. Mike (36), Karin (33) en Milan (6) hebben van deze nood een deugd gemaakt en hebben hun krachten gebundeld in Circus Pief Paf.

Origineel spel voor onvergetelijke momenten samen met het gezin

Het gezin heeft als doel om gezinnen te helpen om zoveel mogelijk mooie momenten met elkaar te beleven. “Ook wij proberen in deze moeilijke tijd als gezin zoveel mogelijk tijd met elkaar door te brengen. Onze zoon weet al dat als we een spel spelen, dat hij 100% aandacht van ons krijgt.”, aldus Mike van Hoenselaar.

Onvergetelijke avonturen

Circus Pief Paf biedt kinderen samen met ouders, verzorgers en familie onvergetelijke avonturen. Ze willen maatschappelijke onderwerpen spelenderwijs bespreekbaar maken. Dat is een erg originele invalshoek voor spellen.

Het eerste spel is speciaal voor jonge kinderen van 5 tot 9 jaar gemaakt. Het is een escaperoom spel waarbij je streken van twee clowns, Frappie & Grappie, ongedaan maakt zodat het circus weer geopend kan worden. 

“Als gezin samen dit spel ontwikkelen is hartverwarmend voor mij. Milan hebben we zoveel mogelijk betrokken omdat het echt een spel voor zijn leeftijd moest zijn. Hij heeft namen en gekke dansjes bedacht die we omgezet hebben in puzzels.”, aldus Karin.

Het gaat allemaal om plezier!

Circus Pief Paf combineert educatie en plezier. Kinderen worden uitgedaagd uit om creatief na te denken en snel nieuwe informatie op te pikken. Kinderen kunnen het zelf spelen, maar het is natuurlijk veel leuker om samen met papa en/of mama te spelen. Je speelt mét elkaar in plaats van tegen elkaar. Tablets en telefoons zijn tijdens het spelen niet nodig.

Het gaat allemaal om plezier!

Ideaal spel voor op vakantie

Het eerste escaperoom spel lijkt ons ideaal om op vakantie te spelen of bij een weekendje weg. Zo wordt die originele overnachting nog onvergetelijker. Het spel neemt weinig ruimte in beslag en is zelfs last-minute te bestellen, omdat er ook een printversie beschikbaar is. Speel het op de camping of op de boulevard onder het genot van een heerlijk drankje. Een onvergetelijk moment van plezier samen met het gezin. De spellen zijn vanaf 14,95 te spelen en in het Nederlands, Engels en Duits verkrijgbaar.

Binnenkort op vakantie? Of even geen idee wat je met kinderen kunt doen tijdens de zomervakantie? Speel dan een van deze originele spellen voor het hele gezin. Wij kunnen niet wachten om het volgende avontuur te spelen.​


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht