Tips

PODverdorie. Slapen in een POD is zo leuk!


woensdag 5 oktober 2022

Slapen in een POD; je hebt er vast al eens van gehoord. Verspreid over Nederland vind je verschillende PODs die je kunt huren voor een knus nachtje (of meer) weg. Met wie ga jij naar een van de onderstaande PODs?

PODverdorie. Slapen in een POD is zo leuk!
POD bij Buitenplaats Beekhuizen

Knusse POD aan de voet van de Posbank op de Veluwe

Aan de voet van de populaire Posbank vind je een sfeervol en verkeersluw vakantiepark waar meerdere pittoreske PODs te huren zijn. Op deze plek zit je in het hart van de natuur en voel je zowel binnen als buiten dat je één met het groen bent. Dat komt omdat de PODs volledig zijn opgebouwd van hout die in alle seizoenen een comfortabel verblijf bieden. En psst.. boek je een hot tub bij je verblijf dan bubbel je hier met uitzicht op de natuur!

Je kunt hier drie verschillende soorten PODs boeken: een luxe POD voor stelletjes of 2 personen, een Bush POD met een eigen privé-buitendouche en een Superior POD met vloerverwarming waar je met maximaal 4 personen kunt slapen. Welke POD je ook boekt; bij iedere accommodatie slaap je in het domein van wilde herten, zwijnen en vossen. Op het terrein is een hip restaurant aanwezig voor burgers, lunch en diner dus je hoeft niet eens het park af voor een heerlijk verblijf.

Knusse POD aan de voet van de Posbank op de Veluwe
PODs van Buitenplaats Beekhuizen op de Veluwe

Romantische cottage in het Oisterwijkse bos

Omringd door 80 vennen aan de rand van het magische natuurgebied de Kampina vind je deze luxe en stijlvolle cottages. Deze PODs liggen naast elkaar maar zijn zo neergezet dat je daar niet veel van merkt. Je logeert hier in het hart van de natuur zonder dat je hoeft in te leveren op comfort; iets wat veel mensen wel zo prettig vinden. vanuit je eigen cottage heb je uitzicht op een ven en geloof ons: dat is heerlijk wakker worden!

De PODs zijn voorzien van een eigen douche en toilet en er is plek voor maximaal 4 personen. Ga je er liever even met z'n tweetjes op uit dan is dit eveneens de perfecte romantische getaway. Vanaf het park loop je zo de natuur in en het bruisende centrum van Oisterwijk is op 15 minuten fietsafstand. Wat zo fijn is aan deze spot is dat niets moet en alles mag. Vul je dagen dus volledig in naar je eigen tempo en wensen. Heerlijk!

Romantische cottage in het Oisterwijkse bos
PODs in de Oisterwijkse bossen

Slapen in een POD op het water in Flevoland

In de jachthaven van Almere vind je een paar zogeheten Waterbubbels; knusse PODs die direct op het water staan. Deze schattige PODS zijn bedoeld voor maximaal 2 personen en bieden een fijne thuisbasis voor een relaxed verblijf. Hier ervaar je het echte kampeergevoel maar dan op het water, want de huisjes zijn te vinden op een drijvend vlot. Al dobberend geniet je dus volop van het uitzicht over de haven.

De Waterbubbel is van alle gemakken voorzien en beschikt over een ruim tweepersoonsbed, een verwarming en een eigen zitje. Ook kun je hier een lekkere kop koffie of thee klaarmaken. Wat betreft het sanitair kun je gebruik maken van de faciliteiten van de jachthaven. Kortom: kamperen maar dan net iets luxer en bovenal een onvergetelijke ervaring. Wie kan er nou zeggen dat hij of zij al eens in een POD op een vlot geslapen heeft?

Slapen in een POD op het water in Flevoland
Drijvende POD in Almere

Bijzonder overnachten in een romantische POD met airco

Zoek je naar een heerlijk romantisch plekje waar je echt even samen tot rust kunt komen? Dan is deze romantische POD voor 2 personen in Uitwijk dé plek waar je moet zijn. Dit knusse huisje is met 20m2 klein maar fijn en beschikt over alles dat je nodig hebt. Er is zelfs een airco aanwezig voor de warmere dagen. Alsof dat nog niet genoeg is, heb je vanuit de POD een waanzinnig uitzicht over de natuur.

Je hoeft de POD niet uit om even te douchen of naar het toilet te gaan, want beiden zijn aanwezig in de accommodatie. En heb je zin om even ultiem te relaxen? Stook dan de hot tub maar warm met een vuurtje want daar mag je (optioneel) gebruik van maken. Om er helemaal een compleet verzorgd verblijf van te maken, is het aan te raden om een ontbijtje bij te boeken. Zo ben je echt even lekker weg.

Bijzonder overnachten in een romantische POD met airco
Romantisch overnachten in Uitwijk

Kleurrijke PODs voor 4 personen in Enschede

Op een van de meest gezellige campings van Overijssel staat een aantal kleurrijke PODs waar je met maar liefst 4 personen kunt overnachten. Hierin heb je het ultieme gevoel van kamperen, maar dan net met een beetje extra luxe. Je hoeft namelijk alleen maar je eigen beddengoed mee te nemen! In en buiten de POD is zitplaats voor 2 personen en je kunt gebruik maken van het nette toiletgebouw.

Kom je met kinderen vakantie vieren? Zij vermaken zich prima in de grote speeltuin waar zelfs een air-trampoline staat! Op een zonnige dag duiken jullie samen in het zwembad waar eveneens een peuterbad te vinden is. Tijdens de vakanties en een paar feestdagen is er zelfs animatie voor kinderen en volwassenen te vinden. Wanneer boek jij deze gezellige PODs in het oosten van het land voor een welverdiende vakantie?

Kleurrijke PODs voor 4 personen in Enschede
PODS voor het hele gezin

Meer inspiratie nodig voor uniek overnachten?

Neem een kijkje in ons aanbod PODs voor meer inspiratie. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze NatuurPOD in Limburg of van deze POD op hoogte? Wil je op de hoogte blijven van onze originele overnachtingen en het nieuwste aanbod? Volg ons dan via Instagram of Facebook


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht